ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Την τελευταία στιγμή

Την τελευταία στιγμή 

31/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Την τελευταία στιγμή
Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς ή ενός αμυντικού χαφ καταβάλει ο Ολυμπιακός. Απομένει λίγος χρόνο μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δίνει λίγες πιθανότητες για την προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Η προσπάθεια αυτή των Πειραιωτών θεωρείται δύσκολη, αν και υπάρχει η κρυφή ελπίδα ότι θα καταφέρουν τελικά να αποκτήσουν τουλάχιστον τον αντι-Μιραλάς.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Ρικάρντο Κουαρέσμα. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τόνιζαν ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, όχι για το ύψος συμβολαίου του αλλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος να φύγει από την Μπεσίκτας. Από την πλευρά του, ο 29χρονος παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό και ίσως σήμερα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην τουρκική ομάδα και εκείνη απαντήσει θετικά στην πρότασή του.

Την ίδια ώρα, πάντα «παίζουν» τα ονόματα του Νενέ και του Μπεναγιούν. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν προέκυπτε αισιοδοξία για την συγκεκριμένη περίπτωση από τους Πειραιώτες. Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός φέρεται να επιθυμεί να μείνει στην Αγγλία, λόγω της οικογένειάς του. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στο Νησί αναφέρουν ότι φαβορί για την απόκτησή του είναι η Γουέστ Χαφ και τις δικές του πιθανότητες έχουν ΚΠΡ και Φούλαμ.

Απαντάει ο Τοροσίδης

Εντός της ημέρας αναμένεται να απαντήσει ο Βασίλης Τοροσίδης στη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία του έχει προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους. Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο στον διεθνή μπακ-χαφ, με τις συνολικές του αποδοχές να ανέρχονται κοντά στα 4 εκατ. ευρώ!

Σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αν η ομάδα κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους ή προχωρήσει περισσότερο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιθανότατα η απάντηση του «Τόρο», σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί, θα είναι θετική και θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να πέσουν οι υπογραφές.



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου