ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τάσος Παπάζογλου.. KAI ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΑΑΑΑ....(video)

Τάσος Παπάζογλου.. KAI ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΑΑΑΑ....(video)

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ 28/8/2012




Δείτε  το video με τον Τάσο Παπάζογλου να παρασύρεται από τον μαγικο κόσμο του Ολυμπιακου και να τραγουδά μαζί του ένα σύνθημα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του ματς με την Βέροια.
Η σεζόν που μόλις ξεκίνησε είναι η τρίτη που ο Τάσος Παπάζογλου ανήκει στον Ολυμπιακό και η δεύτερη που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.
Οι Πειραιώτες, στην πρώτη χρονιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχαν αποκτήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό από τον Πανσερραϊκό (είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά και ήταν αρχηγός της ομάδας) και τον άφησαν να παίξει στα "λιοντάρια" για ακόμη ένα χρόνο.
Ο ταλαντούχος άσος, την περσινή σεζόν ξεκίνησε το "ερυθρόλευκο" όνειρό του και έδωσε τα πάντα με ξεχωριστές προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή όταν η υπόλοιπη ομάδα έκανε διακοπές πέρσι το καλοκαίρι, όμως δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες, έστω κι αν ο Βαλβέρδε μιλούσε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και τόνιζε πως δουλεύει περισσότερο απ' όλους.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας μειώθηκαν και ο ίδιος είναι πιο ώριμος και με περισσότερες εμπειρίες. Οι ευκαιρίες είναι δεδομένο πως θα αυξηθούν, όμως το θέμα να τις αρπάξει ο ίδιος από τα μαλλιά και να αποδείξει πως αξίζει να παίζει τα επόμενα χρόνια στο κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας.

Όλο αυτόν τον καιρό, ο Τάσος Παπάζογλου, έστω κι αν δεν βρίσκεται στα πρώτα πλάνα, έχει δεθεί με τον σύλλογο και δεν είναι ένας ψυχρός επαγγελματίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η σκηνή που η κάμερα τον... συλλαμβάνει να τραγουδά ένα σύνθημα των φιλάθλων της ομάδας, κατά τη διάρκεια του ματς στην Βέροια. Δείτε το...




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου