ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Φήμες για Πάντελιτς στο Περιστέρι

Φήμες για Πάντελιτς στο Περιστέρι 

28/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ

Φήμες για Πάντελιτς στο Περιστέρι
Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού εξετάζουν στον Ατρόμητο. Μετά την «παράταση» που πήρε η υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι για τον ερχόμενο Ιανουάριο, οι Περιστεριώτες δεν έψαξαν για άλλον παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ενημερώσει τη διοίκηση ότι μπορεί να δοθεί λύση εκ των έσω και δεν υπήρξε περαιτέρω συζήτηση. Τις τελευταίες μέρες, όμως, τόσο οι διοικούντες όσο και ο Σερβοέλληνας κάνουν δεύτερες σκέψεις και εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, στις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ Μπάγεβιτς και Αγγελόπουλου συμφώνησαν να αναζητήσει η ομάδα σέντερ φορ.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι «κυανόλευκοι» βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Μάρκο Πάντελιτς. Η συγκεκριμένη υπόθεση συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ενώ από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν αυτές τις πληροφορίες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου