ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Βαριά ήττα στο Μπιλμπάο

Βαριά ήττα στο Μπιλμπάο

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχασε με 4-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Βασκωνία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του NextGen Series.
Την ήττα από την πιο έτοιμη Αθλέτικ Μπιλμπάο γνώρισε στην πρεμιέρα του NextGen Series η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.
Τον πρώτο τους αγώνα για το φετινό NextGen Series έδωσαν το βράδυ της Τρίτης (28/8) οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετώπισαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο γήπεδο "Σαν Μαμές".

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ έπαιξαν καλά και έδειξαν έτοιμοι για σπουδαία πράγματα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα στιγμιαίο λάθος.

Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα της Βασκωνίας, έχοντας στη σύνθεσή της 4 παίκτες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αλλά και 2 ακόμη από την Εθνική Νέων Ισπανίας, έδειξαν ανώτεροι και πήραν τα ηνία του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπάθησαν, αλλά φάνηκαν ανέτοιμοι για παραπάνω από ένα ημίχρονο και το μόνο σίγουρο είναι ότι κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Στο 1' ο Τέο Γκόμεζ έκανε το σουτ, αλλά αστόχησε. Στο 11' ο Λαπόρτε αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ο Ρίκσπουν είχε ένα καλό σουτ-φάουλ στο 12', αλλά ήταν λίγο άστοχος. Στο 15' ο Ιωαννίδης έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει, αφού μπήκε στην περιοχή και καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί των Ισπανών.

Στο 18' και στο 19' ο Βλάχος ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του, κάνοντας δύο διαδοχικές εξαιρετικές αποκρούσεις σε κεφαλιές των Ιέρο και Ντίεζ. Στο 27', όμως, δεν υπολόγισε καλά τη φάση και βγαίνοντας για να προλάβει τον Τέο Γκόμεζ, τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Δέχθηκε την κίτρινη κάρτα και ο Καμπρέρα από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ ένα λεπτό μετά.

Στο 39' ο Λυκογιάννης έκανε καλό σουτ, αλλά απέκρουσε ο Ρεφουέλτα. Στο ίδιο λεπτό ο Βλάχος είπε ξανά όχι σε σουτ του Τέο Γκόμεζ, κρατώντας το αποτέλεσμα. Στο 40' ο Καμπρέρα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Λυκογιάννη. Ο Έλληνας μέσος το εκτέλεσε καλά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η Μπιλμπάο ήταν ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να αντιδράσει όπως ήθελε. Στο 50' ο Οτέο Γκόμεζ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου. Στο 60' ο Μπενγκόα έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σανταμαρία στο 72'.

Ο Ολυμπιακός μπλοκαρίστηκε από το παιχνίδι της αντιπάλου του και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν μία αντεπίθεση με τον Λυκογιάννη στο 80'. Ο νεαρός μέσος άργησε όμως να δράσει, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της Μπιλμπάο να τον προλάβουν και να τον κόψουν.


 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αθλέτικ Μπιλμπάο Κ20: Αριζαμπαλάγκα, Ετσεμπερία, Ιριάντο, Ζιλ Οσές, Λαπόρτε, Ουνταμπαρένα, Οτέο Γκόμεζ (61' Λέκουε), Καμπρέρα, Φερνάντεζ, Μπενγκόα (61' Σανταμαρία), Σεγκουίν Σιντ (70' Ραχμάνι).

Ολυμπιακός Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Σωτηράκος (76' Δημακάκος), Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιόπης, Σούκιας (46' Βουτσιώτης), Λύρας (67' Παιδάκης), Λυκογιάννης, Ρίκσπουν (76' Τζίνο), Ιωαννίδης (46' Βέργος).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκονζάλεζ Εστέμπαν, με βοηθούς τους Παλάθιο Φράντε και Γκόμεζ Λανταζάμπαλ. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Λαδίμ Σαντιγιάνα.

* Αύριο το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Αθήνα, όπου αναμένεται να βρίσκεται το απόγευμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου