ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς Κοντρέρας και Τάτο

Χωρίς Κοντρέρας και Τάτο 

1/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Χωρίς Κοντρέρας και Τάτο
Με τα γνωστά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό στο αυριανό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Πάμπλο Κοντρέρας και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ εκτός αποστολή έμεινε ο ανέτοιμος Ανδρέας Τάτος. Επίσης, από την εξέδρα θα δουν οι Βλαχοδήμος, Ντιόγο, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης (για λόγους τακτικής) την αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με τους Βοιωτούς.

Σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς. Πλέον στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν το «δύο στα δύο», αποκτώντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου, Παναθηναϊκό.

Ο Ζαρντίμ έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν πολύ στην τακτική στο σημερινό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, ακούγοντας διαρκώς τις οδηγίες του προπονητή τους για το πώς θέλει να παίζουν.

Μόνοι τους προπονήθηκαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί, έχοντας ως στόχο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον χιαστό. Από την πλευρά του, ο Χιλιανός έκανε και σήμερα θεραπεία, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό προσαγωγό.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μασάντο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, θα γυμναστούν το πρωί στο Ρέντη, στις 8:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου