ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Champions League

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Champions League

Στο δεύτερο όμιλο της φάσης των ομίλων του Champions League κληρώθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ. Παρόμοιος όμιλος με τον περυσινό, όπου οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν πάλι την Άρσεναλ, μία γερμανική ομάδα (Μπορούσια Ντόρτμουντ) και μία γαλλική (Μαρσέιγ)!
Κλήρωση... καρμπόν με την περσινή ήταν για τον Ολυμπιακό αυτή που διεξήχθη την Πέμπτη (30/8) το απόγευμα στο Μονακό για την φάση των ομίλων του Champions League!

Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Άρσεναλ (ήττα πέρσι με 2-1 στο Λονδίνο και νίκη με 3-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"), την Σάλκε και την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Μονπελιέ.

Ουσιαστικά οι Πειραιώτες για δεύτερη σερί σεζόν θα αντιμετωπίσουν τους "κανονιέρηδες", μια γερμανική ομάδα (πέρσι ήταν η Ντόρτμουντ) και μια γαλλική (η Μαρσέιγ βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού στον περσινό όμιλο)!

Ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά από την στιγμή που αποχώρησε από το Λιμάνι πριν δύο σεζόν.

Η Άρσεναλ τη φετινή σεζόν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να μετακομίζει στην μισητή Μάντσεστερ Γ. και τον Σονγκ να παίρνει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα. Στον αντίποδα, ο Αρσέν Βενγκέρ έφερε στο "Emirates" τους Λούκας Ποντόλσκι, Ολιβιέ Ζιρού και Σάντι Καθόρλα.

Η Σάλκε το καλοκαίρι έχασε τον Ραούλ και πήρε τον Τρανκουίλο Μπαρνέτα, ενώ διαθέτει στο ρόστερ της τον Ολλανδό "μπόμπερ" Κλάας Γιαν Χούντελαρ και βέβαια τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η Μονπελιέ κατέκτησε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Γαλλίας, αλλά έχασε τον πρώτο της σκόρερ Ζιρού, που πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ! Μια σκληρή, καλοδουλεμένη ομάδα είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας, που όμως δεν μπορεί να φοβίσει τους ερυθρόλευκους. Αστέρι της Μονπελιέ θεωρείται ο Μαροκινός Μπελχαντά, ενώ έχει τον πιο ιδιόρρυθμο πρόεδρο της χώρας...

Όπως θυμούνται όλοι, ο Ολυμπιακός έμεινε πέρσι εκτός της φάσης των "16" των Champions League, έπειτα από την γερμανογαλλική "συμμαχία" και το περίεργο 2-3 της Μαρσέιγ επί της Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική.




 
Αναλυτικά οι όμιλοι του Champions League:

A: Πόρτο, Ντινάμο Κιέβου, Παρί Σεν Ζερμαίν, Ντίναμο Ζάγκρεμπ


Β: Άρσεναλ, Σάλκε, Ολυμπιακός, Μονπελιέ


C: Μίλαν, Ζενίτ, Άντερλεχτ, Μάλαγα


D: Ρεάλ Μ., Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ, Ντόρτμουντ


Ε: Τσέλσι, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Γιουβέντους, Νόρτζελαντ


F: Μπάγερν Μονάχου, Βαλένθια, Λιλ, Μπάτε Μπορίσοφ


G: Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Σπαρτάκ Μόσχας, Σέλτικ


H: Μάντσεστερ Γ., Μπράγκα, Γαλατάσαραϊ, Εκομάξ Κλουζ


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου