ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πήγε για Μαστσεράνο ο Μαρινάκης, αλλά...

Πήγε για Μαστσεράνο ο Μαρινάκης, αλλά...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε να κάνει το "μπαμ" με την μεταγραφή του Χαβιέ Μαστσεράνο από την Μπαρτσελόνα. Έδινε τα απαιτούμενα χρήματα, αλλά ο Αργεντινός δεν ήταν "ζεστός" ώστε να έρθει.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις σπουδαίων ποδοσφαιριστών που απασχόλησαν τους Νταμπλούχους Ελλάδας αλλά δεν είχαν αίσιο τέλος γιατί δεν ήθελαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα μας.
Ένας απ' αυτούς, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", είναι ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Μαστσεράνο, για τον ο οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, γευμάτισε παρέα με τον Σωκράτη Κομινάκη και τον Σέλουκ, τον μάνατζερ με τον οποίον ο Ολυμπιακός συνεργάστηκε για τον Γιαγιά Τουρέ.

Στο συγκεκριμένο δείπνο λοιπόν, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" ρώτησε αν γνωρίζει ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η ομάδα του και η απάντηση του Σέλουκ ήταν ο Μαστσεράνο της Μπαρτσελόνα.

Η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν άμεση, καθώς ήταν διατεθειμένος να του δώσει όσα παίρνει στην ομάδα της Καταλονίας (πάνω από 3.000.000 ευρώ τον χρόνο), όμως ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε ούτε καν να το συζητήσει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και λίγους αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου