ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στέβενς: «Βαρύ φορτίο ο Ολυμπιακός»

Στέβενς: «Βαρύ φορτίο ο Ολυμπιακός» 

30/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Στέβενς: «Βαρύ φορτίο ο Ολυμπιακός»
«Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι», με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής της Σάλκε, Χουμπ Στέβενς. Ο Γερμανός τεχνικός δείχνει ότι σέβεται απόλυτα όλες τις ομάδες του ομίλου, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό: «βαρύ φορτίο», καθώς θυμήθηκε την ήττα της Μπορούσια Ντόρντμουντ στην περσινή διοργάνωση μέσα στην έδρα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είπε:

«Είναι πολύ βαρύ φορτίο ο Ολυμπιακός. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με μία πολύ δυνατή έδρα. Αρκεί κανείς να θυμηθεί το παιχνίδι που έπαιξε πέρυσι η Ντόρτμουντ στην Ελλάδα και θα καταλάβει πόσο δύσκολο θα είναι».

Για τις άλλες ομάδες του ομίλου, την Άρσεναλ και την Μονπελιέ, είπε:

«Η Άρσεναλ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και παρά το γεγονός ότι έφυγε ο Φαν Πέρσι, παραμένει πολύ δυνατή. Είμαστε χαρούμενοι που θα ξαναπαίξουμε με την Άρσεναλ μετά από τόσα χρόνια, ενώ μου αρέσει ότι θα ξαναδώ τον Ποντόλσκι με τον οποίο ήμασταν μαζί στην Κολωνία. Για την Μονπελιέ, μόνο το γεγονός ότι κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στη Γαλλία, δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου