ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ελπίζει σε ένα θαύμα ο Ολυμπιακός για το δεύτερο γκρουπ

Ελπίζει σε ένα θαύμα ο Ολυμπιακός για το δεύτερο γκρουπ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ Η Μπράγκα πέρασε την Ουντινέζε στη διαδικασία των πέναλτι και ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται, εκτός απροόπτου, στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας της φάσης των ομίλων του Champions League.
Ο Ολυμπιακός ήθελε αποκλεισμό της Μπράγκα από την Ουντινέζε προκειμένου να βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της Πέμπτης (30/8) για τη φάση των ομίλων του Champions League. Η πρώην ομάδα, όμως, του Λεονάρντο Ζαρντίμ νίκησε την Ουντινέζε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (σ.σ. 1-1 ο κανονικός αγώνας και η ημίωρη παράταση) και εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θέλει ένα θαύμα την Τετάρτη (29/8) για να "ανέβει" από το τρίτο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Συγκεκριμένα, επιθυμεί πρόκριση της Γκλάντμπαχ επί της Ντινάμο Κιέβου. Η γερμανική ομάδα ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας στο πρώτο ματς και καλείται να κάνει την απόλυτη υπέρβαση στον επαναληπτικό επί ουκρανικού εδάφους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου