ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τριπλή μετάδοση για αντιπάλους Ολυμπιακού στο C. L.!

Τριπλή μετάδοση για αντιπάλους Ολυμπιακού στο C. L.! 

29/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Τριπλή μετάδοση για αντιπάλους Ολυμπιακού στο C. L.!
Nova, ΝΕΤ και Eurosport θα μεταδώσουν την αυριανή (30/8) κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ όπου το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αντιπαλους που θα έχει ο Ολυμπιακός. Για τη ΝΕΤ απεσταλμένος στο Μονακό είναι ο Ιωσήφ Νικολάου που θα περιγράψει, την Παρασκευή, το Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μ.

Σε ότι αφορά στη Nova; Ιδού η ενημέρωση:
«Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπάει στο Μονακό, όπου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των ομίλων για το Champions League και το Europa League.

Στις 30 & 31 Αυγούστου οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν από το Novasports 1 HD/ Novasports 1 ζωντανά από το Μονακό, σε περιγραφή του απεσταλμένου της Nova Ισίδωρου Πρίντεζη, την αναμονή των ελληνικών ομάδων για τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους τους και ένα καλό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 30/8 θα διεξαχθεί η κλήρωση του UEFA Champions League στο
Grimaldi Forum.

Στις 18.15,ο Γιώργος Λιώρης θα βρίσκεται στο studio της Nova όπου θα παρουσιάσει το Pre Draw Show. Στις 18.45 θα ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης των Ομίλων και αμέσως μετά (στις 19.45), θα γίνει η βράβευση του καλύτερου ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2011-12 από την UEFA (UEFA Best Player Award 2011/12).

Μόλις ολοκληρωθεί η βράβευση, η ενημέρωση θα συνεχιστεί με το Post Draw Show με τα ρεπορτάζ και τις πρώτες δηλώσεις για την κλήρωση από τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού αλλά και την ακτινογραφία των αντιπάλων.
Επιπλέον, θα υπάρχουν ολοκληρωμένα ρεπορτάζ για το πρόγραμμα των αγώνων και όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, όπως θα έχουν αναδειχθεί από την κλήρωση.

Φέτος όλο το Champions League είναι στην πρώτη ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα και οι Τρίτες γεμίζουν με ελληνικό ενδιαφέρον, με τις προσπάθειες του Ολυμπιακού στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης της Ευρώπης.


Την Παρασκευή 31/8 στις 13.30 ο Γιώργος Λυκουρόπουλος από το studio της Nova θα παρουσιάσει το Pre Draw Show, στις 14.00 σε ζωντανή σύνδεση θα γίνει η κλήρωση των Ομίλων και αμέσως μετά στο Post Draw Show οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν τις πρώτες αντιδράσεις των πρωταγωνιστών όπως θα καταγράφονται από το δημοσιογραφικό δυναμικό της πρώτης ψηφιακής συνδρομητικής πλατφόρμας.

Ο Όμιλος Forthnet προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε live streaming τις κληρώσεις του Champions League και του Europa League από το www.novasports.gr».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου