ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Φήμες για Τουντσάι!

Φήμες για Τουντσάι! 

31/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Φήμες για Τουντσάι!
Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην Τουρκία και εκτός της περίπτωσης του Κουαρέσμα για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Σημερινά δημοσιεύματα ιστοσελίδων από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που έχουν πλησιάσει τον Σανλί Τουντσάι για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Τουντσάι έχει μείνει ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ από το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει προταθεί εδώ και ημέρες στους ερυθρόλευκους κάτι που έχει γίνει και με αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές.

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός με τον παίκτη θα έχουν σύντομα κρίσιμες συζητήσεις από τις οποίες θα κριθεί και η επίτευξη ή όχι της συμφωνίας.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Τουντσάι έχει μείνει ελεύθερος στις αρχές του καλοκαιριού δίνει περισσότερο χρόνο στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας τη λίστα με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τουντσάι φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Τούρκου επιθετικού και πριν από λίγα χρόνια, επί θητείας του Σωκράτη Κόκκαλη στη διοίκηση της ΠΑΕ.

www.sport-fm.gr/p://www.sport-fm.gr/ttp://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου