ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ... 
31/8/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ερωπη

 ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Μπιλμπάο 

31/8/2012

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Μπιλμπάο
Για την απόκτηση δύο παικτών κινείται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με πρόθεση να διαθέσει ένα ποσό από τα 40 εκατομμύρια που θα βάλει στα ταμεία της από την πώληση του Μαρτίνες.

Οι Βάσκοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση Ραούλ Γκαρσία αλλά και με την Μάλαγα για τον Νάτσο Μονρεάλ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων είναι προχωρημένες με τη Μπιλμπάο να είναι κοντά σε συμφωνία και για τις δύο περιπτώσεις δίνοντας οκτώ εκατομμύρια στην Ατλέτικο και άλλα έξι στη Μάλαγα.

Πήρε τον Ρόντρι η Βαγεκάνο 

31/8/2012

Πήρε τον Ρόντρι η Βαγεκάνο Αριστερά ο Ρόντρι.
Στην απόκτηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ Γκαρσία, γνωστού ως Ρόντρι, προχώρησε η Ράγιο Βαγεκάνο. Ο σύλλογος της Μαδρίτης επιβεβαίωσε ότι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ισπανός ξεκίνησε την καριέρα του από τις γνωστές ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, είχε πέντε συμμετοχές για τους Καταλανούς πριν πάει στη Λα Κορούνια το 2006. Μετά από τρία χρόνια στο «Ριαθόρ» αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλμερία, Πόλι Εχίδο, Μαρίτιμο και Σαλαμάνκα και τον Ιούλιο 2009 πήγε στην Έρκουλες.

Δύο χρόνια μετά η μεταγραφή του στη ρωσική ομάδα κόστισε 400.000 ευρώ. Παρότι έπαιξε σε 23 αγώνες του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν του επετράπη να επιστρέψει στην Ισπανία και θα παρουσιαστεί επίσημα μετά την σαββατιάτικη προπόνηση των νεοφώτιστων.

«Θέλει Μαγιόρκα ο Ζίγκιτς» 

31/8/2012

«Θέλει Μαγιόρκα ο Ζίγκιτς»
Στην αποκάλυψη ότι ο Νίκολα Ζίγκιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να ενταχθεί στο δυναμικό της Μαγιόρκα, όπως δήλωσε ο Χάιμε Κλαντέρα στον ισπανικό Τύπο. Όπως γράφει η εφημερίδα «AS», ο παίκτης της Μπέρμινχαμ κάλεσε τον Λορέντσο Σέρα Φερέρα και τον ενημέρωσε ότι θέλει να γίνει μέλος της ισπανικής ομάδας.

«Ο Ζίγκιτς κάλεσε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και του είπε ότι θα έρθει εδώ. Η διοίκηση έχει κάνει ήδη ό,τι μπορεί για να πετύχει την συμφωνία, αν και δεν έχουν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για να κλείσει η μεταγραφή», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Μαγιόρκα και πρόσθεσε:

«Μας είπαν ότι θα στείλουν τα έγγραφα, αλλά περιμένουμε εδώ και δέκα μέρες. Έτσι δεν έχουμε εικόνα για την πραγματική κατάσταση. Εμείς έχουμε μία εικόνα για τον παίκτη και δεν θα αλλάζουμε την άποψή μας».

Στη Μαγιόρκα ο Ντος Σάντος 

31/8/2012

Στη Μαγιόρκα ο Ντος Σάντος
Την απόκτηση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος ανακοίνωσε η Μαγιόρκα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή κι όχι ως δανεικός από την Τότεναμ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος άσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στα «σπιρούνια» κι επιστρέφει στην Primera Division, όπου έπαιξε σε Μπαρτσελόνα και Σανταντέρ.

Για μια ζωή… Βιγιαρεάλ 

31/8/2012

Για μια ζωή… Βιγιαρεάλ
Είναι πιστός στη Βιγιαρεάλ, αδιαφορεί για τον φετινό υποβιβασμό της και το έδειξε με την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μπρούνο Σοριάνο αγωνίζεται στο «κίτρινο υποβρύχιο» από το 2006 και την Παρασκευή ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα έως το 2020!

Ο 28χρονος μέσος δεν… χαμπαριάζει από κατηγορίες και υποβιβασμούς, με την αγάπη του για το σύλλογο να είναι τουλάχιστον εμφανής. Βρίσκεται ήδη 6 χρόνια και αν εξαντληθεί το νέο συμβόλαιο του μέχρι το 2020, τότε θα έχει κλείσει 14 χρόνια στο σύλλογο!

«Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω για χρόνια στη Βιγιαρεάλ. Θέλω να γίνω ένας ζωντανός θρύλος στην ιστορία της ομάδας», τόνισε περιχαρής ο Σοριάνο για την επιλογή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ. 

Και Σάντα Κρουζ στη Μάλαγα 

31/8/2012

Και Σάντα Κρουζ στη Μάλαγα
Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για τη Μάλαγα.

Τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι οπισθοχωρούν, καθώς μετά την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα, οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόκτηση και του Ρόκε Σάντα Κρουζ, με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι!

Την περασμένη περίοδο ο 31χρονος Παραγουανός είχε δοθεί εξίσου δανεικός στη Μπέτις, όπου είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ. Το κόστος του δανεισμού του ανέρχεται στα 800.000 ευρώ.

Ο διεθνής φορ πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της Μάλαγα, όπου υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο. Ακόμα δεν έχει γνωστό αν έχει μπει και οψιόν αγοράς στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού.

Προς Ανζί ο Ντιαρά 

31/8/2012

Προς Ανζί ο Ντιαρά
Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Ρωσία βρίσκεται ο Λασανά Ντιαρά. Η Ανζί βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, που δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε φέτος στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και διαπίστωσε πως θα έχει ελάχιστες ευκαιρίες μετά την προσθήκη του Λούκα Μόντριτς.

Η Ανζί έχει επανειλημμένα αποδείξει πως δεν φείδεται χρημάτων έχοντας αποκτήσει παίκτες όπως οι Σαμουέλ Ετό, Γιούρι Ζιρκόφ και Μπαρκ Μπουσουφά, ενώ στον πάγκο της έχει τον Γκους Χίντινκ.

Ντέρμπι στο «Καμπ Νου» 

31/8/2012

Ντέρμπι στο «Καμπ Νου»
Το παιχνίδι στο Καμπ Νου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι Καταλανοί καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από την Ρεάλ Μαδρίτης και την απώλεια του Σούπερ Καπ και να συγκεντρωθούν και πάλι στο πρωτάθλημα στο οποίο μέχρι τώρα παραμένουν αήττητοι.

Στόχος τους και σε αυτή την αγωνιστική είναι η νίκη. Και πως να μην είναι από την στιγμή που αγωνίζεται και στην έδρα της. Ωστόσο το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι παίκτες του Τίτο Βιλανόβα έχουν να αντιμετωπίσουν την Βαλένθια.

Η ομάδα του Πελεγκρίνο όσο σοβαρή φάνηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Και φυσικά στόχος των νυχτερίδων είναι να επαναλάβουν μια αντίστοιχη εμφάνιση και να πάρουν κάτι καλό από την επίσκεψή τους στη Βαρκελώνη.

Όμως όσο σοβαρή έδειξε στο πρώτο παιχνίδι, άλλο τόσο τραγική ήταν στη δεύτερη αγωνιστική που προηγήθηκε μέχρι και 3-1 αλλά τελικά ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Λα Κορούνια.

Την ίδια αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο... σπίτι της την Γρανάδα. Φαινομενικά ένα εύκολο παιχνίδι για τη βασίλισσα που προέρχεται από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ αλλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα νίκη δεν έχει πάρει.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν
Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου Θέλτα - Οσασούνα (17:00)
Σαραγόσα - Μάλαγα (19:00)
Λα Κορούνια - Χετάφε (21:00)
Μαγιόρκα - Σοσιεδάδ (23:00)

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου Βαγιεκάνο - Σεβίλλη (13:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ (17:00)
Λεβάντε - Εσπανιόλ (19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα (20:50)
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (22:30)

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης (22:30)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου Μάλαγα - Λεβάντε
Βαλένθια - Θέλτα
Χετάφε - Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Γρανάδα - Λα Κορούνια
Οσασούνα - Μαγιόρκα
Σοσιεδάδ - Σαραγόσα
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου Βαγιαδολίδ - Μπέτις

Στη Μάλαγα και ο Ονιέγου 

1/9/2012

Στη Μάλαγα και ο Ονιέγου
Μία ακόμη μεταγραφή έκανε η Μάλαγα στο φινάλε της σχετικής προθεσμίας. Ο λόγος για τον Ογκούτσι Ονιέγου, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 30χρονος Αμερικανός αμυντικός, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Τβέντε, Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν και Νιούκαστλ, είχε 31 συμμετοχές και 5 γκολ με την πορτογαλική ομάδα την περασμένη σεζόν.

Η Μάλαγα απέκτησε στις δύο τελευταίες μέρες των μεταγραφών τους Χαβιέρ Σαβιόλα, Ρόκε Σάντα Κρουζ και Μανουέλ Ιτούρα.

Ανακοίνωσε Εσιέν η Ρεάλ! 

1/9/2012

Ανακοίνωσε Εσιέν η Ρεάλ!
Σμίγουν ξανά Μικαέλ Εσιέν και Ζοσέ Μουρίνιο. Λίγο μετά τη 1:00, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκανέζου μέσου από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο 29χρονος Αφρικανός μέσος προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκρανέρο μετακομίζοντας στην αγγλική ΚΠΡ, αλλά κι αυτό που αναμένεται να προκύψει με την επικείμενη πώληση του Λασανά Ντιαρά στη ρωσική Ανζί.

Ο Εσιέν, που αγωνιζόταν στην Τσέλσι από το 2005, ταλαιπωρήθηκε πολύ την τελευταία τριετία από τραυματισμούς. Τον παίκτη, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και την περασμένη περίοδο είχε μόλις 19 συμμετοχές, διεκδικούσε και η Άρσεναλ.

Απέκτησε Σαπουνάρου η Σαραγόσα 

1/9/2012

Απέκτησε Σαπουνάρου η Σαραγόσα
Τον Κριστιάν Σαπουνάρου απέκτησε στα… χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου η Σαραγόσα. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ενισχύθηκε με τον 28χρονο Ρουμάνο, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και σαν μπακ.

Ο Σαπουνάρου, που είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν στα πλάνα της Πόρτο και ο ισπανικός σύλλογος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και τον έκανε δικό του.

Στη Λεβάντε ο Λασάντ 

1/9/2012

Στη Λεβάντε ο Λασάντ
Ανταγωνισμό στην επίθεση της Λεβάντε απέκτησε ο Φάνης Γκέκας, καθώς η ισπανική ομάδα απέκτησε για δύο χρόνια τον Λασάντ.

Αρχικά έγινε προσπάθεια για την απόκτηση του Ομπαφέμι Μάρτιν από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά έπεσε στο κενό κι εν συνεχεία έγινε… στροφή στον Γαλλοτυνήσιο φορ, που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λα Κορούνια.

Την περασμένη περίοδο ο 27χρονος άσος είχε 18 γκολ σε 36 εμφανίσεις.


ΑΓΓΛΙΑ 

Τα «σκάει» για Σούρλε η Τσέλσι 

31/8/2012

Τα «σκάει» για Σούρλε η Τσέλσι
Μάχη με το χρόνο δίνει η Τσέλσι για να ενισχυθεί επιθετικά, πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «μπλε» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την αγορά του Αντρέ Σούρλε, προσμένοντας σε θετική απάντηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Η «Guardian» υποστηρίζει πως οι Λονδρέζοι… άνοιξαν ξανά τα ταμεία τους, προσφέροντας στις «ασπιρίνες» περίπου 20εκατ. λίρες!

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις των Γερμανών, αν και δύσκολα θα απορρίψουν τόσο υψηλή πρόταση.

Στην Τσέλσι περιμένουν πως και πως την απόφαση της ομάδας του Γερμανού επιθετικού, καθώς από την πορεία των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθεί και το μέλλον του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Άντι Κάρολ στη Λίβερπουλ.

Για το «μπαμ» με Εσιέν η Άρσεναλ 

31/8/2012

Για το «μπαμ» με Εσιέν η Άρσεναλ
Την έκπληξη με την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν θέλει να κάνει η Άρσεναλ, λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου θέλουν τους «κανονιέρηδες» να προσεγγίζουν την Τσέλσι για το δανεισμό του διεθνούς μέσου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή και ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άλεξ Σονγκ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Εσιέν καλύπτει τις προϋποθέσεις του Αλσατού τεχνικού, αφού και έμπειρος είναι και μπορεί να ταιριάξει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, έστω και μόλις για ένα χρόνο.

Η Άρσεναλ θέλει να αποκτήσει τον Γκανέζο άσο με τη μορφή δανεισμού, ώστε να κλείσουν οι τρύπες στα αμυντικά χαφ και, ταυτόχρονα, να μην βιαστεί ο Τζακ Γουίλσιρ να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, μία τέτοια κίνηση σχετίζεται και με την ενίσχυση του προφίλ του Βενγκέρ, ο οποίος έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων από τους οπαδούς των Λονδρέζων, για την πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος. 

Deadline Day – LIVE 

31/8/2012

Deadline Day – LIVE
Μεταγραφικός πυρετός στο Νησί και οι «συνέπειές» του επηρεάζουν όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι αγγλικοί σύλλογοι κρατούν την παράδοση και ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους στο παζάρι του καλοκαιριού και το england365.gr σας παρουσιάζει LIVE όλες τις εξελίξεις!

Από το πρωί της Παρασκευής έχουν ενταθεί οι κινήσεις των αγγλικών ομάδων.

Ιατρικές εξετάσεις, όροι στα συμβόλαια και αγωνία σε όλο το Νησί.

Δείτε τι συμβαίνει στην Πρέμιερ, αλλά και τις πιο σημαντικές κινήσεις στις μικρότερες κατηγορίες
  12:39 Μεταγραφική αντεπίθεση ετοιμάζει και η Σάντερλαντ, η οποία θέλει να αποκτήσει τους Ντάνι Ρόουζ  και Ζερμέν Τζίνας από την Τότεναμ
12:34 Απέκτησε αμυντικό η Έβερτον. Μπράιαν Οβιέδο ο νέος άσος των «ζαχαρωτών»
12:30 Αποχωρεί από την Τότεναμ ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ! Διαβάστε περισσότερα εδώ
12:15 Εμπλοκή δύο ομάδων για τον Κλιντ Ντέμπσεϊ. Διαβάστε ποια είναι η αντίπαλος της Λίβερπουλ!
12:09 Στο «Etihad» βρίσκεται ο Ντάγκλας Μαϊκόν για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Μάντσεστερ Σίτι!
12:05 Κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ. Η απόδοση να ενταχθεί ο Άγγλος άσος στους «reds» έπεσε στο 4/6
11:42 Στη Θέλτα θα παραχωρηθεί ο Παρκ της Άρσεναλ
11:36 Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε, δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από την ομάδα. Δεν ξέραμε που βρίσκονταν χθες, νομίζαμε πως ήταν στην Ιταλία. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη για μένα, εάν ήταν ακόμη και στο προπονητικό της Τότεναμ»
11:34 Κοντά στην απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ είναι η Σουόνσι, με τους Ουαλούς να επικοινωνούν συνεχώς με τη Φέγενορντ
11:32 Στο «Etihad» βρίσκεται ο Σκοτ Σινκλέρ και περνά από ιατρικές εξετάσεις!
11:29 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ: Αρνητική ήταν η απάντηση του Βιτσέντσο Ιακουίντα στη Γουότφορντ
11:20 Η Μάντσεστερ Σίτι ελπίζει ότι θα ολοκληρώσει άμεσα τις μεταγραφές των Ματέγια Νάστασιτς, Ντάγκλας Μαϊκόν και Χάβι Γκαρσία. Διαβάστε τι ισχύει για τον Ισπανό άσο εδώ
11:11 Ο Μάικλ Όουεν αν και δεν βρίσκει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ επιμένει να περιμένει. Διαβάστε περισσότερα
11:09 Η Λίβερπουλ παραχωρεί σταδιακά τους περισσότερους παίκτες που έφερε ο Κένι Νταλγκλίς στην ομάδα. Ο Τσάρλι Άνταμ περνά ιατρικά τεστ και υπογράφει στην Στόουκ
11:08 Τα τυπικά απομένουν για την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι από τον Σκοτ Σινκλέρ, της Σουόνσι
11:05 Η Άρσεναλ θέλει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν. Διαβάστε περισσότερα εδώ
11:00 Ένα βήμα μακριά από τη Φίτεσε είναι ο Γκαέλ Κακουτά
10:50 Νέος μεταγραφικός στόχος για την Τσέλσι. Το όνομα αυτού: Αντρέ Σούρλε

Στην Αγγλία ο Μαϊκόν 

31/8/2012

Στην Αγγλία ο Μαϊκόν
Μόνο οι τελικές υπογραφές απομένουν για να γίνει και τυπικά παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Ντάγκλας Μαϊκόν, με τον άσο της Ίντερ να φτάνει στην Αγγλία το μεσημέρι της Παρασκευής για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός άκουσε την Ίντερ να λέει το «ναι» στην πρόταση της Σίτι, την Πέμπτη, και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει δεκτή την προσφορά που του έγινε από τους «πολίτες».

Τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Μαϊκόν έφτασε στο Μάντσεστερ λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας.

Κέρδισε τη δικαστική μάχη ο Αμπράμοβιτς 

31/8/2012

Κέρδισε τη δικαστική μάχη ο Αμπράμοβιτς
Νικητής στην δικαστική μάχη με τον Μπόρις Μπερεζόφσκι ήταν τελικά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Με ανακούφιση πρέπει να υποδέχθηκε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς την απόφαση του αγγλικού δικαστηρίου που απέρριψε το αίτημα του πρώην συνεργάτη του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Μπόρις Μπερεζόφκσι με το οποίο διεκδικούσε πέντε δις δολάρια ως αποζημίωση.

Ο Μπερεζόφσκι όπως υποστήριζε αναγκάστηκε από τον Αμπράμοβιτς προκειμένου να πουλήσει τις μετοχές του στη Sibneft σε χαμηλότερη τιμή από την πραγματική τους αξία με αποτέλεσμα να ζημιωθεί σημαντικά. 

Πήρε Ρίτσαρντσον η Φούλαμ 

31/8/2012

Πήρε Ρίτσαρντσον η Φούλαμ
Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Κίεραν Ρίτσαρντσον! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο 27χρονος μπακ-χαφ θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σάντερλαντ, έδωσε τα χέρια με τη Φούλαμ!

Οι «κότατζερς» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Άγγλο άσο, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το 2015!

«Η Φούλαμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κίεραν Ρίτσαρντσον από τη Σάντερλαντ για τρία χρόνια, με οψιόν επέκτασης για ακόμη μία σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση, χωρίς να αποκαλύπτει το ποσό που δαπανήθηκε…

Δανεικός στην Μπόλτον ο Σπίαρινγκ 

31/8/2012

Δανεικός στην Μπόλτον ο Σπίαρινγκ
Τον Τζέι Σπίαρινγκ απέκτησε η Μπόλτον, με τον άσο της Λίβερπουλ να παραχωρείται στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ με τη μορφή δανεισμού για ολόκληρη τη σεζόν.

Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο Όουεν Κόιλ ενισχύει με αυτόν τον τρόπο το ρόστερ της ομάδας του, με τους «τρότερς» να θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 23χρονος άσος δεν υπολογίζονταν από τον Μπρένταν Ρότζερς.

Πήρε Παρκ από Άρσεναλ η Θέλτα 

31/8/2012

Πήρε Παρκ από Άρσεναλ η Θέλτα
Τον Τζου Γιουνγκ Παρκ απέκτησε η Θέλτα από την Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο 27χρονος Νοτιοκορεάτης επιθετικός πραγματοποίησε μόλις έξι εμφανίσεις με τους «κανονιέρηδες» την περασμένη σεζόν και στην ομάδα του Βίγκο θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Παρκ συμμετείχε με τη Νότιο Κορέα στα Μουντιάλ του 2006 και του 2010, ενώ με δύο γκολ σε έξι ματς βοήθησε τη χώρα του να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πάει Φούλαμ ο Μπάστος 

31/8/2012

Πάει Φούλαμ ο Μπάστος
Σε συμφωνία με τη Λιόν για την παραχώρηση του Μισέλ Μπάστος ήρθε η Φούλαμ, όπως αποκάλυψε η «Parisien».

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να αποχωρήσει από τους «λιονέ» και όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα του Λονδίνου θα τον κάνει δικό της έναντι του ποσού των εννιά εκατομμυρίων ευρώ.

Αρχικά, ο Μπάστος ήταν σε συζητήσεις με την Αλ Αΐν. Ωστόσο, η ομάδα από τα ΗΑΕ απέκτησε τον Ζιρές Κεμπό, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση, με αποτέλεσμα να πάψει να ασχολείται με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Parisien», η Λιόν τα έχει βρει σε όλα με τη Φούλαμ για την παραχώρηση του Μπάστος, έναντι του ποσού των εννιά εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα του Λονδίνου να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.

Παίρνει και Χάβι Γκαρθία η Σίτι! 

31/8/2012

Παίρνει και Χάβι Γκαρθία η Σίτι!
Η μεταγραφική αντεπίθεση της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται… Όπως μεταδίδει το «Skysports» οι πρωταθλητές Αγγλίας ήρθαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Χάβι Γκαρθία. Στα 16 εκατομμύρια λίρες το… deal μεταξύ των δύο ομάδων.

Μπορεί ολόκληρο το καλοκαίρι να κύλησε με εντελώς «χαλαρούς» ρυθμούς για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ωστόσο η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις.

Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα τόσο το «Skysports», όσο και πορτογαλικά μέσα, οι «πολίτες» τα βρήκαν στα 24 εκατομμύρια λίρες με την Μπενφίκα και ο 25χρονος Ισπανός χαφ γίνεται κάτοικος «Έτιχαντ».
 

«Κύκνος» ο Ερνάντες 

31/8/2012

«Κύκνος» ο Ερνάντες
Η μεταγραφή του Πάμπλο Ερνάντες από τη Βαλένθια στην Σουόνσι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού εξτρέμ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην πλέον άσος των «νυχτερίδων» θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σκοτ Σινκλέρ, που νωρίτερα μέσα στην ημέρα άφησε το «Λίμπερτι» για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία την Πέμπτη, με το deal να ολοκληρώνεται στα 5,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ερνάντες να αφήσει το ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε η παρουσία του Μίκαελ Λάουντρουπ στον πάγκο της ομάδας, με τον Δανό προπονητή να έχει περάσει και από την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο παρελθόν.

Οι δύο άντρες γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Χετάφε και ο Λάουντρουπ επέμενε ιδιαίτερα για την απόκτησή του.

-

ΙΤΑΛΙΑ



Δύσκολα άλλη μεταγραφή η Ίντερ 

31/8/2012

Δύσκολα άλλη μεταγραφή η Ίντερ
Την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της Ίντερ, ανακοίνωσε εμμέσως, μιλώντας στο ιταλικό «Sky», ο πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι. Ο ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, Αντρέα Στραματσόνι, ενώ παραδέχτηκε πως είναι στενοχωρημένος από την αποχώρηση του Μαϊκόν και του Ζούλιο Σέζαρ.

Ο επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Ίντερ και τη Βασλούι, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 και έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους στους Ιταλούς, ήταν η ευκαιρία που είχαν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι για να πλησιάσουν τον πρόεδρο των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι και να προσπαθήσουν να εκμαιεύσουν κάποια είδηση με μεταγραφικό περιεχόμενο. Ο Μοράτι, ωστόσο, φάνηκε φειδωλός στις αποκαλύψεις.

«Πιθανώς να υπάρχει ένα μικρό κενό στο ρόστερ και έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Μιλίτο. Αν παρουσιαστεί κάποια πολύ σημαντική ευκαιρία, θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή, αλλιώς είμαι βέβαιος πως ο ικανότατος προπονητής μας θα τα καταφέρει με αυτούς που έχει», δήλωσε ο Μοράτι.

Οι δημοσιογράφοι του «Sky» επέμειναν και ζήτησαν κάποιο όνομα που να προκαλεί ενδιαφέρον στον πρόεδρο. Ξανά, όμως, ο Μοράτι δεν απάντησε ευθέως. «Ενδιαφέρον μου προκαλούν όσοι δεν έχουν παίξει ακόμα και δεν έχω δει.»

Κλείνοντας την κουβέντα με τους εκπροσώπους του τύπου, ο Μοράτι παραδέχτηκε πως η φυγή του Μαϊκόν και του Ζούλιο Σέζαρ του έχει «στοιχίσει». «Είμαι λυπημένος από την αποχώρηση των δύο Βραζιλιάνων. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Τους εύχομαι τα καλύτερα.»

«Την είπε» στον Αλέγκρι ο Γκαλιάνι 

31/8/2012

«Την είπε» στον Αλέγκρι ο Γκαλιάνι
Το «μπαλάκι» στον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έριξε ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του. Η απόκτηση του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, σύμφωνα με τον Γκαλιάνι, υποχρεώνει τη Μίλαν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Οι τελευταίες μέρες των μεταγραφών ήταν έντονες για τη Μίλαν. Οι μαζική αποχώρηση σημαντικών παικτών το καλοκαίρι, οι απόκτηση κάποιων άλλων που δεν προκαλούν ενθουσιασμό, καθώς και η ήττα από τη Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο την πρώτη αγωνιστική, ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας να κινηθεί γρήγορα για να ενισχύσει το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Την ανταλλαγή του Κασάνο με τον Πατσίνι, ακολούθησε ο δανεισμός του Κρκιτς, που πρόσθεσε ποιότητα στην επίθεση της Μίλαν. Τελευταίο, χρονικά, απόκτημα των «ροσονέρι» είναι ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ. Ο Ολλανδός αποκτήθηκε έναντι 4 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να δώσει δύναμη στο χώρο του κέντρου.

Η απόκτηση του Τζαμπάολο Πατσίνι, του Μπόγιαν Κρκιτς και, εσχάτως, του Ντε Γιόνγκ, «αναγκάζει» τη Μίλαν να πρωταγωνιστήσει στο Καμπιονάτο, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι. «Ο Αλέγκρι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τώρα. Πήραμε τρεις ικανότατους παίκτες που μας δίνουν ποιότητα και δύναμη. Ας σταματήσει ο προπονητής να παραπονιέται και να θέτει ως στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν πρέπει να παλέψει για την πρώτη θέση. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Γκαλιάνι, που έδειξε δυσαρεστημένος από τη στάση του προπονητή του, που θεωρούσε πως η ομάδα του δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει τον εφετινό τίτλο.

«Ονειρευόμουν τη Μίλαν από μικρός» 

31/8/2012

«Ονειρευόμουν τη Μίλαν από μικρός»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μίλαν έκανε ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, μιλώντας στο ιταλικό «Sky», λίγο μετά την άφιξή του στην Ιταλία. Ο Ολλανδός μέσος, που θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που το όνειρό του να παίξει στη Μίλαν έγινε πραγματικότητα.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μίλαν. Οι Ιταλοί, που κατέβαλαν περίπου 4 εκατ. ευρώ, περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να ανακοινώσουν τη μετακίνηση του Ολλανδού.

Στο μεταξύ ο Ντε Γιόνγκ αισθάνεται, ήδη, παίκτης των «ροσονέρι». Μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που ανήκει στην ομάδα του Μιλάνου. «Είμαι ευτυχισμένος. Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση στη ζωή και την καριέρα μου», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Γιατί ο Ντε Γιόνγκ επέλεξε να έρθει στη Μίλαν; «Από μικρός ήθελα να παίξω στη Μίλαν, γιατί είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει πάντα και έχει μεγάλους παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα παίξω και σε αυτό του Μιλάνου», ήταν η απάντηση του δυναμικού μέσου.

Ο Ντε Γιόνγκ είχε και ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της νέας του ομάδας. «Τους ζητάω να είναι ήρεμοι και να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Θα αποδείξουμε όλοι μας την αξία μας, χαρίζοντάς τους μεγάλες επιτυχίες. Εγώ θα δίνω πάντα το 100%. Να είναι βέβαιοι για αυτό.»

Αναμνήσεις μιας επταετίας 

31/8/2012

Αναμνήσεις μιας επταετίας
Ο αγώνας της Ίντερ με τη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ έδωσε την ευκαιρία στον Ζούλιο Σέζαρ να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της πρώην ομάδας του και να κάνει τις τελευταίες του δηλώσεις πριν αναχωρήσει για την Αγγλία και την ΚΠΡ. Στις δηλώσεις αυτές έκανε μια μικρή αναδρομή των επτά χρόνων παραμονής του στο Μιλάνο και έδειξε πως δεν κρατάει κακία για τον τρόπο που αποχωρεί από την Ίντερ.

Ο Ζούλιο Σέζαρ, μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Ίντερ, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, αρνούμενος να δεχτεί τη μείωση των ετήσιων αποδοχών που του πρότεινε η διοίκηση. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η ΚΠΡ.

Ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Βασλούι. Αμέσως μετά, έκανε τις τελευταίες του δηλώσεις στα ιταλικά μέσα. «Δεν βρήκα την ευκαιρία να αποχαιρετήσω τους οπαδούς μας, για αυτό ζήτησα από τον πρόεδρο Μοράτι να μου επιτρέψει να το κάνω μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του ματς. Τον ευχαριστώ που δέχτηκε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια ο Σέζαρ θυμήθηκε κάποια περιστατικά που συνέβησαν στα χρόνια που έπαιζε στην Ίντερ. «Υπήρξαν μεγάλα παιχνίδια, καταπληκτικές αποκρούσεις, αλλά και μεγάλες γκάφες. Μου έχει μείνει το περιστατικό με τον Ιμπραΐμοβιτς σε ένα ντέρμπι. Η Μίλαν είχε κερδίσει πέναλτι. Εγώ πλησίασα τον Σουηδό και του είπα πως θα σουτάρει στα δεξιά και εγώ θα αποκρούσω. Απομακρύνθηκα βγάζοντάς του τη γλώσσα. Ο Ίμπρα τσαντίστηκε, σούταρε πιο δυνατά και έβαλε γκολ. Με κοίταξε υποτιμητικά και μου είπε να μαζέψω τη μπάλα από τα δίχτυα, γελώντας. Αξέχαστες στιγμές.»

Κλείνοντας εξήγησε γιατί επέλεξε την ΚΠΡ. «Θα παίξω σε ένα θαυμάσιο πρωτάθλημα, με μια ομάδα που έδειξε να με θέλει πολύ. Νιώθω σημαντικός στη νέα μου ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο. Μακάρι να πετύχω όσα πέτυχα εδώ.»

«Δεν άλλαξα εγώ τη ροή του αγώνα» 

31/8/2012

«Δεν άλλαξα εγώ τη ροή του αγώνα»
Τη βεβαιότητα πως το παιχνίδι «γύρισε» από την ομάδα ολόκληρη και όχι από τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή, εξέφρασε ο Φρέντι Γκουαρίν, μιλώντας στο «Sky» μετά το τέλος του αγώνα της Ίντερ με τη Βασλούι, που έληξε ισόπαλο 2-2. Ο Κολομβιανός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα, συμβάλλοντας στην πρόκριση της ομάδας του.

Η άνετη επικράτηση της Ίντερ με 2-0 στο πρώτο ματς της Ρουμανίας, λίγο έλειψε να στοιχίσει στους Ιταλούς, που στον επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 με τη Βασλούι. Η αγωνία των «τιφόζι» κράτησε ως τις καθυστερήσεις, όταν ο Φρέντι Γκουαρίν ισοφάρισε και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκουαρίν μίλησε στο συνδρομητικό «Sky», εκφράζοντας την άποψη πως όλη η ομάδα τα κατάφερε και όχι μόνο αυτός. «Το παιχνίδι το γυρίσαμε όλοι μαζί, όχι εγώ μπαίνοντας ως αλλαγή. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας στη διάρκειά του αγώνα και αυτό μας έδωσε την πρόκριση. Κάναμε το λάθος να μην μπούμε δυνατά και φτάσαμε να κινδυνεύουμε. Έπρεπε να μπούμε για να νικήσουμε και να δώσουμε άλλη μία χαρά στους οπαδούς μας. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος στη διοργάνωση, είμαστε φιλόδοξοι», είπε ο Γκουαρίν.

Στο παιχνίδι αυτό, ο Ζούλιο Σέζαρ αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ίντερ. Ο Γκουαρίν είχε ένα καλό λόγο και για τον πρώην συμπαίκτη του. «Ο Ζούλιο έδωσε τα πάντα στην ομάδα και τον κόσμο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Λυπάμαι που φεύγει. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές των οπαδών και θα έχει μία θέση στην ιστορία της Ίντερ

«Πρωτάθλημα με τη Νάπολι» 

31/8/2012

«Πρωτάθλημα με τη Νάπολι»
Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της Νάπολι δήλωσε ο Μπρούνο Ουβίνι κατά την επίσημη παρουσία του από τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ουβίνι αποκτήθηκε από τη Σάο Πάολο για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Βάλτερ Ματζάρι.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νάπολι συνεχίζεται, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προσφέρει στον προπονητή Βάλτερ Ματζάρι ένα ρόστερ ικανό να πρωταγωνιστήσει. Τελευταίο απόκτημα των «παρτενοπέι» είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μπρούνο Ουβίνι, που κατά την παρουσίασή του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στη Νάπολι. Γνώρισα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και πρέπει να ομολογήσω πως με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα. Τόσο οι Λατινοαμερικανοί όσο και οι υπόλοιποι μου έδειξαν πως είμαστε μια μεγάλη οικογένεια», τόνισε ο Ουβίνι, σαφώς ενθουσιασμένος από το κλίμα που συνάντησε στη Νάπολι.

Ποιοι είναι οι στόχοι του; «Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Νάπολι. Αλλά αυτό που περιμένω για την ώρα είναι να φορέσω τη γαλάζια φανέλα και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας.»

Ο Ουβίνι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο Καρέκα, που έπαιξε με επιτυχία στους «παρτενοπέι». «Ο Καρέκα υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς της πατρίδας μου. Ξέρω πως αγωνίστηκε με επιτυχία εδώ. Αλλά ίνδαλμά μου είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Είμαι αμυντικός, βλέπετε», είπε ο Ουβίνι γελώντας.

Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Ουβίνι θα παραμείνει στο ρόστερ της Νάπολι ή αν θα δοθεί δανεικός. Θα είναι ο Ματζάρι αυτός που θα αποφασίσει, αφού τον παρακολουθήσει στις προπονήσεις.

Δεν κρατάει κακία ο Ντέλιο Ρόσι 

31/8/2012

Δεν κρατάει κακία ο Ντέλιο Ρόσι
Με τα καλύτερα λόγια για τη Φιορεντίνα μίλησε στο «Radio Fiesole» ο πρώην προπονητής των «βιόλα», Ντέλιο Ρόσι. Ο έμπειρος κόουτς, παρά το επεισόδιο που είχε την περασμένη περίοδο με τον Αντέμ Λιάγιτς, δεν έκρυψε την εκτίμηση που τρέφει για τις ικανότητες του νεαρού Σέρβου και ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Ένα από τα στιγμιότυπα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη των Ιταλών φιλάθλων από την περασμένη χρονιά, είναι αυτό του σοβαρού επεισοδίου του τότε προπονητή της Φιορεντίνα, Ντέλιο Ρόσι με τον παίκτη του, Αντέμ Λιάγιτς. Ο προπονητής κάνει αλλαγή τον παίκτη, εκείνος διαμαρτύρεται εκστομίζοντας άκομψες εκφράσεις, ο Ρόσι εκτός εαυτού του επιτίθεται και τον γρονθοκοπεί. Αποτέλεσμα, να τιμωρηθεί ο παίκτης, ο προπονητής και να γίνουν για μέρες πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες της γειτονικής χώρας.

Ο Ντέλιο Ρόσι είναι άνεργος αυτή την περίοδο, συνέπεια του γνωστού επεισοδίου, όπως πολλοί ισχυρίζονται. Ο ίδιος δεν συμφωνεί, όπως φαίνεται από όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Φλωρεντίας. «Δεν έχω ομάδα γιατί δεν υπήρχε κάποια σοβαρή πρόταση. Αυτό είναι, όχι γιατί πλακώθηκα πέρσι με τον Λιάγιτς. Εξάλλου εγώ ο ίδιος παραδέχτηκα το λάθος μου και ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη», τονίζει ο Ρόσι.

Ποια είναι τα συναισθήματά του για το Σέρβο σήμερα; «Εκτιμώ τις ικανότητές του και αυτό φάνηκε πέρσι που τον χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο από άλλους. Ο χαρακτήρας του θέλει βελτίωση, αλλά μπορεί να ωριμάσει και να στρώσει. Πάντως είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του, ελπίζω να βοηθήσει τη Φιορεντίνα. Στο κάτω κάτω, αυτό θέλουμε, να πηγαίνει καλά η ομάδα», απαντά ο προπονητής, δείχνοντας πως το ατυχές περιστατικό είναι πια μακρινό.

Όσο για τους στόχους της Φιορεντίνα, ο Ρόσι πιστεύει πως μπορεί να πάει καλά. «Μπορεί να τερματίσει πάνω από τη μέση. Μακάρι να πάει ακόμα καλύτερα. Το αξίζουν οι διοικούντες, που έκαναν σωστές κινήσεις και ανανέωσαν την ομάδα.»

Μια ανάσα από Μπέντνερ έφτασε η Σιένα 

31/8/2012

Μια ανάσα από Μπέντνερ έφτασε η Σιένα
Στην αποκάλυψη πως η Σιένα είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Νίκλας Μπέντνερ προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Αντονέλι. Ο παράγοντας της Σιένα μίλησε στο ιταλικό «Sky» και παραδέχτηκε πως η απόκτηση του παίκτη αποδείχτηκε ένα όνειρο, από τη στιγμή που εμφανίστηκε η πρόταση της Γιουβέντους.

Τα τυπικά απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νίκλας Μπέντνερ από την Άρσεναλ στη Γιουβέντους. Το πρωί της Παρασκευής ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «μπιανκονέρι», μετακομίζοντας για έναν, τουλάχιστον, χρόνο στην Ιταλία.

Ο Μπέντνερ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων. Μία από αυτές, που μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει, είναι η Σιένα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Αντονέλι, μιλώντας στο «Sky Sport». «Ουσιαστικά είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Με την ομάδα, τον μάνατζερ και τον παίκτη, που είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να έρθει. Μόνο οι υπογραφές έμεναν για να πραγματοποιήσουμε ένα μεταγραφικό όνειρο», δήλωσε ο Αντονέλι.

Τελικά έφτασε στην Άρσεναλ η πρόταση της Γιουβέντους και η μετακίνηση του Δανού στη Σιένα «ναυάγησε». Πως αντέδρασε στην είδηση ο Αντονέλι; «Ο Μπέντνερ αποδείχτηκε απαγορευμένο όνειρο για εμάς, που το κυνηγήσαμε και το αγγίξαμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όταν έφτασε στον παίκτη η πρόταση της Γιουβέντους, εκείνος επέλεξε να πάει στο Τορίνο. Κανένα πρόβλημα. Εξάλλου ο ίδιος αποδείχτηκε σωστός απέναντί μας. Πήρε προσωπικά τηλέφωνο τον πρόεδρο και τον ενημέρωσε, κάτι που εκτιμήσαμε πολύ», απάντησε ο παράγοντας της Σιένα.

Συμφώνησε με Σίδνεϊ ο Ντελ Πιέρο 

31/8/2012

Συμφώνησε με Σίδνεϊ ο Ντελ Πιέρο
Στη Σίδνεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μετά την αποχώρησή του από την Γιουβέντους. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας ο Ιταλός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Σίδνεϊ η οποία υποχρεώθηκε να ανεβάσει αρκετά την οικονομική της προσφορά για να νικήσει τους άλλους μνηστήρες του 38χρονου.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες της χώρας ο Ντελ Πιέρο είπε το «ναι» για συμβόλαιο που θα του αποφέρει κάθε χρόνο δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που δίδεται από ομάδα του Πρωταθλήματος της Αυστραλίας σε όλη την ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας. Ο Ιταλός άσος σύντομα θα πετάξει για την Αυστραλία για να βάλει την υπογραφή του στα σχετικά συμβόλαια.

Σκέφτεται την επιστροφή ο Μποριέλο 

31/8/2012

Σκέφτεται την επιστροφή ο Μποριέλο
Έτοιμος να επιστρέψει στην Τζένοα εμφανίζεται ο Μάρκο Μποριέλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η διοίκηση της Ρόμα ενημέρωσε τον διεθνή επιθετικό να βρει άλλη ομάδα, όμως η μεταγραφή του εξαρτάται από το αν ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο θα παίξει στην Μπολόνια.

Ο 30χρονος φορ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γιουβέντους, είχε περάσει από την Γένοβα τη σεζόν 2007/08.

Τότε είχε σκοράρει 19 φορές σε 35 αγώνες και κατάφερε να πάει στη Μίλαν έναντι 7,5 εκατ. ευρώ.

«Δεν είμαι ο νέος Μαϊκόν» 

31/8/2012

«Δεν είμαι ο νέος Μαϊκόν»
Παρουσιάστηκε από την Ίντερ ο Αλβάρο Περέιρα, το νέο απόκτημα των «νερατζούρι», που αναμένεται να ενισχύσει το άκρο της άμυνας της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Περέιρα προσπάθησε να «αποτινάξει» από πάνω του το ρόλο του διαδόχου του Μαϊκόν, που μεταγράφηκε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού, ο Αλβάρο Περέιρα φερόταν να βρίσκεται κοντά στη Νάπολι, που έδειχνε να έχει συμφωνήσει με την Πόρτο, στην οποία ανήκε ο παίκτης. Τελικά η καριέρα του Ουρουγουανού θα συνεχιστεί στην Ιταλία, αλλά για λογαριασμό της Ίντερ.

Την Παρασκευή ο Περέιρα παρουσιάστηκε από την Ίντερ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές ξεχωρίζει η ατάκα που αφορούσε στον Μαϊκόν. «Ο Μαϊκόν έγραψε τη δική του, σπουδαία, ιστορία στην Ίντερ, αλλά δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Είμαι ο Περέιρα, είμαι ο εαυτός μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να υποσχεθώ πως θα εκμεταλλευτώ τα χαρακτηριστικά μου για να προσφέρω τα πάντα στην ομάδα.»

Αν και βρέθηκε κοντά στη Νάπολι, τελικά κατέληξε στην Ίντερ. Πως και συνέβη αυτό; «Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα και αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα. Όλοι με υποδέχτηκαν με θέρμη και ένιωσα αμέσως σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Υπόσχομαι να ανταποδώσω τη ζεστασιά τους με την απόδοσή μου.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Περέιρα είχε δυο λόγια να πει και για την Πόρτο. «Πέρασα τρία φανταστικά χρόνια στην Πόρτο, όπου έκανα πολλούς φίλους. Τους ευχαριστώ για όσα μου πρόσφεραν, αλλά τώρα είναι η στιγμή να αλλάξω κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα μου», σημείωσε ο Περέιρα.

Δοκιμασία για τους πρωταθλητές 

31/8/2012

Δοκιμασία για τους πρωταθλητές
Με νίκη θέλει να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, η οποία για τη 2η μέρα της Serie A, φιλοξενείται στο «Φρίουλι» από την Ουντινέζε. Αρκετές απουσίες -συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης του Κόντε- για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι όμως έχουν αρκετά γεμάτο ρόστερ για να τις καλύψουν.

Την ομάδα θα κοουτσάρει και σε αυτό το ματς ο Καρέρα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του Τζιοβίνκο, Λούσιο, Πέπε και Κάσερες. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν εντός έδρας τη Γιουβέντους τα τελευταία δύο χρόνια, ψάχνουν τους πρώτους τους φετινούς βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκαν 2-1 από τη Φιορεντίνα.

Το πιο ενδιαφέρον ματς –βάσει ονομάτων- της 2ης αγωνιστικής είναι εκείνο που θα διεξαχθεί στο «Μεάτσα», όπου η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα. Ο Στραματσιόνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαϊκόν, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στον πάγκο των «Ρωμαίων» αναμένεται να βρεθεί και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Χωρίς τους τραυματίες Πάτο-Ρομπίνιο, αλλά με τον Μπόγιαν βασικό η Μίλαν θα προσπαθήσει στην έδρα της Μπολόνια να ξεπεράσει την ήττα-σοκ από τη Σαμπντόρια στην πρεμιέρα, ενώ ενδιαφέρουσα λογικά θα γίνει στο «Σαν Πάολο», όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Φιορεντίνα.

Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Europa League, Λάτσιο, υποδέχεται την Παλέρμο και ο τεχνικός των «λατσιάλο», Πέτκοβιτς, λογικά θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και πιθανότατα η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Μαρκέτι, Κονκο, Μπιαβα, Ντίας, Λούλιτς, Γκονζάλες, Λεντέσμα, Ερνάνες, Καντρέβα, Κλόζε, Μάουρι.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Σάββατο, 1/9

Τορίνο-Πεσκάρα (19:00)
Μπολόνια-Μίλαν (21:45)

Κυριακή, 2/9 (21:45)

Ουντινέζε-Γιουβέντους (19:00)
Κάλιαρι-Αταλάντα
Κατάνια-Τζένοα
Ίντερ-Ρόμα
Λάτσιο-Παλέρμο
Νάπολι-Φιορεντίνα
Πάρμα-Κιέβο
Σαμπντόρια-Σιένα

Η επόμενη αγωνιστική (16/9):

Μίλαν-Αταλάντα
Κιέβο-Λάτσιο
Φιορεντίνα-Κατάνια
Τζένοα-Γιουβέντους

Στη Νάπολι Μέστο και Ούβινι 

31/8/2012

Στη Νάπολι Μέστο και Ούβινι
Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία ότι η Νάπολι την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου θα προχωρούσε στην απόκτηση δύο παικτών.

Έτσι και έγινε λοιπόν, με τους «παρτενοπέι» να ολοκληρώνουν τις μεταγραφές του Τζιαντομένικο Μέστο και του Μρούνο Ούβινι.

Η Νάπολι, λοιπόν, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες για μεταγραφές, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού μέσου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπολόνια και του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, που έπαιζε στη Σάο Πάολο.

Πρόκειται για δύο παίκτες που ήθελε πολύ στους «παρτενοπέι» ο τεχνικός της ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι, με τη διοίκηση να του κάνει την τελευταία ώρα το χατήρι.

Στη Τζένοα ο Μποριέλο 

31/8/2012

Στη Τζένοα ο Μποριέλο
Τη φανέλα της Τζένοα επέλεξε να φορά την επόμενη σεζόν ο Μάρκο Μποριέλο, απορρίπτοντας προτάσεις των Ίντερ και Φιορεντίνα.

Ο 30χρονος επιθετικός δεν είναι στα πλάνα της Ρόμα, η οποία τον παραχώρησε δανεικό και χωρίς οψιόν αγοράς στην ομάδα που αγωνιζόταν τη χρονιά 2007/08.

Πέρυσι, ο Μποριέλο ξεκίνησε με τη Ρόμα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Γιουβέντους ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν. Συνολικά, ο 30χρονος επιθετικός μέτρησε 20 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα –και με τις δύο ομάδες- σημειώνοντας δύο τέρματα.

Πήρε Τζιλαρντίνο η Μπολόνια 

31/8/2012

Πήρε Τζιλαρντίνο η Μπολόνια
Παίκτης της Μπολόνια είναι και επίσημα ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Ο 30χρονος επιθετικός δεν χωρά στο ρόστερ της Τζένοα ύστερα από την απόκτηση του Μάρκο Μποριέλο, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στους «ροσομπλού».

Από το δανεισμό του Τζιλαρντίνο, η Τζένοα θα εισπράξει το πόσο του 1,5 εκατ. ευρώ, με την οψιόν αγοράς του να είναι στα πέντε εκατομμύρια.

Πέρυσι, ο 30χρονος επιθετικός ξεκίνησε στη Φιορεντίνα και στη συνέχεια μετακόμισε στην ομάδα της Γένοβας, μετρώντας 26 παιχνίδια και έξι γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Λούκα Τόνι, η επιστροφή 

31/8/2012

Λούκα Τόνι, η επιστροφή
Τη φανέλα της Φιορεντίνα θα φορά και πάλι μετά από πέντε χρόνια ο Λούκα Τόνι. Ο 35χρονος επιθετικός συμφώνησε με τους «βιόλα» για ένα χρόνο έναντι μόλις 400.000 ευρώ.

Η καριέρα του πανύψηλου στράικερ έχει πτωτική πορεία, αφού μετά την παρουσία του στην Μπάγερν είχε σύντομα και ανεπιτυχή περάσματα από Ρόμα, Τζένοα, Γιουβέντους και Αλ Νασρ.

Πιστός στην Νάπολι ο Καβάνι 

31/8/2012

Πιστός στην Νάπολι ο Καβάνι
Τον… ορέγονταν σχεδόν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες από την αρχή του καλοκαιριού. Η Νάπολι όμως φρόντισε να βάλει «φρένο» στα σχέδιά τους καθώς ανανέωσε την συνεργασία της με τον Έντισον Καβάνι μέχρι το 2017 βάζοντας και μία ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα στον Ουρουγουανό.

Ο Καβάνι είδε τον Λαβέτσι να αποχωρεί για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Γκαργκάνο για την Ίντερ. Ωστόσο ο ίδιος έμεινε πιστός στην Νάπολι και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Την Παρασκευή το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2017 και μάλιστα φημολογείται ότι από την διοίκηση της ομάδας μπήκε ρήτρα ύψους 50 εκατ. ευρώ…




 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιστρέφει στη Γερμανία ο Φαν ντερ Φάαρτ 

31/8/2012

Επιστρέφει στη Γερμανία ο Φαν ντερ Φάαρτ
Τη μεταγραφή του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ στο Αμβούργο προανήγγειλε ο ατζέντης του Ολλανδού άσου, με τον Ρόμπερτ Γκίρλινγκς να αποκαλύπτει πως ο παίκτης της Τότεναμ βρίσκεται σε αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.


Ο Ολλανδός άσος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και παρά την παραχώρηση του Λούκα Μόντριτς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειχνε «ζεστός» στο να τον χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Ράφαελ βρίσκεται σε αεροπλάνο για Αμβούργο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις», τόνισε ο Ρόμπερτ Γκίρλινγκς, με τον μάνατζερ του παίκτη να μεταβαίνει κι αυτός στη Γερμανία.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ βάζει τέλος στην παρουσία του στην Αγγλία, μετά από δύο χρόνια, και ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αμβούργου.

Ελεύθερος από Χόφενχαϊμ ο Μπάμπελ 

31/8/2012

Ελεύθερος από Χόφενχαϊμ ο Μπάμπελ
Παρελθόν από τη Χόφενχαϊμ αποτελεί ο Ράιαν Μπάμπελ. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του ένα χρόνο πριν αυτό εκπνεύσει.

Ο 25χρονος άσος, που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, είχε 51 συμμετοχές και 6 γκολ με τη Χόφενχαϊμ από τον Ιανουάριο του 2011. Τότε είχε αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ έναντι περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Αφελάι: «Αισθάνομαι έτοιμος» 

31/8/2012

Αφελάι: «Αισθάνομαι έτοιμος»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σάλκε έκανε ο Ιμπραήμ Αφελάι, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από τη γερμανική ομάδα. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αγωνιστεί στη Bundesliga με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι προχώρησε σε αυτή την επιλογή, λόγω του Χουμπ Στέφενς.

«Μου έδωσαν το “11”. Δεν είναι ο αγαπημένος μου αριθμός, το “20”, αλλά και αυτό ωραίο. Θα ήθελα να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου στο αυριανό παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ, αλλά υπάρχει κάποια γραφειοκρατία. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Εγώ, πάντως, αισθάνομαι έτοιμος. Μου αρέσει η ιδέα ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον Χούντελααρ. Είχα μία καλή συζήτηση με τον προπονητή, Χουμπ Στέφενς. Πιστεύει σε εμένα. Επέλεξα τη Σάλκε για τον Στέφενς και τον πρώην συμπαίκτη μου τον Τζέφερσον Φαρφάν». 

Θέλει Κουαλιαρέλα η Βόλφσμπουργκ 

31/8/2012

Θέλει Κουαλιαρέλα η Βόλφσμπουργκ
Μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η Βόλφσμπουργκ θα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, όπως μεταδίδει το «SportMediaset».

Ο γερμανικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε στους «μπιανκονέρι».

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η «Γηραιά Κυρία» θα απαντήσει θετικά, παρότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Μπεντνερ της Άρσεναλ.

Στο Αμβούργο ο Φαν ντερ Φάαρτ! 

31/8/2012

Στο Αμβούργο ο Φαν ντερ Φάαρτ!
Την τελευταία μέρα των μεταγραφών περίμενε το Αμβούργο για να κάνει το «μπαμ».

Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποδεσμεύτηκε από τη Τότεναμ και χωρίς να χαθούν πολλές ώρες βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του μέχρι το 2015.

Ο Ολλανδός διεθνής επιστρέφει στο γερμανικό σύλλογο μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς στο Αμβούργο αγωνιζόταν την περίοδο 2005-2008. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των Λονδρέζων είχε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δεν βρισκόταν στα πλάνα του νέου προπονητή της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας.

 ΓΑΛΛΙΑ

«Δεν πάει στη Ρεάλ ο Ντεμπισί» 

31/8/2012

«Δεν πάει στη Ρεάλ ο Ντεμπισί»
Το ενδεχόμενο ο Ματιέ Ντεμπισί να αφήσει τη Λιλ για την Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε ο Μισέλ Σεϊντού, μιλώντας στους Γάλλους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο σενάριο. Όλες αυτές τις μέρες στην Ισπανία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η «βασίλισσα» εξετάζει την περίπτωση του δεξιού μπακ των «Dogues» και ο πρόεδρος του συλλόγου έσπευσε να ηρεμίσει τους οπαδούς της ομάδας του.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μας για τον Ντεμπισί. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θέλει πραγματικά να παίξει μαζί μας στο Champions League», τόνισε ο Σεϊντού.

Ο 26χρονος παίκτης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 εμφανίσεις για τη Λιλ, συμμετείχε με την εθνική Γαλλίας στο Euro 2012 και η ομάδα του φέρεται να είχε απορρίψει πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ της Νιούκαστλ.

Παραμένει στη Λιόν ο Λισάντρο Λόπεζ 

31/8/2012

Παραμένει στη Λιόν ο Λισάντρο Λόπεζ
Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πώλησης του Λισάντρο Λόπεζ, ο γενικός διευθυντής της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ. Ο Γάλλος παράγοντας παραδέχτηκε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά τόνισε πως θα ήταν δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του Αργεντινού στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομά του ακούστηκε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τη Φιορεντίνα και την Ίντερ να φέρονται εκείνες που επιθυμούν περισσότερο να τον αποκτήσουν. Ο λόγος για τον Λισάντρο Λόπεζ, που τελικά θα παραμείνει στη Λιόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο διαδικτυακό «Calciomercato.com» ο γενικός διευθυντής των Γάλλων, Μπερνάρ Λακόμπ.

«Δεν έφτασε στα γραφεία μας καμία πρόταση για τον Λόπεζ. Ούτε από τη Φιορεντίνα, ούτε από την Ίντερ. Όλοι γνωρίζουν τη νέα μας πολιτική. Η ανάγκη μας για οικονομική εξυγίανση, μάς αναγκάζει να πουλάμε, αλλά κανείς από την Ιταλία δεν έκανε κίνηση», τονίζει ο Λακόμπ.

Ο παίκτης, συνεπώς, δεν πωλείται; «Αν φτάσει μια πρόταση από εκείνες που δεν μπορείς να απορρίψεις, όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά την παρούσα στιγμή είναι αδύνατον να βρούμε αντικαταστάτη, ακόμα και αν οι μεταγραφές στη Γαλλία τελειώνουν λίγο αργότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη. Εξάλλου και ο ίδιος ο παίκτης δεν μας έχει ζητήσει να φύγει. Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ πως είναι δύσκολο να πουληθεί τώρα. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ», απάντησε με νόημα ο Λακόμπ.

Πήρε Φαν Ντερ Βιλ η Παρί 

31/8/2012

Πήρε Φαν Ντερ Βιλ η Παρί
Τη συμφωνία της με τον Άγιαξ, για την απόκτηση του Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, ανακοίνωσε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ολλανδός αμυντικός θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας του Κάρλο Αντσελότι.

Η μεταγραφική περίοδος μπήκε στις τελευταίες της ώρες και όλες οι ομάδες βρίσκονται σε μεγάλη κινητικότητα προκειμένου να προλάβουν τα χρονικά περιθώρια και να καλύψουν τα όποια κενά έχουν. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και η πρωταγωνίστρια της μεταγραφικής περιόδου, Παρί Σεν Ζερμέν, που ακόμα και την ύστατη ώρα προσπαθεί να ενισχυθεί περαιτέρω.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Γάλλων είναι ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Παρί, ο Άγιαξ συμφώνησε να εισπράξει 6 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους και να της παραχωρήσει τον ακραίο αμυντικό.

Ο Φαν Ντερ Βιλ είναι 24 ετών, έχει αγωνιστεί 35 φορές με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας και αναμένεται να καλύψει το ρόλο που συνήθως έχει ο αρχηγός των Παριζιάνων, Κριστόφ Ζαλέ.

Στα απλά τα «θαλάσσωσε», στα ντέρμπι… 

31/8/2012

Στα απλά τα «θαλάσσωσε», στα ντέρμπι…
Πέρασαν ήδη τρεις αγωνιστικές στη Ligue 1 και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει πετύχει ακόμη την πρώτη της νίκη.

Έτσι στο πλαίσιο της τέταρτης μέρας του Championnat, οι πρωτευουσιάνοι καλούνται να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στη Λιλ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μονπελιέ, δοκιμάζεται στο γήπεδο της Σοσό, ενώ η πρωτοπόρος Μαρσέιγ υποδέχεται τη Ρεν.

Η Λιόν, αφού πρώτα… συνέλθει από τις αποχωρήσεις και τους τραυματισμούς θα υποδεχθεί στο «Ζερλάν» τη Βαλενσιέν, ενώ η Μπορντό παίζει εντός έδρας με τη Νις.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Σάββατο 1/9

Λιόν-Βαλενσιέν (18:00)
Αζαξιό-Εβιάν (21:00)
Μπαστιά-Σεντ Ετιέν
Λοριάν-Νανσί
Σοσό-Μονπελιέ
Μπρεστ-Τρουά
Τουλούζ-Ρεμς

Κυριακή 2/9

Μπορντό-Νις (15:00)
Μαρσέιγ-Ρεν (18:00)
Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Σάββατο, 15/9

Τρουά-Λιλ (20:00)
Εβιάν-Μπαστιά
Λιόν-Αζαξιό
Νανσί-Μαρσέιγ
Νις-Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ
Ρεμς-Μονπελιέ
Ρεν-Λοριάν
Σεντ Ετιέν-Σοσό
Βαλενσιέν-Μπορντό

Παίρνει Αμπντάλα η Μαρσέιγ 

31/8/2012

Παίρνει Αμπντάλα η Μαρσέιγ
Κοντά στην απόκτηση του Κασίμ Αμπντάλα βρίσκεται η Μαρσέιγ, σύμφωνα με την «Equipe».

Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σεντάν, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Μασσαλούς.

Την περσινή χρονιά, είχε 30 συμμετοχές και ένα τέρμα στη Ligue 2, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια, σκοράροντας μία φορά.

Πήρε Τζαλό η Τουλούζ 

31/8/2012

Πήρε Τζαλό η Τουλούζ
Στην Τουλούζ ως δανεικός από την Μπενφίκα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Γιανίκ Τζαλό.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «αετούς», πήρε το νούμερο «27» στη γαλλική ομάδα.

Η Μπενφίκα απέκτησε τον Τζαλό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την περσινή σεζόν, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να μετρά μόλις έξι παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ενίσχυση με Μέντες η Λιλ 

31/8/2012

Ενίσχυση με Μέντες η Λιλ
Τον Ράιαν Μέντες απέκτησε η Λιλ. Ο 22χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο αποκτήθηκε από τη Χάβρη έναντι 3 εκατ. ευρώ και υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους «λιλουά». Την περασμένη περίοδο είχε 13 γκολ σε 34 συμμετοχές στη Ligue 2.


 

Δανεικός τελικά ο Μπάρτον στη Μαρσέιγ 

1/9/2012

Δανεικός τελικά ο Μπάρτον στη Μαρσέιγ
Αν και το πιθανότερο σενάριο ήταν αυτός της απόκτησης του Τζόι Μπάρτον με ελεύθερη μεταγραφή, η Μαρσέιγ πρόσφερε αγωνιστικό «σωσίβιο» στον Άγγλο μέσο, προχωρώντας τελικά στην απόκτησή του με τη μορφή δανεικού από την ΚΠΡ.

Ο Μπάρτον περίμενε την κατάληξη της υπόθεσης του Στεφάν Εμπιά με τη λονδρέζικη ομάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Μασσαλούς.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι διοικούντες τους Ρέιντζερς ήθελαν να χωρίσει οριστικά ο δρόμος τους, αλλά τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Η Μαρσέιγ, φυσικά, εξασφάλισε οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Συνεχίζεται ο... διαγωνισμός γκολ 

31/8/2012

Μπορεί να έχουν παιχτεί μόλις τρεις αγωνιστικές, ωστόσο οι πρώτες «πεντάρες» και «εξάρες» έχουν ήδη εμφανιστεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Σε αυτό το μήκος κύματος θα προσπαθήσουν να κινηθούν οι δύο πρωτοπόροι στα... γκολ, Άγιαξ (13) και Αίντχόφεν (10).

Και αν για τον «Αίαντα» το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής στην έδρα της Χέρενφεν, ενδείκνυται για... τσουβάλια γκολ, σίγουρα οι Κυπελλούχοι Ολλανδίας θα έχουν ζόρια στην έδρα τους κόντρα στην πάντα δυνατή και υπολογίσιμη Άλκμααρ.

Η Τβέντε που έχει το απόλυτο με 3X3 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία, θεωρητικά μπορεί να κάνει το... καρέ στις επιτυχίες της υποδεχόμενη την αδύναμη Φένλο. Καλό «ντερμπάκι» προμηνύεται μεταξύ Φίτεσε και Φέγενορντ στο σπίτι της πρώτης, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούς με 7 βαθμούς.

Την αυλαία στην τέταρτη αγωνιστική «ανοίγει» την Παρασκευή το παιχνίδι μεταξύ Ντεν Χάαγκ και Γκρόνιγκεν.

Η τέταρτη αγωνιστική:

Παρασκευή, 31/8

Ντεν Χάαγκ-Γκρόνιγκεν (21:00)

Σάββατο, 1/9

Ρόντα-Βίλεμ (19:45)
Τσβόλε-Ναϊμέγκεν (20:45)
Βάαλβαϊκ-Χέρακλες (20:45)
Μπρέντα-Ουτρέχτη (21:45)

Κυριακή 2/9

Φίτεσε-Φέγενορντ (13:30)
Αϊντχόφεν-Άλκμααρ (15:30)
Τβέντε-Φένλο (15:30)
Χέρενφεν-Άγιαξ (17:30)

ΒΕΛΓΙΟ

 

Επιτέλους… ντέρμπι 

31/8/2012

Επιτέλους… ντέρμπι
Το παιχνίδι στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης είναι εκείνο που… κλέβει την παράσταση στην έκτη αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων στην Jupier League είναι μόνο τρεις βαθμοί, κάτι που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη… βαρύτητα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πρόσωπο του παιχνιδιού αναμένεται να είναι ο επιθετικός της Μπριζ, Μοχάμεντ Τσιτέ, ο οποίος τις δύο προηγούμενες σεζόν άνηκε στον σύλλογο της Λιέγης και θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους παλιούς του συμπαίκτες.

Εκτός από την Μπριζ και την Σταντάρ δύσκολο παιχνίδι περιμένει και την Άντερλεχτ, η οποία θα υποδεχτεί στο «Κόνσταν Βάντεν Στοκ» την Γκενκ, η οποία φιγουράρει στην έκτη θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς.

Η (6η ) αγωνιστική

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Μαλίν-Γκέρμιναλ (19:00)
Σαρλερουά-Γάνδη (21:00)
Λιρς-Λέουβεν (21:00)
Μπέβερεν-Σερκλ Μπριζ (21:00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μονς (21:00)

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Κλαμπ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Άντερλεχτ-Γκενκ (19:00)
Λόκερεν-Κόρτραϊκ (21:30)

Επόμενη (7η) αγωνιστική

Γκέρμιναλ-Σταντάρ Λιέγης (22:00)
Σερκλ Μπριζ- Λόκερεν
Γκενκ- Μπέβερεν
Γάνδη-Μαλίν
Κόρτραϊκ-Κλαμπ Μπριζ
Λιρς- Άντερλεχτ
Μονς- Σαρλερουά
Λέουβεν- Ζούλτε Βάρεγκεμ

 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

«Δοκιμασίες» για Πόρτο, Μπράγκα 

1/9/2012

«Δοκιμασίες» για Πόρτο, Μπράγκα
Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν η Πόρτο και η Μπράγκα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι «δράκοι», έχοντας μία νίκη και ισάριθμη ισοπαλία, αντιμετωπίζουν την έκτη της βαθμολογίας Ολιανένσε.

Από την πλευρά της, η πρώην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ (νυν τεχνικού του Ολυμπιακού) παίζει στο γήπεδο της Πάσος Φερέιρα, η οποία έχει δύο στις δύο ήττες.

Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μπενφίκα, αναμένεται να έχει εύκολο θεωρητικά έργο απέναντι στην Νασιονάλ, η οποία έχει καταφέρει να πετύχει τρία γκολ και να δεχθεί πέντε.

Η 3η αγωνιστική

Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου 2012

Γκιμαράες- Εστορίλ (20:30)
Ολιανένσε- Πόρτο (22:30) 6 - 3

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μπέιρα Μαρ- Μορεϊρένσε
Ζιλ Βιθέντε-Σετούμπαλ
Πάσος Φερέιρα-Μπράγκα 10- 1
Ρίο Άβε-Ακαντέμικα
Μπενφίκα- Νασιονάλ 2 - 13

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρίτιμο- Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Ακαντέμικα-Μπενφίκα
Εστορίλ-Μαρίτιμο
Πόρτο-Μπέιρα Μαρ
Μορεϊρένσε-Γκιμαράες
Νασιονάλ-Πάσος Φερέιρα
Μπράγκα-Ρίο Άβε
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ζιλ Βιθέντε
Σετούμπαλ-Ολιανένσε 

ΣΚΩΤΙΑ


Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας 

31/8/2012

Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας
Μία ομάδα θα φιλοξενεί από το βράδυ η κορυφή της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ. Και αυτό γιατί η πρωτοπόρος Σέλτικ υποδέχεται την συγκάτοικό της στο ρετιρέ της βαθμολογίας Χιμπέρνιαν για την 5η αγωνιστική και σε περίπτωση που υπάρχει νικητής, μία από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς. Καραδοκούν Νταντί Γιουνάιτεντ, Χαρτς, Μάδεργουελ και Ρος Κάουντι.

Σε περίπτωση που το παιχνίδι ανάμεσα σε Σέλτικ και Χιμπέρνιαν δεν αναδείξει νικητή, τότε υπάρχει το σενάριο της τετραπλής ισοβαθμίας στην πρώτη θέση. Αυτό θα συμβεί εφόσον οι Νταντί Γιουνάιτεντ, Χαρτς, Μάδεργουελ και Ρος Κάουντι νικήσουν τις αντιπάλους τους.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/9 (17:00)

Αμπερντίν – Σεντ Μίρεν
Σέλτικ – Χιμπέρνιαν
Ρος Κάουντι – Κιλμάρνοκ
Σεντ Τζόνστον – Νταντί Γιουνάιτεντ

Κυριακή 2/9 (17:00)

Χαρτς – Νταντί
Μάδεργουελ – Ινβερνές


Επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο 15/9 (17:00)

Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ (14:30)
Νταντί – Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ – Ρος Κάουντι
Χιμπέρνιαν – Κιλμάρνοκ
Ινβερνές – Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν - Χαρτς

UEFA Super Cup 2012: Chelsea – Atletico Madrid 1-4 (video)

1/9/2012

atletico madrid chelsea 4-1 super cup 2012Με τον εκπληκτικό Falcao να κάνει πράγματα και θαύματα, η κάτοχος του Europa League Atletico Madrid νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Chelsea με 1-4 στο Μονακό και κατέκτησε τον τίτλο του Super Cup 2012.
Στο πρώτο μέρος ο Falcao πανηγύρισε ένα σπουδαίο χατ τρικ, σκοράροντας στο 6′, στο 19′ και στο 45′ και κλείδωσε ουσιαστική τη νίκη των Μαδριλένων.
Η Atletico μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος με τον Miranda να διαμορφώνει το 0-4 στο 60′ και να ντροπιάζει την Chelsea, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 74′ με τον Cahill.

Τα γκολ: Cahill 74′ – Falcao 6′, 19′, 45′, Miranda 60′
Οι συνθέσεις:
Chelsea:
Cech, Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole, Lampard, Mikel, Ramires (Oscar 46′), Hazard, Mata (Sturridge 82′), Torres.
Atletico: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe, Mario, Gabi, Adrián (Rodriguez 56′), Arda Turan, Koke (Garcia 81′), Falcao (Emre 87′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για το UEFA Super Cup 2012 Chelsea – Atletico Madrid 1-4


szólj hozzá: Atletico Madrid v Chelsea 4:1 GOAL HIGHLIGHTS

Όλες οι μεταγραφές στην Ευρωπη

1/9/2012
Χάβι Γκαρθία, Μάικον, Σινκλέρ & Νάστασιτς η Σίτι, Λορίς & Ντέμπσεϊ η Τότεναμ, Εσιέν η Ρεάλ, Ντε Γιονγκ η Μίλαν, Μπέντνερ η Γιουβέντους, Τόνι η Φιορεντίνα, Αφελάι η Σάλκε, Φαν ντερ Φάαρτ το Αμβούργο, Μπερμπάτοφ η Φούλαμ, Τσάρλι Άνταμ και Ν'Ζονζί η Στόουκ. Δείτε όλες τις κινήσεις της τελευταίας ημέρας της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου
Η Μάντσεστερ Σίτι κινήθηκε δυναμικά στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών αποκτώντας τους Χάβι Γκαρθία, Μάικον, Σκοτ Σινκλέρ, Ματίγια Νάστασιτς και Ρίτσαρντ Ράιτ.
Η πιο ακριβή μεταγραφή ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε τελευταία, αυτή του Χάβι Γκαρθία δηλαδή, καθώς οι "πολίτες" έδωσαν 20.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον 25άχρονο Ισπανό αμυντικό μέσο.
Το πιο... μεγάλο όνομα βέβαια είναι ο 31άχρονος διεθνής Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Μάικον, για τον οποίο έδωσε στην Ίντερ 6.500.000 ευρώ.
Για τον 23άχρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό, Σκοτ Σινκλέρ, έδωσε 10.000.000 στην Σουόνσι, με τον διεθνή με τις ελπίδες να υπογράφει για 4 χρόνια.
Στην Φιορεντίνα για τον 19άχρονο διεθνή Σέρβο στόπερ, Ματίγια Νάστασιτς, έδωσε 15.000.000 ευρώ και μαζί τον 21άχρονο διεθνή Μαυροβούνιο στόπερ, Στέφαν Σάβιτς.
Ο Ρίτσαρντ Ράιτ είναι 34άχρονος Άγγλος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Πρέστον και αποκτήθηκε για back-up.
Ο Μάικον...
 Ο Σκοτ Σινκλέρ...
Λορίς και Ντέμπσεϊ η Τότεναμ
Η Τότεναμ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 25άχρονου Γάλλου τερματοφύλακα, Ουγκό Λορίς. Έδωσε στην Λιόν 10.000.000 ευρώ και άλλα 5.000.000 ευρώ μπορεί να πάρει ο γαλλικός σύλλογος από τα bonus.
Οι "σπερς" απέκτησαν επίσης με 7.500.000 ευρώ από την Φούλαμ τον 29άχρονο διεθνή Αμερικανό μέσο, Κλίντ Ντέμπσεϊ, ενώ δεν προέκυψε συμφωνία για τον Ζοάο Μοουτίνιο με την Πόρτο.
 Δανεικός Εσιέν στην Ρεάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε την τελευταία στιγμή τον Μικαέλ Εσιέν από την Τσέλσι με την μορφή δανεισμού. Ουσιαστικά ο Γκανέζος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε διότι οι Λασανά Ντιαρά αναμένεται να πάει στην Ανζί (6 Σεπτέμβρη τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στην Ρωσία). Η Τσέλσι έδωσε επίσης δανεικό τον Γιόσι Μπεναγιούν στην Γουέστ Χαμ.
Essien, nuevo jugador del Madrid
Υπέγραψε Μίλαν ο Νάιτζελ ντε Γιόνγκ
Ο Νάιτζελ ντε Γιόνγκ πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο στην Μίλαν, η οποία έδωσε στην Μάντσεστερ Σίτι 5.000.000 ευρώ για τον 27άχρονο διεθνή Ολλανδό αμυντικό μέσο.
NELLA FOTO: La stretta di mano tra Adriano Galliani e Nigel De Jong
Γιουβέντους ο Μπέντνερ
Ο 24άχρονος Δανός στράικερ, Νίκλας Μπέντνερ, πέρασε ιατρικές εξετάσεις για την Γιουβέντους υπέγραψε το συμβόλαιό του ανακοινώθηκε επίσημα ο δανεισμός του στους "μπιανκονέρι" από την Άρσεναλ.

Φιορεντίνα ο Λούκα Τόνι
Ο 35άχρονος Ιταλός στράικερ Λούκα Τόνι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ, υπέγραψε στην Φιορεντίνα, επιστρέφοντας μετά από 5 χρόνια.
Οι "βιόλα" απέκτησαν επίσης τον 25άχρονο Σέρβο αμυντικό, Νέναντ Τόμοβιτς, από την Τζένοα, τον 31άχρονο Ιταλό μέσο, Τζούλιο Μιλιάτσο, από την Παλέρμο με δανεισμό και με τον ίδιο τρόπο τον 26άχρονο Αργεντινό μέσο, Κριστιάν Λάμα, από την Κατάνια.
Πήραν επίσης και τον 21άχρονο διεθνή Μαυροβούνιο στόπερ, Στέφαν Σάβιτς, από την Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με 15.000.000 ευρώ για την πώληση του Ματίγια Νάστασιτς.
Luca Toni.jpg
Μπολόνια ο Τζιλαρντίνο και ο Παναγιώτης Κονέ
Μετά από μόλις 6 μήνες στην Τζένοα, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο άλλαξε και πάλι ομάδα και την νέα σεζόν θα φορά την φανέλα της Μπολόνια, με την μορφή δανεισμού.
Οι "τζαλομπλού" ανακοίνωσαν επίσης και την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο είχαν πέρσι ως δανεικό από την Μπρέσια και τώρα απέκτησαν το 50% (συνιδιοκτησία).
Gilardino al Bologna
Panagiotis KONE
Τζένοα ο Μποριέλο
Μία ακόμη επιστροφή στην Ιταλία, με τον Μάρκο Μποριέλο να παραχωρείται από την Ρόμα στην Τζένοα, στην οποία είχε αγωνιστεί την περίοδο 2007-2008.
Η ομάδα της Γένοβα παρουσίασε επίσης σήμερα και τον Χουάν Μανουέλ Βάργκας, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Φιορεντίνα.
Πήρε επίσης τον 27άχρονο Ιταλό αριστερό μπακ, Νταμιάνο Φερονέτι (Ουντινεζε), το 21άχρονο Ουρουγουανό επιθετικό, Λεονάρντο Μελάτσι (Ντανούμπιο) και τον 22άχρονο Ιταλό τερματοφύλακα, Αντόνιο Ντοναρούμα (Μίλαν).


Γκοϊκοετσέα η Ρόμα
Η Ρόμα απέκτησε τον 24άχρονο Ουρουγουανό τερματοφύλακα, Μάουρο Γκοϊκοετσέα, με την μορφή δανεισμού από την Ντανούμπιο.
Mauro Goicoechea.jpg
Μπερμπάτοφ, Ρίτσαρντσον και Ντεζάγκα η Φούλαμ
Η Φούλαμ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία έδωσε 6.300.000 ευρώ για τον 31άχρονο Βούλγαρο στράικερ (υπέγραψε διετές συμβόλαιο).
Νωρίτερα η Φούλαμ είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Κίραν Ρίτσαρντσον, 27άχρονου αριστερού μπακ-χαφ, για τον οποίο έδωσε 3.000.000 ευρώ στην Σάντερλαντ.
Αργότερα ήρθε και η 3η μεταγραφή, αυτή του 26άχρονου διεθνή Ιρανού μεσοεπιθετικού, Άσκαν Ντεζάγκα, από την Βόλφσμπουργκ.
 
 Αφελάι στην Σάλκε
Η Σάλκε πραγματοποίησε σπουδαία κίνηση ενίσχυσης, καθώς απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα τον 26άχρονο διεθνή Ολλανδό μέσο, Ιμπραχίμ Αφελάι. Αντιθέτως, οι Γερμανοί έδωσαν δανεικό στην Σπαρτάκ Μόσχας τον Μανουέλ Χουράδο.
Ξανά Αμβούργο ο Φαν ντερ Φάαρτ
Ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ μετά από 4 χρόνια (2 σε Ρεάλ και 2 σε Τότεναμ) επέστρεψε στο Αμβούργο, το οποίο έδωσε 12.500.000 ευρώ στους "σπερς" για τον 29άχρονο διεθνή Ολλανδό μέσο.
 Μαγιόρκα ο Ζιοβάνι ντος Σάντος
Παρελθόν αποτελεί και ο Ζιοβάνι ντος Σάντος από την Τότεναμ, καθώς ο 23άχρονος διεθνής Μεξικανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε για 4 χρόνια στην Μαγιόρκα.
Forward Giovani Dos Santos is the first significant move made by Mallorca since being barred from 2010 Europa League over financial difficulties.
Δανεικός Σάντερλαντ ο Ντάνι Ρόουζ
Η Τότεναμ παραχώρησε στην Σάντερλαντ δανεικό για έναν χρόνο τον 22άχρονο Άγγλο αριστερό μπακ-χαφ, Ντάνι Ρόουζ.
Επιστροφή Μπάμπελ στον Άγιαξ
Ο 25άχρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, Ράιαν Μπάμπελ, έμεινε ελεύθερος από την Χόφενχαϊμ και μετά από 5 χρόνια επέστρεψε στο Άγιαξ.

Τσάρλι Άνταμ και Ν'Ζονζί η Στόουκ
Με 5.000.000 ευρώ η Στόουκ πήρε από την Λίβερπουλ τον 26άχρονο διεθνή Σκωτσέζο μέσο, Τσάρλι Άνταμ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.
Τελευταία στιγμή απέκτησε και τον Στιβέν Ν'Ζονζί από την Μπλάκμπερν, δίνοντας 4.500.000 ευρώ για τον 23άχρονο Γάλλο αμυντικό μέσο, για τον οποίο ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός, ενώ το υπάρχουν και bonus με το κόστος της μεταγραφής ενδεχομένως να αγγίξει τα 6.500.000 ευρώ!
 Σαουθάμπντον ο Γκαστόν Ραμίρες
Με 15.000.000 ευρώ η Σαουθάμπντον απέκτησε από την Μπολόνια τον 21άχρονο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, Γκαστόν Ραμίρες, ενώ το ποσό αυτό αποτελεί ρεκόρ για τους "αγίους".

ΚΠΡ ο Μ'Μπιά, Μαρσέιγ ο Τζόε Μπάρτον
Η ΚΠΡ απέκτησε από την Μαρσέιγ τον 26άχρονο διεθνή Καμερουνέζο αμυντικό, Στεφάν Μ'Μπιά, ενώ μέσα στα ανταλλάγματα ήταν και ο Τζόε Μπάρτον, με τον 29άχρονο Άγγλο μέσο να πηγαίνει δανεικός στην Μαρσέιγ για έναν χρόνο.
 Γουέστ Μπρομ ο Γκόραν Ποπόβ
Τον 27άχρονο διεθνή Σκοπιανό αμυντικό, Γκόραν Ποπόβ (έχει παίξει σε Προοδευτική, ΑΕΚ, Αιγάλεω και Λεβαδειακό), πήρε η Γουέστ Μπρομ δανεικό για έναν χρόνο από την Ντινάμο Κιέβου.
Μπεντέκ, Γουέστγουντ και Μπόουερι η Άστον Βίλα
Με 8.800.000 ευρώ η Άστον Βίλα απέκτησε από την Γκενκ τον 21άχρονο διεθνή Βέλγο (από Κονγκό) στράικερ, Κριστιάν Μπεντέκ.
Οι "χωριάτες" πήραν επίσης τον 22άχρονο Άγγλο μεσοαμυντικό, Άσλεϊ Γουέστγουντ, από την Κρου και τον 21άχρονο Άγγλο επιθετικό, Τζόρνταν Μπόουερι, από την Τσέστερφιλντ.
Ο Μπεντέκ...
 Σουόνσι ο Πάμπλο Ερνάντεθ
Ήταν γνωστό εδώ και μέρες, αλλά περίμενε την τελευταία μέρα η Σουόνσι για να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του 27άχρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Πάμπλο Ερνάντεθ, για τον οποίο έδωσε 7.000.000 ευρώ στην Βαλένθια.
Οβιέδο η Έβερτον, αναμονή ο Οτζίτζα-Οφόε
Η Έβερτον ολοκλήρωσε την απόκτηση του 22άχρονου διεθνή Κοσταρικανού αριστερού μπακ-χαφ, Μπράιαν Οβιέδο, από την Κοπεγχάγη, έναντι 6.300.000 ευρώ.
Τα "ζαχαρωτά" πήραν επίσης τον 17άχρονο Σκωτσέζο μεσοεπιθετικό, Μάθιου Κένεντι, από την Κιλμάρνοκ, ενώ περιμένουν έγκριση της FIFA και για 3η μεταγραφή.
Συγκεκριμένα, πήραν δανεικό από την Μπριζ τον 23άχρονο Βέλγο (από Γκάνα) αμυντικό μέσο, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, με προοπτική αγοράς. Η μεταγραφή δηλώθηκε οριακά και αναμένεται η έγκριση της FIFA.
 Μετά τον Σαβιόλα, Ιτούρα, Σάντα Κρους και Ονιέγου η Μάλαγα
Μία μέρα μετά την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα, η Μάλαγα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 28άχρονου διεθνή Χιλιανού μέσου, Μανουέλ Ιτούρα, από την Λεϊρία, τον δανεισμό του 31άχρονου Παραγουανού στράικερ, Ρόκε Σάντα Κρους, από την Μάντσεστερ Σίτι και την απόκτηση του 30άχρονου Αμερικανού στόπερ, Ογκούτσι Ονιέγου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ.
 
 Ράιαν Μέντες η Λιλ
Με 3.000.000 ευρώ η Λιλ απέκτησε από την Χάβρη τον Ράιαν Μέντες, με τον 22άχρονο επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να υπογράφει συμβόλαιο 4 ετών.
 Δανεικός ΑΠΟΕΛ ο Τζιολής
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα αγωνιστεί δανεικός αυτήν την αγωνιστική περίοδο στο ΑΠΟΕΛ, από την Μονακό.
 ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.
Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.
Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα, ενώ αστεράκι (*) έχουν όσοι αποκτήθηκαν δανεικοί.

Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές:


ΑΓΓΛΙΑ


Μάντσεστερ Σίτι
Χάβι Γκαρθία (Μπενφίκα) [20.000.000€]
Τζακ Ρόντγουελ (Έβερτον) [15.200.000€]
Ματίγια Νάστασιτς (Φιορεντίνα) [15.000.000€ + Στέφαν Σάβιτς]
Σκοτ Σινκλέρ (Σουόνσι) [10.000.000€]
Μάικον (Ίντερ) [6.500.000€]
Ρίτσαρντ Ράιτ (Πρέστον)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)  [30.360.000€]
Σίνζι Καγκάουα (Ντόρτμουντ) [15.000.000€]
Νικ Πάουελ (Κρου) [7.500.000€]
Αλεξάντερ Μπούτνερ (Φιτέσε) [5.000.000€]

Άρσεναλ
Σάντι Καθόρλα (Μάλαγα) [19.000.000€]
Ολιβιέ Ζιρού (Μονπελιέ) [16.000.000€]
Λούκας Ποντόλσκι (Κολωνία) [14.000.000€]

Τότεναμ
Ουγκό Λορίς (Λιόν) [10.000.000€ + 5.000.000€ bonus]
Κλιντ Ντέμπσεϊ (Φούλαμ) [7.500.000€]
Μουσά Ντεμπελέ (Φούλαμ) [19.000.000€]
Γιαν Βερτόνχεν (Άγιαξ) [12.000.000€]
Γκίλφι Σίγκουρτσον (Χόφενχαϊμ) [9.000.000€] (ήταν δανεικός Σουόνσι)
Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Σίτι) [6.300.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Νιούκαστλ
Φούρνον Ανίτα (Άγιαξ) [8.500.000€]
Ρομέν Αμαλφιτανό (Ρεμς)
Γκαέλ Μπιγκιριναμά (Κόβεντρι) [1.500.000€]
Κέρτις Γκουντ (Melbourne Heart)

Τσέλσι
Εντέν Αζάρ (Λιλ) [40.000.000€]
Οσκάρ (Ιντερνασιονάλ) [32.000.000€]
Βίκτορ Μόουζες (Γουίγκαν) [11.300.000€]
Μάρκο Μαρίν (Βέρντερ) [9.300.000€]
Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Μαρσέιγ) [9.000.000€]
Τοργκάν Αζάρ (Λανς) (πήγε δανεικός σε Ζούλτε-Βάρεχεμ)

Έβερτον
Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός) [7.600.000€]
Στίβεν Πίνααρ (Τότεναμ) [5.800.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Μπράιαν Οβιέδο (Κοπεγχάγη) (ήταν δανεικός Νόρτζελαντ)
Στίβεν Νέισμιθ (Ρέιντζερς)
Μπεν ΜακΛάφλιν (Ντούνταλκ)
Μάθιου Κένεντι (Κιλμάρνοκ)
Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (Μπριζ)*

Λίβερπουλ
Τζο Άλεν (Σουόνσι) [19.000.000€]
Φάμπιο Μπορίνι (Ρόμα) [13.300.000€]
Ουσαμά Ασαϊντί (Χέρενφεν) [4.000.000€]
Νουρί Σαχίν (Ρεάλ)*
Σαμέντ Γεσίλ (Λεβερκούζεν)

Φούλαμ
Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [6.300.000€]
Κίραν Ρίτσαρντσον (Σάντερλαντ) [3.000.000€]
Άσκαν Ντεζάγκα (Βόλφσμπουργκ)
Μλάντεν Πέτριτς (Αμβούργο)
Ούγκο Ρονταγέγκα (Γουίγκαν)
Τζορτζ Γουίλιαμς (MK Dons)
Σάσα Ρίτερ (Κολωνία)*
Κρις Ντέβις (Τβέντε)

Γουέστ Μπρομ
Ρομελού Λουκακού (Τσέλσι)*
Γκόραν Ποπόβ (Ντινάμο Κιέβου)*
Μάρκους Ρόζενμπεργκ (είχε μείνει ελεύθερος από Βέρντερ)
Γιασίν Ελ Γκανασί (Γάνδη)*
Κλαούντιο Γιάκομπ (Ράσινγκ Κλουμπ)
Μπεν Φόστερ (Μπέρμιγχαμ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σουόνσι
Πάμπλο Ερνάντεθ (Βαλένθια) [7.000.000€]
Κι Σουνγκ-Γουένγκ (Σέλτικ) [6.300.000€]
Μίτσου (Ράγιο Βαγεκάνο) [3.000.000€]
Κάιλ Μπάρτλεϊ (Άρσεναλ)
Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (Βιγιαρεάλ)*
Τσίκο - Χοσέ Μανουέλ Φλόρες (Τζένοα) [3.000.000€] (ήταν δανεικός σε Μαγιόρκα)
Τζέιμι Πρόκτορ (Πρέστον)

Νόριτς
Σεμπαστιάν Μπασόνγκ (Τότεναμ) [7.000.000€]
Άλεξάντερ Τετέι (Ρεν)
Στίβεν Γουίτακερ (Ρέιντζερς)
Ρόμπερτ Σνόντγκρας (Λιντς) [2.000.000€]
Μάικλ Τέρνερ (Σαουθάμπτον)
Τζέικομπ Μπάτερφιλντ (Μπάρνσλεϊ)
Χάρι Κέιν (Τότεναμ)*
Χαβιέρ Γκαρίδο (Λάτσιο)*
Μαρκ Μπαν (Μπλάκμπερν)

Σάντερλαντ
Άνταμ Τζόνσον (Μάντσεστερ Σίτι) [12.700.000€]
Στίβεν Φλέτσερ (Γουλβς) [15.000.000€ + 3.000.000€ bonus]
Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ)*
Λουί Σαά (Τότεναμ)
Κάρλος Κουέγιαρ (Άστον Βίλα)

Στόουκ
Τσάρλι Άνταμ (Λίβερπουλ) [5.000.000€]
Στιβέν Ν'Ζονζί (Μπλάκμπερν) [4.500.000€ + 2.000.000€ bonus]
Μόρις Εντού (Ρέιντζερς)
Μάικλ Κάιτλι (Γουλβς)
Τζέιμι Νες (Ρέιντζερς)
Τζέοφ Κάμερον (Houston Dynamo)
Μπεν Γκλάσκοου (Άρσεναλ)

Γουίγκαν
Ιβάν Ράμις (Μαγιόρκα) [6.000.000€]
Αρουνά Κονέ (Λεβάντε) [3.500.000€]
Ρίο Μιγιάτσι (Άρσεναλ)*
Φρέιζερ Φάιβι (Αμπερντίν) [650.000€]

Άστον Βίλα
Κριστιάν Μπεντέκ (Γκενκ) [8.800.000€]
Ρον Φλάαρ (Φέγενορντ) [4.000.000€]
Μπρετ Χόλμαν (Άλκμααρ)
Καρίμ Ελ Αχμαντί (Φέγενοορντ) [4.000.000€]
Ματ Λόουτον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) [4.000.000€]
Τζο Μπένετ (Μίντλεσμπρο) [4.000.000€]
Τζόρνταν Μπόουερι (Τσέστερφιλντ)
Άσλεϊ Γουέστγουντ (Κρου)

ΚΠΡ
Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ)
Εστέμπαν Γκρανέρο (Ρεάλ) [8.000.000€]
Ζοζέ Μποζίνγκουα (Τσέλσι)
Γι-Σουνγκ Παρκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [3.000.000€]
Στεφάν Μ'Μπιά (Μαρσέιγ)
Ράιαν Νέλσεν (Τότεναμ)
Άντριου Τζόνσον (Φούλαμ)
Ρόμπερτ Γκριν (Γουέστ Χαμ)
Ντέιβιντ "Τζούνιορ" Χόιλετ (Μπλάκμπερν)
Σαμ Μάγκρι (Πόρτσμουθ)
Φάμπιο ντα Σίλβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)*
Σαμπά Ντιακιτέ (Νανσί) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρέντινγκ
Στιούαρτ Τέιλορ (Μάντσεστερ Σίτι)
Πάβελ Πογκρεμπνιάκ (Φούλαμ)
Ντάνι Γκάθρι (Νιούκαστλ)
Νίκι Σόρεϊ (Γουέστ Μπρομ)
Άντριαν Μαριάπα (Γουότφορντ)
Κρις Γκάντερ (Νότιγχαμ Φόρεστ)
Γκάραθ ΜακΚλίρι (Νότιγχαμ Φόρεστ)
Πιρς Σουέινι (Μπρέι)

Σαουθάμπτον
Γκαστόν Ραμίρες (Μπολόνια) [15.000.000€]
Ναθάνιελ Κλάιν (Κρίσταλ Πάλας) [3.200.000€]
Μάγια Χοσίντα (Φένλο) [2.500.000€]
Στίβεν Ντέιβις (Ρέιντζερς)
Τζέι Ροντρίγκεθ (Μπέρνλεϊ)
Πάουλο Γκατσανίγκα (Τζίλιγχαμ)
Εμάνουελ Μαγιούκα (Γιουνγκ Μπόις)

Γουέστ Χαμ
Άντι Κάρολ (Λίβερπουλ)*
Ματ Τζάρβις (Γουλβς) [13.600.000€]
Αλού Ντιαρά (Μαρσέιγ) [3.000.000€]
Γιόσι Μπεναγιούν (Τσέλσι)*
Τζέιμς Κόλινς (Άστον Βίλα)
Μποντιμπό Μαϊγκά (Σοσό)
Στίβεν Χέντερσον (Πόρτσμουθ)
Γιούσι Γιαασκελάινεν (Μπόλτον)
Μοαμέντ Ντιαμέ (Γουίγκαν)
Τζορτζ ΜακΚάρτνεϊ (Σάντερλαντ)
Ράφαελ Σπίγκελ (Γκρασχόπερς)

*Championship
Τζέι Σπίρινγκ (Μπόλτον από Λίβερπουλ)*
Σάιμον Κοξ (Νότιγχαμ Φόρεστ από Γουέστ Μπρομ)
Ελ Χατζί Ντιούφ (Λιντς από Ντόνκαστερ)
Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς (Μπλάκμπερν από Γαλατάσαραϊ)*
Κρεγκ Μπέλαμι (Κάρντιφ από Λίβερπουλ)
Στιβ Μπελέκ (Γουότφορντ από ΑΕΚ)
Μανουέλ Αλμούνια (Γουότφορντ από Άρσεναλ)
Ντάνιελ Πούντιλ (Γουότφορντ από Γρανάδα)*
Λίον Μπεστ (Μπλάκμπερν από Νιούκαστλ) [3.800.000€]
Νούνο Γκόμες (Μπλάκμπερν από Μπράγκα)
Ντάνι Μέρφι (Μπλάκμπερν από Φούλαμ)
Ντίκσον Ετούχου (Μπλάκμπερν από Φούλαμ)
Τζόναθαν Γούντγκεϊτ (Μίντλεσμπρο από Στόουκ)
Γουέιν Μπριτζ (Μπράιτον από Μάντσεστερ Σίτι) (ήταν δανεικός Σάντερλαντ)
Πέτερ Λόβεκραντς (Μπέρμιγχαμ από Νιούκαστλ)


ΙΤΑΛΙΑ


Γιουβέντους
Νίκλας Μπέντνερ (Άρσεναλ)*(ήταν δανεικός σε Σάντερλαντ)
Λούσιο (Ίντερ)
Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Σεμπάστιαν Τζοβίνκο (Πάρμα) [11.000.000€] (αποκτήθηκε το υπόλοιπο 50%)
Κουάντουο Ασαμόα (Ουντινέζε) [9.000.000€ / 50%]
Μαουρίσιο Ίσλα (Ουντινέζε) [9.400.000€ / 50%]
Νικόλα Λεάλι (Μπρέσια) [3.800.000€]
Ρουμπίνιο (Παλέρμο)
Αλμπέρτο Μάζι (Προ Βερτσέλι) (με συνιδιοκτησία)
Εμανουέλε Τζακερίνι (Τσεζένα) (αποκτήθηκε το υπόλοιπο 50%)
Μαρτίν Κάσερες (Σεβίλλη) [8.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Τζέιμς Τροΐσι (Κάισερισπορ) (δόθηκε δανεικός σε Αταλάντα)
Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Αταλάντα) (δόθηκε δανεικός σε Μπολόνια)
Ρίτσμοντ Μποάκι (Τζένοα) [4.000.000€ / 50%] (ήταν δανεικός Σασουόλο, έμεινε εκεί)

Μίλαν
Τζαμπάολο Πατσίνι (Ίντερ) [7.000.000€ + Κασάνο]
Ρικάρντο Μοντολίβο (Φιορεντίνα)
Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (Μάντσεστερ Σίτι) [5.000.000€]
Μ'Μπαγ Νιάνγκ (Καέν)
Μπόγιαν Κρκιτς (Ρόμα)*
Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Τζένοα) [4.000.000€] (έπαιζε Κιέβο με συνιδιοκτησία)
Μπακάγ Τραορέ (Νανσί)
Γκαμπριέλ (Κρουζέιρο) [500.000€]
Κριστιάνο Σαπάτα (Βιγιαρεάλ)*
Κεβίν Κονστάν (Τζένοα)*
Σάλεϊ Μουντάρι (Ίντερ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ουντινέζε
Μαϊκοζουέλ (Μποταφόγκο) [5.500.000€]
Αλάν (Βάσκο ντα Γκάμα) [3.000.000€]
Αντρέα Λάτζαρι (Φιορεντίνα)
Ματίας Ρενεζί (Μάλμε)
Μάρκο Φαραόνι (Ίντερ) (με συνιδιοκτησία)
Τομάς Ερτό (Καέν)
Ουίλιανς (Φλαμένγκο)
Βόιτσιεχ Παβλόβσκι (Λέγκια Γκντάνσκ)
Ντανιέλε Παντέλι (Σαμπντόρια)
Κρίστιαν Πασκουάτο (Γιουβέντους) [1.500.000 / 50%] (δόθηκε δανεικός σε Μπολόνια)

Λάτσιο
Έντερσον (Λιόν)
Μικαέλ Σιανί (Μπορντό) [2.000.000€]
Αντόνιο Καντρέβα (Ουντινέζε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Νάπολι
Βάλον Μπεχράμι (Φιορεντίνα)
Αλεσάντρο Γκαμπερίνι (Φιορεντίνα)
Ομάρ Ελ Καντουρί (Μπρέσια) (με συνιδιοκτησία)
Μπρούνο Ουβίνι (Σάο Πάουλο)
Τζαντομένικο Μέστο (Τζένοα)
Γκόραν Πάντεβ (Ίντερ) [7.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ίντερ
Αντόνιο Κασάνο (Μίλαν)
Άλβαρο Περέιρα (Πόρτο) [10.000.000€ + 3.500.000€ bonus]
Ροντρίγκο Παλάσιο (Τζένοα) [11.000.000€]
Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ουντινέζε) [11.000.000€]
Βάλτερ Γκαργκάνο (Νάπολι)*
Ματίας Σιλβέστρε (Παλέρμο)*
Γκαμπριέλ Μουντιγκαγί (Μπολόνια)*
Φρέντι Γκουαρίν (Πόρτο) [11.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρόμα
Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα) [2.500.000€] (ήταν δανεικός σε Βερόνα)
Ματία Ντέστρο (Σιένα / Τζένοα) [16.000.000€]
Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι (Παλέρμο) [4.500.000€]
Ντοντό (Κορίνθιανς)
Λεάντρο Καστάν (Κορίνθιανς) [5.000.000€]
Μάικλ Μπράντλεϊ (Κιέβο) [3.500.000€]
Μαρκίνιος (Κορίνθιανς)*
Ζόναταν Λούκα (Ιντερνασιονάλ) [700.000€]
Ιβάν Πίρις (Σάο Πάουλο)*
Μάουρο Γκοϊκοετσέα (Ντανούμπιο)*
Τόμας Σβεντκάουσκας (Σουντούβα)
Μαρκίνιο (Φλουμινένσε) [3.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Πάρμα
Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός)
Αμαουρί (Φιορεντίνα)
Ισάκ Μπελφοντίλ (Λιόν) [2.500.000€]
Ντόρλαν Παμπόν (Ατλέτικο Νασιονάλ)
Φαμπιάνο Σαντακρότσε (Νάπολι) (με συνιδιοκτησία)
Αλεάντρο Ρόζι (Ρόμα)
Μανουέλ Αρτεάγκα (Σούλια)
Γιοχάν Μπεναλουάν (Τσεζένα)*
Ινάσιο Φιντέλεφ (Νάπολι)*
Μάρκο Παρόλο (Τσεζένα)*
Αλφρίνε Άκουα (Παλέρμο)*
Μίρκο Πιλιατσέλι (Ρόμα)
Ζονατάν Μπιαμπιανί (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χάιμε Βαλντές (Σπόρτινγκ) [1.800.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ζαρντίμ Γκονσάλο Μπραντάο (Σιένα) (με συνιδιοκτησία) (δόθηκε δανεικός σε Τσεζένα)

Μπολόνια
Παναγιώτης Κονέ (Μπρέσια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Τζένοα)*
Αλεσάντρο Ντιαμάντι (Μπρέσια) [3.360.000€] (από συνιδιοκτησία)
Μικέλε Πατζιέντζα (Γιουβέντους)
Ματίας Αρμπέρο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)
Μαρτί Ριβερόλα (Μπαρτσελόνα)
Τσέζαρε Νατάνι (Φιορεντίνα)
Μανόλο Γκαμπιαντίνι (Γιουβέντους)* (μόλις αποκτήθηκε από Αταλάντα)
Τιμπέιρο Γκουαρέντε (Σεβίλλη)*
Μάρκο Μότα (Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός Κατάνια)
Κρίστιαν Πασκουάτο (Ουντινέζε)* (μόλις αποκτήθηκε από Γιουβέντους)
Τζανλούκα Κούρτσι (Ρόμα)*
Ρόζερ Καρβάλιο (Τομπένσε)* (ήταν δανεικός σε Τζένοα)

Κιέβο
Ντάριο Νταϊνέλι (Τζένοα)
Νταβίντ Ντι Μικέλε (Λέτσε)
Μαμαντού Σαμασά (Βαλανσιέν)
Πάβολ Φάρκας (Βασλούι)
Λορέντζο Μαρκιόνι (Άσκολι)
Σεμπαστιάν Πίρις (Ντανούμπιο)
Μάρκο Ριγκόνι (Νοβάρα)*
Ισαάκ Κόφι (Τζένοα) (με συνιδιοκτησία)
Αντριάν Στόιαν (Ρόμα) (με συνιδιοκτησία)
Νικόλα Μπελόμο (Μπάρι) (με συνιδιοκτησία)
Αλμπέρτο Παλόσκι (Μίλαν)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Ραφαέλε Πουτσίνο (Βαρέζε) (πήρε το 50%, μένει στη Βαρέζε δανεικός)

Κατάνια
Αλέξις Ρολίν (Νασιονάλ Μοντεβιδέο) [5.000.000€]
Λούκας Κάστρο (Ράσινγκ Κλουμπ) [2.900.000€]
Αλμπέρτο Φρίζον (Βιτσέντζα) (με συνιδιοκτησία)
Αμιντού Σαλιφού (Φιορεντίνα)*
Σουλεϊμάν Ντουκαρά (Βιμπονέζε)
Σάντμιρ Ζέκοβιτς (Μάλμε)
Τακαγιούκι Μοριμότο (Νοβάρα) (από συνιδιοκτησία)
Μίρκο Αντενούτσι (Τορίνο) (από συνιδιοκτησία)

Αταλάντα
Φακούντο Πάρα (Ιντεπεντιέντε)*
Ντάβιντε Μπιοντίνι (Τζένοα)*
Τζέιμς Τροΐσι (Γιουβέντους)* (μόλις αποκτήθηκε από Κάισερισπορ)
Λούκα Τσιγκαρίνι (Νάπολι)* (ήταν ήδη δανεικός και έμεινε ως δανεικός)

Φιορεντίνα
Αλμπέρτο Ακουιλάνι (Λίβερπουλ) [7.000.000€] (ήταν δανεικός σε Μίλαν)
Φακούντο Ρονκάγλια (Μπόκα Τζούνιορς)
Μουνίρ Ελ Χαμνταουί (Άγιαξ) [4.000.000€]
Μπόρχα Βαλέρο (Βιγιαρεάλ) [7.000.000€]
Γκονσάλο Ροντρίγκες (Βιγιαρεάλ) [1.500.000€]
Ματίας Φερνάντες (Σπόρτινγκ) [4.000.000€]
Νταβίντ Πισάρο (Ρόμα)
Λούκα Τόνι (Αλ Νασρ)
Στέφαν Σάβιτς (Μάντσεστερ Σίτι)
Νέναντ Τόμοβιτς (Τζένοα)
Τζούλιο Μιλιάτσο (Παλέρμο)*
Κριστιάν Λάμα (Κατάνια)*
Εμιλιάνο Βιβιάνο (Παλέρμο)*
Φραντσέσκο Ντέλα Βάλε (Παλέρμο)*
Χουάν Κουαντράδο (Ουντινέζε)*
Αχμέντ Χεγκαζί (Ισμαϊλί)
Κριστιάνο Λουπατέλι (Τζένοα)
Ματία Κασάνι (Παλέρμο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χουσεϊν Καρζά (Τζένοα) (από συνιδιοκτησία)

Σιένα
Ζε Εντουάρντο (Τζένοα)*
Αλεσάντρο Ροζίνα (Ζενίτ)
Ματίας Μαρτίνες (Ράσινγκ Κλουμπ)
Μάσιμο Πάτσι (Νοβάρα)
Αντρέα Καμπανιόλο (Κατάνια)
Ζοέλσον (Ρετζίνα)
Ριμπάιρ Ροντρίγκες (Μπελγκράνο)
Ματίας Κάμπος (Γρανάδα)*
Φελίπε νταλ Μπέλο (Φιορεντίνα)*
Φραντσέσκο Βαλιάνι (Πάρμα)*
Ματέο Ρουμπίν (Τορίνο) (με συνιδιοκτησία)
Πάμπλο Ερνάν Ντελαφιόρε (Πάρμα) (με συνιδιοκτησία)
Φραντσέσκο Μπολτζόνι (Τζένοα) (από συνιδιοκτησία)

Κάλιαρι
Λούκα Ροσετίνι (Σιένα)
Ντανίλο Αβελάρ (Καρπάτι Λβιβ)* (ήταν δανεικός Σάλκε)
Βιντσέντζο Καμιλιέρι (Ρετζίνα)*
Ντανιέλε Ντεσένα (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Μαουρίσιο Πινίγια (Παλέρμο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Παλέρμο
Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος (Τιχουάνα)
Πάουλο Ντιμπάλα (Ινστιτούτο)
Σεμπαστιάν Σόσα Σάντσες (Σέρο Λάργκο)
Στιβ βον Μπέργκεν (Τζένοα)
Φράνκο Μπριέντζα (Σιένα)
Σαμίρ Ουικάνι (Νοβάρα)
Μίτσελ Μοργκανέλα (Νοβάρα) (από συνιδιοκτησία)
Ματέο Νταρμιάν (Μίλαν) (από συνιδιοκτησία, ήταν δανεικός σε Τορίνο)

Τζένοα
Αλέξανδρος Τζόρβας (Παλέρμο)
Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα)* (πέρσι δανεικός Γιουβέντους)
Χουάν Μανουέλ Βάργκας (Φιορεντίνα)*
Ντάνιελ Τόζερ (Γκενκ)
Χάρα Μαρτίνες (Παλέρμο)
Μικέλε Κανίνι (Κάλιαρι)
Χουλιάν Βελάσκες (Ιντεπεντιέντε) [1.800.000€]
Φεντερίκο Ροντρίγκες (Μπολόνια) (με συνιδιοκτησία)
Ανσέλμο Ντε Μοράες (Παλμέιρας)
Λεονάρντο Μελάτσι (Ντανούμπιο)
Νταμιάνο Φερονέτι (Ουντινέζε)
Αντόνιο Ντοναρούμα (Μίλαν)
Αντρέα Μπερτολάτσι (Ρόμα) (με συνιδιοκτησία)
Τζανμάρκο Πιστσιτέλα (Ρόμα) (με συνιδιοκτησία)
Βαλέριο Βέρε (Ρόμα) (με συνιδιοκτησία)
Αχμέντ Μπαρούσο (Ρόμα) (ήταν δανεικός σε Νοτσερίνα)

Τορίνο
Αλέσιο Τσέρτσι (Φιορεντίνα) [2.500.000€] (με συνιδιοκτησία)
Ζαν-Φρασουά Ζιλέ (Μπολόνια) [1.700.000€]
Αλεσάντρο Αγκοστίνι (Κάλιαρι)
Βάλτερ Μπίρσα (Τζένοα)
Μάριο Σαντάνα (Νάπολι)
Γκιγέρμο Ροντρίγκες (Τσεζένα)
Αλεσάντρο Γκάτσι (Σιένα)
Νταμιάνο Φερονέτι (Ουντινέζε)
Τζανλούκα Σανσόνε (Σασουόλο)
Πάμπλο Κάσερες (Μαγιόρκα)
Ματέο Μπρίγκι (Ρόμα)*
Ματέο Νταρμιάν (Παλέρμο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε με συνιδιοκτησία)
Ρικάρντο Μετζορίνι (Τζένοα) (ήταν δανεικός σε Νοβάρα)
Μάρκο Μαλιορίνι (Κιέτι)
Μάρκο Μπάκιτς (Μόγκρεν)

Πεσκάρα
Άντε Βούκουσιτς (Χάιντουκ Σπλιτ) [3.000.000€]
Τζουζέπε Κολούτσι (Τσεζένα)
Ζόνατας (Μπρέσια)
Φραντσέσκο Μοντέστο (Πάρμα)
Γκαστόν Μπρούγκμαν (Έμπολι)*
Μπίρκιρ Μπιάρνασον (Σταντάρ Λιέγης)*
Βλαντιμίρ Βάις (Μάντσεστερ Σίτι)* (ήταν δανεικός Εσπανιόλ)

Σαμπντόρια
Μάξι Λόπες (Κατάνια) [8.000.000€] (ήταν δανεικός στην Μίλαν)
Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ)
Έντζο Μαρέσκα (Μάλαγα) [1.500.000€]
Λορέντζο Ντε Σιλβέστρι (Φιορέντινα)*
Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια (Ντεπορτίβο Μαλδονάδο)*
Έντερ (Έμπολι) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ρενάν (Κλουζ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αντρέα Κόστα (Ρετζιάνα) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Πάολο Καστελίνι (Πάρμα) (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

*Serie B
Σάββας Γκέντσογλου (Λιβόρνο από Σαμπντόρια)*
Χοσέ Ερνέστο Τσεβαντόν (Λέτσε από Κολόν Σάντα Φε)
Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα από Τσεζένα)


ΙΣΠΑΝΙΑ


Ρεάλ
Λούκα Μόντριτς (Τότεναμ) [30.000.000€ + 5.000.000€ bonus]
Μικαέλ Εσιέν (Τσέλσι)*

Μπαρτσελόνα
Αλέξ Σονγκ (Άρσεναλ) [19.000.000€]
Τζόρντι Άλμπα (Βαλένθια) [14.000.000€]

Βαλένθια
Σέρχιο Κανάλες (Ρεάλ) [7.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Φερνάντο Γκάγκο (Ρεάλ) [3.500.000€]
Αλί Σισοκό (Λιόν) [6.000.000€]
Αντρές Γκουαρδάδο (Ντεπορτίβο)
Ζοάο Περέιρα (Σπόρτινγκ) [3.700.000€]
Χόναταν Βιέρα (Λας Πάλμας) [2.500.000€]
Νέλσον Βαλντές (Ρουμπίν Καζάν)*

Μάλαγα
Χαβιέρ Σαβιόλα (Μπενφίκα)*
Ρόκε Σάντα Κρους (Μάντσεστερ Σίτι)* (ήταν Μπέτις δανεικός)
Ογκούτσι Ονιέγου (Σπόρτινγκ)
Μανουέλ Ιτούρα (Λεϊρία)

Ατλέτικο
Κριστιάν Ροντρίγκες (Πόρτο)
Εμρέ Μπελόζογλου (Φενέρμπαχτσε)
Κάτα Ντίας (Χετάφε) [1.000.000€]
Ντομίνγκο Θίσμα (Σανταντέρ)*
Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι) (ήταν δανεικός και έμεινε δανεικός)

Λεβάντε
Φανης Γκέκας (Σάμσουνσπορ)
Νίκος Καράμπελας (ΑΕΚ)
Ντάριους Ντούτκα (Οσέρ)
Κρίστιαν Λελ (Χέρτα)
Πέδρο Ρίος (Χετάφε)
Μίτσελ (Βαλένθια)
Παπακουλί Ντιόπ (Σανταντέρ)
Άνχελ Ροντρίγκεθ (Έλτσε)
Μάσιμο Βόλτα (Σαμπντόρια)*
Κέιλορ Νάβας (Αλμπαθέτε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Οσασούνα
Νάνο (Νουμάνθια)
Σίσι (Βαγιαδολίδ)
Εμιλιάνο Αρμεντέρος (Σεβίλλη)
Αλεχάντρο Αρίμπας (Ράγιο Βαγεκάνο)
Χοσέμπα Γιορέντε (Σοθιεδάδ)*
Άντονι Ανάν (Σάλκε)*

Μαγιόρκα
Ζιοβάνι ντος Σάντος (Τότεναμ)
Άντερσον Κονσεϊσάο (Φιγκεϊρένσε)
Χάβι Μάρκεθ (Εσπανιόλ) [1.200.000€]
Αντόνιο Λόπεθ (Ατλέτικο)
Χαβιέρ Αριθμέντι (Χετάφε)
Ρουμπέν Μίνιο Περάλτα (Μπαρτσελόνα)
Πέδρο Ζερομέλ (Κολωνία)*

Σεβίλλη
Αλμπέρτο Μποτία (Χιχόν) [2.500.000€]
Χένβιχες Μαντούρο (Βαλένθια)
Ντιέγκο Λόπεθ (Βιγιαρεάλ) [3.000.000€]
Σισίνιο (Παλμέιρας) [2.000.000€]
Ζοφρουά Κοντογκμπιά (Λανς)
Μπρίαν Ραμπέγιο (Κόλο-Κόλο)
Χάβι Ερβάς (Κόρντομπα) (από Ιανουάριο, αλλά είχε μείνει δανεικός)

Μπιλμπάο
Αρίτθ Αντούριθ (Βαλένθια)
Ισμαέλ Λόπεθ (Ντεπορτίβο Λούγκο)
Ιάγκο Ερερίν (Ατλέτικο) (δόθηκε δανεικός σε Νουμάνθια)

Χετάφε
Πέδρο Λεόν (Ρεάλ)*
Αλέξις Ρουάνο (Σεβίλλη)*
Πάκο Αλκάθερ (Βαλένθια)*
Άλβαρο Βάθκεθ (Εσπανιόλ)
Νταβίντ Άμπρααμ (Βασιλεία)
Άνχελ Λαφίτα (Σαραγόσα)
Χάβι Τόρες (Μάλαγα) (ήταν δανεικός σε Λεβάντε) [900.000€]
Μιγκέλ Άνχελ Μογιά (Βαλένθια) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σοθιεδάδ
Γκονσάλο "Τσόρι" Κάστρο (Μαγιόρκα)
Χοσέ Άνχελ (Ρόμα)*
Κάρλος Βέλα (Άρσεναλ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Γιούρι Μπερτσίτσε (Ρεάλ Ουνιόν) (δόθηκε δανεικός σε Εϊμπάρ)

Μπέτις
Νταμιέν Περκίς (Σοσό)
Παουλάο (Σεντ-Ετιέν)
Σαλβαδόρ Άγκρα (Ολιανένσε)
Νόσα Ιγκιέμπορ (Χαποέλ Τελ Αβίβ)
Χοέλ Κάμπελ (Άρσεναλ)* (ήταν δανεικός στην Λοριάν)
Ρουμπέν Πέρεθ (Ατλέτικο)*
Χουάν Κάρλος (Μπράγκα)*

Εσπανιόλ
Σιμάο Σαμπρόσα (Μπεσικτάς)
Τζουάν Καπντεβίλα (Μπενφίκα)
Κριστιάν Στουάνι (Ρετζίνα) (ήταν δανεικός σε Σανταντέρ)
Βακάσο Μουμπάρακ (Βιγιαρεάλ) [300.000€]
Ντιέγκο Κολότο (Ντεπορτίβο)
Σέρχιο Τεχέρα (Μαγιόρκα)
Ιβάν Μόγια (Έθιχα)
Σαμουέλε Λόνγκο (Ίντερ)*

Ράγιο Βαγεκάνο
Αλεχάντρο Ντομίνγκεθ (Βαλένθια)
Άλεξ Γκάλβεθ (Χιχόν)
Μοχάμεντ Άμπου (Μάντσεστερ Σίτι)*
Φράνκο Βάσκες (Παλέρμο)*
Τζόρντι Αμάτ (Εσπανιόλ)*
Ρουμπέν Μαρτίνεθ (Μάλαγα)*
Μανουέλ Αράνα (Σανταντέρ)
"Ρόντρι" Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Σπαρτάκ Μόσχας)

Σαραγόσα
Κριστιάν Σαπουνάρου (Πόρτο)
Ρομαρίκ (Σεβίλλη) (ήταν δανεικός Εσπανιόλ)
Απόνιο (Μάλαγα) [500.000€]
Γκλεν Λούβενς (Σέλτικ)
Πάκο Μοντανιές (Αλκορκόν)
Άλβαρο Γκονθάλεθ (Σανταντέρ) [1.000.000€]
Χάβι Άλαμο (Ουέλβα) [500.000€]
Στέφαν Μπάμποβιτς (Παρτίζαν)
Χοσέ Μάρι (Ρεάλ Χαέν)
Λούκας Βίλτσες (Κόλο-Κόλο)*
Ρέθιο (Μάλαγα)*
Λούκας Πορκάρ (Βιγιαρεάλ Β)

Γρανάδα
Γιουσέφ Ελ-Αραμπί (Αλ-Χιλάλ) [5.000.000€]
Τόνιο (Σανταντέρ)
Μπόρχα Γκόμεθ (Καρπάτι Λβιβ)
Ιρινέι (Μπέτις)
Άλεξ Μπερνάλ (Μπέτις)
Χουάνμα Ορτίθ (Ρέιντζερς) (ήταν Αλμερία δανεικός)
Μπράιαν Άνγκουλο (Ατλέτικο Μπαλεάρες)
Αντόνιο Φλόρο Φλόρες (Ουντινέζε)*
Ντάνιελ Τόριε (Ουντινέζε)*
Αλάν Νιόμ (Ουντινέζε)*
Ντιέγκο Μάινθ (Ουντινέζε)*
Ντάνι Μπενίτεθ (Ουντινέζε)*
Ντάρβιν Ματσίς (Ουντινέζε)*
Όντιον Ιγκάλο (Ουντινέζε)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Γιασίν Μπραϊμί (Ρεν)*

Ντεπορτίβο
Κάρλος Μαρτσένα (Βιγιαρεάλ)
Χαβιέρ Καμούνιας (Βιγιαρεάλ)*
Νέλσον Ολιβέιρα (Μπενφίκα)*
Ρόντερικ (Μπενφίκα)* (πέρσι δανεικός Σερβέτ)
Πίτσι (Μπράγκα)*
Εβάλντο (Σπόρτινγκ)*
Αντρέ Σάντος (Σπόρτινγκ)*
Ντιόγκο Σαλομάο (Σπόρτινγκ)*
Αλμπέρτο Ροντρίγκες (Σπόρτινγκ)*
Αμπέλ Αγκιλάρ (Έρκουλες)*
Κριστιάν Στουάνι (Ρετζίνα)*
Τιάγκο Πίντο (Μπράγκα)

Θέλτα
Μίκαελ Κρον-Ντέλι (Μπρόντμπι) [1.000.000€]
Αουγκούστο Φερνάντες (Βέλες Σάρσφιλντ) [1.500.000€]
Γκουστάβο Καμπράλ (Αρσενάλ Σαραντί)
Παρκ Τσου-Γιουνγκ (Άρσεναλ)*
Χάβι Βάρας (Σεβίλλη)*
Σαμουέλ (Έρκουλες)

Βαγιαδολίδ
Λουίς Σάστρε (Ουέσκα)
Αντόνιο Ρουκάβινα (Μόναχο 1860)
Χουάν Άνχελ Νέιρα (Λανούς)*
Πάτρικ Χέμπερτ (Χέρτα)
Ενρίκε Σερένο (Πόρτο)*

* Segunda Division
Όλοφ Μέλμπεργκ (Βιγιαρεάλ από Ολυμπιακό)
Φερνάντο Καβενάγκι (Βιγιαρεάλ από Ρίβερ Πλέιτ)
Βάλτερ Παντιάνι (Βιγιαρεάλ από Εσπανιόλ)
Κάρλος Μποκανέγκρα (Σανταντέρ από Ρέιντζερς)*


ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ντόρτμουντ
Μάρκο Ρόις (Γκλάντμπαχ) [17.500.000€]
Γιούλιαν Σίμπερ (Στουτγκάρδη)
Όλιβερ Κιρχ (Κάιζερσλαουτερν)
Λεονάρντο Μπίτενγκμουρτ (Ένεργκι Κότμπους)

Μπάγερν
Χάβι Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο) [40.000.000€]
Μάριο Μάντζουκιτς (Βόλφσμπουργκ) [13.000.000€]
Τζέρνταν Σατσίρι (Βασιλεία) [13.000.000€]
Ντάντε (Γκλάντμπαχ) [3.000.000€]
Κλαούντιο Πισάρο (Βέρντερ)
Τομ Στάρκε (Χόφενχαϊμ)
Μίτσελ Βάιζερ (Κολωνία)

Σάλκε
Ιμπραχίμ Αφελάι (Μπαρτσελόνα)*
Τρανκίλο Μπαρνέτα (Λεβερκούζεν)
Ρόμαν Νόιστεντερ (Γκλάντμπαχ)

Γκλάντμπαχ
Λουκ ντε Γιονγκ (Τβέντε) [12.000.000€]
Γκρανίτ Τζάκα (Βασιλεία) [8.500.000€]
Άλβαρο Ντομίνγκεθ (Ατλέτικο)
Πενιέλ Μλαπά (Χόφενχαϊμ) [3.000.000€]
Βέγκαρ Έγκεν Χέντενσταντ (Στάμπαεκ) [500.000€]
Μπράνιμιρ Χργκότα (Γένκεπινκς Σέντρα)

Λεβερκούζεν
Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ) (έμεινε ΠΑΟΚ δανεικός)
Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ) [5.000.000€]
Τζούνιορ Φερνάντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε) [3.000.000€]
Φίλιπ Βόλσαϊντ (Νυρεμβέργη)
Μάικλ Ορτέγκα (ανανεώθηκε ο δανεισμός του από Άτλας)

Στουτγκάρδη
Τιμ Χούγκλαντ (Σάλκε)
Τουνάι Τορούν (Χέρτα)
Τζερόμ Κίσεσβετερ (Χέρτα ΙΙ)

Ανόβερο
Φελίπε (Σταντάρ Λιέγης)
Σάμπολτς Χούστι (Ζενίτ)
Άντριαν Νίκτσι (Ζυρίχη)
Χιρόκι Σακάι (Kashiwa Reysol)

Βόλφσμπουργκ
Ίβιτσα Όλιτς (Μπάγερν)
Μπας Ντοστ (Χέφενφεν) [9.000.000€]
Νάλντο (Βέρντερ) [5.000.000€]
Φάγκνερ (Βάσκο ντα Γκάμα) [4.000.000€]
Εμάνουελ Πόγκατετς (Ανόβερο)
Κέβιν Πάνεβιτς (Χάνσα Ρόστοκ)
Βάτσλαβ Πίλαρ (Χράντετς Καρλόβετς) (ήταν δανεικός σε Βικτόρια Πλζεν)

Βέρντερ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε) [4.000.000€]
Έλτζερο Έλια (Γιουβέντους) [5.500.000€]
Τέο Γκέμπρε Σελάσιε (Σλόβαν Λίμπερετς) [2.000.000€]
Τζόζεφ Ακπάλα (Μπριζ) [2.500.000€]
Κέβιν Ντε Μπράινε (Τσέλσι)* (έπαιζε Γκενκ δανεικός)
Νιλς Πέτερσεν (Μπάγερν)*
Γιόχανες Βουρτς (Σααρμπρίκεν)
Ασανί Λουκιμιά-Μουλονγκοτί (Φορτούνα Ντίζελντορφ)
Ρίσαρντ Στράιμπινγκερ (Χέρτα ΙΙ)
Ράφαελ Βολφ (Κάπφενμπεργκ)

Νυρεμβέργη
Τίμο Γκέμπχαρτ (Στουτγκάρδη)
Χιρόσι Κιγιοτάκε (Cesezo Osaka)
Μάρκος Αντόνιο (Ραπίντ Βουκουρεστίου)
Σεμπάστιαν Πόλτερ (Βόλφσμπουργκ)*
Ρουσέλ Νγκανκάμ (Χέρτα ΙΙ)

Χόφενχαϊμ
Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης) [6.000.000€]
Ερέν Ντερντιγιόκ (Λεβερκούζεν)
Ματιέ Ντελπιέρ (Στουτγκάρδη)
Τιμ Βίζε (Βέρντερ)
Στέφαν Σρεκ (Γκρόιτερ Φιρτ)
Φίλιπ Μάλμπασιτς (Ραντ)
Κρις (Βόλφσμπουργκ)
Πάτρικ Οχς (Χόφενχαϊμ)
Τακάσι Ουσάμι (Gamba Osaka)* (ήταν δανεικός στην Μπάγερν)

Φράιμπουργκ
Μαξ Κρούζε (Ζανκτ Πάουλι)
Μάρκο Τερατσίνο (Καρλσρσούη)
Εθεκιέλ Καλβέντε (Μπέτις)*

Μάιντς
Τζούνιορ Ντίας (Μπριζ)
Κινέντου Έντε (Ουνιόν Βερολίνου)
Νικίτα Ρουκαβίτσια (Χέρτα)

Άουγκσμπουργκ
Μίλαν Πετρζέλα (Βικτόρια Πλζεν)
Αντρέας Οτλ (Χέρτα)
Ράγκναρ Κλάβαν (Άλκμααρ) [1.500.000€]
Αριστίντ Μπανσέ (Αλ-Αχλί)
Γιαν Μοράβεκ (Σάλκε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Νόουλετζ Μουσόνα (Χόφενχαϊμ)*
Ζιοβανί Σιό (Βόλφσμπουργκ)*
Ρόνι Φιλπ (Γιαν Ρέγκενσμπουργκ)

Αμβούργο
Ραφαέλ φαν ντερ Φάαρτ (Τότεναμ) [12.500.000€]
Πετρ Γιράτσεκ (Βόλφσμπουργκ) [4.000.000€]
Μίλαν Μπάντελ (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)
Πολ Σάρνερ (Γουέστ Μπρομ)
Ρενέ Άντλερ (Λεβερκούζεν)
Άρτομς Ρούντνεβς (Λεχ Πόζναν)

Γκρόιτερ Φιρτ
Θανάσης Πέτσος (Λεβερκούζεν) (ήταν δανεικός σε Νυρεμβέργη)
Εντού (Σάλκε)* (ήταν Μπεσικτάς δανεικός)
Μπαγ Τζιμπί Φαλ (Λόκερεν)
Τόμπιας Μίκελσεν (Νόρτζελαντ)
Ισά Ντοΐ (Βόλιν Λουτσκ)
Κέβιν Φογκτ (Μπόχουμ)
Μίχαελ Χέφελε (Ούντερχαχινγκ)
Βόλφγκανγκ Χεσλ (Ντινάμο Δρέσδης)
Τόμας Πλεντλ (Μόναχο 1860)
Μπάμπα Ράχμαν (Asante Kotoko F.C.)
Λάσε Σόμπιχ (Ντόρτμουντ)* (ήταν δανεικός σε Ζανκτ Πάουλι)
Φρανκ Οαντζά (Buriram United)*

Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Βάντιμ Ντεμίντοβ (Σοθιεδάδ) [1.500.000€]
Κάρλος Σαμπράνο (Ζανκτ Πάουλι)
Μπάστιαν Οσίπκα (Λεβερκούζεν)
Στέφαν Άιγκνερ (Μόναχο 1860)
Στέφανο Τσελότσι (Στουτγκάρδη)
Κέβιν Τραπ (Κάιζερσλαουτερν)
Μάρτιν Λάνιγκ (Κολωνία)
Ολιβιέ Οσεάν (Γκρόιτερ Φιρτ)
Τακάσι Ινούι (Μπόχουμ)
Ντορζ Κουεμαά (Μπριζ)*
Έρβιν Χόφερ (Νάπολι)* (ήταν δανεικός και έμεινε δανεικός)
Άντερσον Μπάμπα (Γκλάντμπαχ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Φορτούνα Ντίσελντορφ
Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ) [450.000€]
Νίκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός)
Αντρέι Βορόνιν (Ντινάμο Μόσχας)*
Τσα Ντου-Ρι (Σέλτικ)
Νάντο Ραφαέλ (Άουγκσμπουργκ)
Φάμπιαν Γκίφερ (Λεβερκούζεν)
Άξελ Μπέλινχαουζεν (Άουγκσμπουργκ)
Λεόν Μπαλογκάν (Βέρντερ)
Ντάνι Σάχιν (Γκρόιτερ Φιρτ)
Ίβαν Παούρεβιτς (Ντόρτμουντ ΙΙ)
Ρόνι Γκαρμπουσέβσκι (Κέμνιτσερ)
Μπρούνο Σοάρες (Ντούισμπουργκ)
Αντρέ Φόμιτσχοβ (Βόλφσμπουργκ)
Στέφαν Ράιζινγκερ (Φράιμπουργκ)
Σαμουέλ Πιέτ (Μετζ)
Γκέριτ Βέγκαμπ (Όζναμπρικ)

*2. Fußball-Bundesliga
Γρηγόρης Μάκος (Μόναχο 1860 από ΑΕΚ) [465.000€]
Ισμαέλ Μπλάνκο (Μόναχο 1860 από Λέγκια Βαρσοβίας)


ΓΑΛΛΙΑ


Μονπελιέ
Εμανουέλ Ερέρα (Ουνιόν Εσπανιόλα)
Ντανιέλ Κοργκνέ (Τουλούζ)
Γκαετάν Σαρμπονιέ (Ανζέρ) [1.500.000€]
Αντονί Μουνιέ (Νις) [3.500.000€]

Παρί Σεν-Ζερμέν
Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν) [42.000.000€]
Εσεκιέλ Λαβέτσι (Νάπολι) [30.000.000€]
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν) [20.000.000€]
Μάρκο Βεράτι (Πεσκάρα) [12.000.000€]
Φρανκ Ντουφρέν (Κολμάρ)
Λούκας Μόουρα (Σάο Πάουλο) [44.500.000€] (αποκτήθηκε για Ιανουάριο)

Λιλ
Βίκτωρ Ντοριάν Κλωναρίδης (ΑΕΚ) [800.000€]
Σαλομόν Καλού (Τσέλσι)
Μαρβέν Μαρτέν (Σοσό) [10.000.000€]
Ράιαν Μέντες (Χάβρη) [3.000.000€]
Στιβ Ελανά (Μπρεστ)
Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (Τρουά)

Λιόν
Μίλαν Μπίσεβατς (Παρί Σεν-Ζερμέν) [2.750.000€]
Στιντ Μαλμπράνκ (Σεντ-Ετιέν)
Φαμπιάν Μονσόν (Νις)

Μπορντό
Κιμ Κιουνγκ-Γιουνγκ (Ολίμπικ Ταλίν)*

Ρεν
Ζαν Μακούν (Άστον Βίλα)* (ήταν δανεικός σε Ολυμπιακό)
Ρομέν Αλεσαντρινί (Κλερμόν)
Σαντιό Ντιαλό (Μπαστιάν) (από Ιανουάριο αλλά είχε μείνει δανεικός)

Σεντ-Ετιέν
Μπραντάο (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Ρομέν Αμουμά (Καέν)
Ρενό Κοάντ (Βαλανσιέν)
Φρανσουά Κλερκ (Νις)

Τουλούζ
Ολιβιέ Μπλοντέλ (Τρουά)
Ζονατάν Ζεμπινά (Μπρεστ)
Γιανίκ Τζαλό (Μπενφίκα)*

Εβιάν
Ντάβιντ Γιαρόλιμ (Αμβούργο)
Τζακαριτζά Κονέ (Ντινάμο Βουκουρεστίου)
Ζουχέρ Ντχαουαντί (Κλουμπ Αφρικέν)
Ντάνιελ Βας (Μπενφίκα) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ιχέμπ Μπαρκί (CA Bizertin)

Μαρσέιγ
Τζόε Μπάρτον (ΚΠΡ)*
Λούκας Μέντες (Κοριτίμπα)
Φλοριάν Ρασπεντινό (Ναντ)

Νανσί
Βενσάν Μουρατορί (Μονακό)
Ρομέν Γκρανζ (Σατορού)
Αμπντού Νταμφά (Ξαμάξ)
Τομάς Αγιάς (Αρλ-Αβινιό)
Σίμον Ζένκε (Σάμσουνσπορ)
Γιοάν Μογιό (Γρανάδα) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Τομάς Μανγκανί (Μονακό) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Σαλίφ Σανέ (Μπορντό) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Βαλανσιέν
Λορίς Νερί (Σεντ-Ετιέν)

Νις
Νταρίο Σβίτανιτς (Άγιαξ) [400.000€]
Ζερεμί Πιέ (Λιός)
Τιμοτί Κολοντζιεσάκ (Λιόν)
Ερίκ Μποτεάκ (Ντιζόν)
Γιορίς Ντελ (Μετζ)
Ρομέν Ζενεβουά (Τουρς)

Σοσό
Σεντρίκ Καντέ (Παναθηναϊκός)
Ροΐ Κοντού (Οσέρ)
Ομάρ Νταφ (Μπρεστ)
Καλιλού Τραορέ (Οντένσε)
Ισμαέλ Ιάρτε (Μπενφίκα) (ήταν δανεικός σε Σερβέτ) [2.000.000€]
Σιμόν Πουμπλέν (πέρσι ελεύθερος, πρόπερσι Φράιμπουργκ)
Τιερί Ντουμπαΐ (Ουντινέζε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Μπρεστ
Καμέλ Σαφνί (Οσέρ)
Τσάρλισον Μπένσχοπ (Άλκμααρ)
Μπερνάρ Μεντί (Οντένσε)
Ισμαέλ Τραορέ (Σεντάν)
Ζοφρουά Ντερνίς (Μονπελιέ)
Αλεξίς Τεμπό (Καέν)
Αμπνούλ Σισοκό (Ουντινέζε)*

Αζαξιό
Αντριάν Μούτου (Τσεζένα)
Ρικαρντό Φατί (Άρης)
Σιγκαμαρί Ντιαρά (Λοριάν)
Μπραντόν Ντεβίλ (Άντερλεχτ)
Ουμάρ Σισοκό (Μετζ)
Σακίρ Μπελγκαζουανί (Ζούλτε Βάρεχεμ)

Λοριάν
Αλέν Τραορέ (Οσέρ)
Λουντοβίκ Ζιουλί (Μονακό)

Μπαστιά
Αντονί Μοντέστ (Μπορντό)* (ήταν δανεικός Μπλάκμπερν)
Αραούζο Ιλάν (Αζαξιό)
Σιλβέν Μαρσάλ (Σεντ-Ετιέν)
Λαντρί Μπονεφουά (Αμιάν)
Ζουλιάν Παλμιερί (Ιστρ)
Σαμπού Γιαταμπαρέ (Μονακό)
Γκαετάν Βαρέν (Κουρνόν)
Σαντιό Ντιαλό (Ρεν) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρεμς
Αντουάν Ντεβό (Τουλούζ)
Ντιέγκο Ριγκονάτο (Τουρ)
Καμέλ Φατί Ζιλάς (Χαλ)
Φρανκ Σινιορινό (Λαβάλ)
Νικολά Φοβέργκ (Σεντάν)
Μοαμέντ Φοφανά (Τουλούζ)
Γκρέγκορζ Κριχόβιακ (Μπορντό)
Ζουλιάν Τουντίκ (Λανς)*

Τρουά
Ζερεμί Μπρεσέ (Σοσό)
Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ (Τρουά)
Γκραντί Ν'Γκοΐ (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Μπενζαμέν Νιβέ (Καέν)
Στεφάν Νταρμπιόν (Ξάνθη)
Ζορζ Γκοπ-Φενεπέζ (Μαγκεντά)

*Ligue 2
Γιώργος Τζαβέλλας (Μονακό από Άιντραχτ Φρανκφούρτης)
Εμίρ Μπαϊράμι (Μονακό από Τβέντε)*


ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Άγιαξ
Νίκλας Μοϊσάντερ (Άλκμααρ) [3.000.000€]
Ράιαν Μπάμπελ (Χόφενχαϊμ)
Κρίστιαν Πόουλσεν (Εβιάν)
Λάσε Σόσε (Νάιμεχεν)
Ιλάν Μποκαρά (Παρί Σεν-Ζερμέν)
Ντάνι Χούσεν (Φούλαμ)
Λούκας Άντερσεν (Όλμποργκ)

Φέγενοορντ
Γιόρις Ματάισεν (Μάλαγα)
Γουέσλεϊ Φέρχουκ (Τβέντε)
Γκρατζιάνο Πελέ (Πάρμα)*
Λεξ Ίμερς (Ντεν Χάαχ)
Ρουντ Φόρμερ (Ρόντα)
Τζον Χούσενς (Νάιμεχεν)
Ντάριλ Γιάνμαατ (Χέρενφεν)
Μίτσελ τε Φρέντε (Εξέλσιορ)
Χαρμίτ Σινγκ (Βαλερένγκα)
Ομάρ Αλαμπντελαουΐ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αϊντχόφεν
Μαρκ φαν Μπόμελ (Μίλαν)
Λουσιάνο Νάρσινχ (Χέρενφεν) [4.100.000€]
Ματίας "Ζάνκα" Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη)
Μπόι Βάτερμαν (Άαχεν)
Ρουντ Σβίνκελς (FC Αϊντχόφεν)

Άλκμααρ
Βίκτορ Ελμ (Χέρενφεν)
Στέφεν Μπέρχουις (Τβέντε) (ήταν δανεικός σε Φένλο)
Ντόνι Χόρτερ (Μπρέντα)
Ίβες Ντε Βίντερ (Ντε Χράαφσχααπ)
Μίχαϊλ Ροσέουφελ (Άλμερε Σίτι)

Χέρενφεν
Μαρκ Ουτ (Κολωνία)
Μάθιου Αμόα (Μερσίν)
Κρίστιαν Κουμ (Ντεν Χάαχ)
Γιούκα Ράιταλα (Χόφενχαϊμ)
Τζάνι Ζούιφερλουν (Μαγιόρκα)
Ντάνιελ ντε Ρίντερ (Γκρασχόπερς)
Μάρκο Πάπα (Chicago Fire)
Μάρτεν ντε Ρουν (Σπάρτα Ρότερνταμ)
Λούκας Μαρέτσεκ (Άντερλεχτ)*
Άλφρεντ Φιμπόγκασον (Λόκερεν) (ήταν δανεικός σε Χέλσινγκμποργκ)

Τβέντε
Λουκ Καστενιό (Ίντερ) [6.000.000€]
Ντμίτρι Μπουλίκιν (Άγιαξ)
Ντούσαν Τάντιτς (Χρόνινχεν) [7.700.000€]
Αντρέας Μπιέλαντ (Νόρντζελαντ) [3.000.000€]
Φελίπε Γκουτιέρες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα) [2.800.000€]
Ρόμπερτ Σχίλντερ (Μπρέντα) [1.500.000€]
Έντσον Μπράαφχαϊντ (Χόφενχαϊμ)*
Τζέρσον Καμπράλ (Φέγενοορντ)
Ντεντρίκ Μπογιατά (Μάντσεστερ Σίτι)*
Τιμ Μπρέουκερς (Χεράκλες)
Έντβιν Χιάσι (Ντε Χράαφσχαπ)

*Κρίστιαν Νέμετ (Ρόντα από Ολυμπιακό) (ήταν Βάαλβαϊκ δανεικός)
*Τέο Γιάνσεν (Φιτέσε από Άγιαξ) [600.000€]
*Γκαέλ Κακουτά (Φιτέσε από Τσέλσι)*


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Πόρτο
Τζάκσον Μαρτίνες (Χαγκουάρες) [8.800.000€]
Ίγκορ Στεφάνοβιτς (Σάντα Κλάρα)
Σεμπά (Κρουζέιρο)*
Ντιόγκο (Ιντερνασιονάλ)
Φαμπιάνο (Ολιανένσε) (έμεινε Ολιανένσε δανεικός)

Μπενφίκα
Εντουάρντο Σάλβιο (Ατλέτικο) [13.500.000€]
Όλα Τζον (Τβέντε) [9.000.000€]
Λουϊζίνιο (Πάσος Φερέιρα)
Μίτσελ (Πάσος Φερέιρα)
Ρικάρντο Βιγιάγκρα (Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε)*

Μπράγκα
Ρούμπεν Μικαέλ (Ατλέτικο)* (ήταν δανεικός Σαραγόσα)
Έντερ (Ακαντέμικα)
Αντρέ Πίρες (Μπέιρα-Μαρ)
Ισμαΐλι (Ολιανένσε)
Φλοράν Ανέν (Λεϊσόες)
Μανοέλ (Πεναφιέλ)
Μαξιμίλιαν Χάας (Λεϊρία)
Μπέργκσον (Γκρέμιο)
Γκονσάλο Σίλβα (Γκιμαράες)
Αντερλάν Σάντος (Τροφένσε)

Σπόρτινγκ
Ντάνιελ Πράνιτς (Μπάγερν)
Καλίντ Μπουλαρούζ (Στουτγκάρδη)
Ζακαριά Λαμπιάντ (Αϊντχόφεν)
Μάρκος Ρόχο (Σπαρτάκ Μόσχας) [4.000.000€]
Βαλεντίν Βιόλα (Ράσινγκ Κλουμπ) [4.000.000€]
Ζέλσον Φερνάντες (Σεντ-Ετιέν) (ήταν δανεικός Ουντινέζε)
Λούκας Πατίνιο (Φλουμινένσε)*
Αμπντουλάχ Αλχαφίτ (Λεϊρία)
Σούνιλ Τσχέτρι (Μόχουν Μπάγκαν)
Ζούλιο Άλβες (Μπεσικτάς)*


ΤΟΥΡΚΙΑ


Γαλατάσαράι
Μπουράκ Γιλμάζ (Τράμπζονσπορ) [5.000.000€]
Χαμίτ Αλτιντόπ (Ρεάλ) [3.500.000€]
Νορντίν Αμραμπάτ (Κάισερισπορ) [8.000.000€]
Ουμούτ Μπουλούτ (Τουλούζ)*
Ντανί Νουνκό (Γκαζιάντεπσπορ) [4.400.000€]

Φενέρμπαχτσε
Μίλος Κράσιτς (Γιουβέντους) [7.000.000€]
Ντιρκ Κάιτ (Λίβερπουλ)
Μεχμέτ Τοπάλ (Βαλένθια) [4.500.000€]
Εγκεμέν Κορκμάζ (Μπεσικτάς)
Χασάν Αλί Καλντιρίμ (Κάισερισπορ)
Σαλίχ Ουτσάν (Μπούτσασπορ)
Γιόζεφ Γιομπο (Έβερτον) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Τράμπζονσπορ
Μαρκ Γιάνκο (Πόρτο) [2.400.000€]
Γιασίν Εζτεκίν (Γκεντσλερμπιρλιγί)
Εμρέ Γκιουράλ (Μπούτσασπορ)
Σολ Μπαμπά (Λέστερ)
Σονέρ Αϊντογκντού (Γκεντσλερμπιρλιγί)

Μπεσικτάς
Μπατουάν Καραντενίζ (Εσκίσεχισπορ)
Ζουλιάν Εσκουντέ (Σεβίλλη) [1.000.000€]
Άλαν ΜακΓκρέγκορ (Ρέιντζερς)
Ουγκούρ Μποράλ (Σάμσουνσπορ)
Ολτσάι Σαχάν (Κάιζερσλαουτερν)
Ογκουζχάν Εζιακούπ (Άρσεναλ)
Μεχμέτ Ακγκιούν (Γκεντσλερμπιρλιγί)
Μπεράτ Τσετινκαγιά (Σακάριασπορ)

*Φερναντο Μπελούστσι (Μπούρσασπορ από Πόρτο)
*Κλέιτον (Κάισερισπορ από Παναθηναϊκό)
*Μπομπό (Κάισερισπορ από Μπεσικτάς)
*Πάμπλο Μόουτσε (Κάισερισπορ από Μπόκα Τζούνιορς) [3.000.000€]
*Χαβιέρ Ουμπίδες (Όρντουσπορ από Άρη)
*Αντρέας Ίσακσον (Κασίμπασα από Αϊντχόφεν) [4.000.000€]
*Κάλου Ούτσε (Κασίμπασα από Εσπανιόλ) [1.500.000€]
*Φάμπιαν Ερνστ (Κασίμπασα από Μπεσικτάς)
*Τρεζόρ Λομανά ΛουάΛουά (Καράμπιουκσπορ από Μπλάκπουλ)


ΚΥΠΡΟΣ


ΑΕΛ
Μιχάλης Κωνσταντίνου (Ανόρθωση)
Ορλάντο Σα (Φούλαμ)
Ρουί Μιγκέλ (Άστρα Πλοϊέστι)
Μάικον Αραούζο (Λεϊρία)
Πάουλο Σέρζιο (Γκιμαράες)
Χρίστος Θεοφίλου (Απόλλων Λεμεσού)
Μάρκο Αϊρόζα (Νασιονάλ)*
Έμπο Άντο (Πόρτο)

Ομόνοια
Αντρέ Σκέμπρι (Πανιώνιος)
Τζόνι Λεόνι (Ζυρίχη)
Αντονί Σκαραμοζινό (Σατορού)
Σάβο Παβίτσεβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Οχάντ Λεβίτα (Χαποέλ Μπιρ Σεβά)
Οζ Ράλι (Μπνέι Γεχούντα)
Μάρκο Σοάρες (Λεϊρία)
Ντανιέλσον (Νασιονάλ)
Χαμέρ Μπουαζά (Μίλγουολ)
Νούνο Ασίς (Γκιμαράες)
Ζοάο Άλβες (Γκιμαράες)
Ζοάο Πάουλο (Γκιμαράες)

ΑΠΟΕΛ
Αλέξανδρος Τζιόλης (Μονακό)*
Στάθης Αλωνεύτης (Ομόνοια)
Χρήστος Καρυπίδης (Ομόνοια)
Μάριο Μπούντιμιρ (Εργοτέλης)
Φρανσίσκο Ζουέλα (Κούμπαν)
Μάριο Σέρζιο (Μεταλούργκ Ντόνετσκ)
Αρίτθ Μπόρδα (Ουέλβα)
Σελίμ Μπενασούρ (Μαρίτιμο)
Μάικ Κλουκόβσκι (Μανίσασπορ)

Ανόρθωση
Γιάννης Σκοπελίτης (ΑΕΚ)
Τόνι Κάλβο (Λέφσκι Σόφιας)
Πάουλο Ζόρζε (ΑΠΟΕΛ)
Ουίλιαμ Μποαβεντούρα (ΑΠΟΕΛ)
Σρνταν Μπλάζιτς (Παναιτωλικός)
Ματιέ Βαλβέρντ (Λιόν)
Μόσε Οχαγιόν (Λουκέρνη)
Δημήτρης Οικονόμου (ΕΝΠ)
Χρίστος Μάστρου (Αναγέννηση Δερύνειας)
Γιώργος Σιέλης (ΑΕΠ)
Ζουλιάνο Σπαντάσιο (Άστρα Πλοϊέστι)
Νταν Αλέξα (Ραπίντ Βουκουρεστίου)
Πέδρο Αλμέιδα (Λεϊρία)
Εμίλ Ζούλα (Ντούισμπουργκ)*
Μπαράκ Γιτζάκι (Μακάμπι Τελ-Αβίβ)*
Μπράνκο Ίλιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας το 2011, πέρσι ελεύθερος)
Γιαν Ρέζεκ (Βικτόρια Πλζεν) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

*Ιγκόρ Γκαμπιλόντο (ΑΕΚ από Μπιλμπάο)
*Φώτης Παπουλής (Απόλλων από ΟΦΗ)
*Γιώργος Θεοδωρίδης (Απόλλων από Παναιτωλικός)


ΒΕΛΓΙΟ


Άντερλεχτ
Γκοΐ Μπι Σιριάκ (Σταντάρ Λιέγης) [2.000.000€]
Τόμας Καμίνσκι (Λόιβεν)
Οσάμα Χαουασάουι (Αλ-Χιλάλ)
Μοαμέντ Αουλάντ (Βρυξέλλες)
Αμπντελακίμ Μπουνά (Ντιεγκέμ)
Μπραμ Νούιτινκ (Νάιμεχεν)

Μπριζ
Μοαμέντ Τσιτέ (Σταντάρ Λιέγης)
Ίβαν Τρίτσκοβσκι (ΑΠΟΕΛ) [1.000.000€]
Γέσπερ Γιόργκενσεν (Γάνδη) [1.500.000€]
Μπαρτ Μπούισε (Τβέντε)
Γιμ Λάρσεν (Ρόζενμποργκ)

Γκενκ
Μπέναρντ Κουμόρτζι (Ντιζόν) [700.000€]
Ζουλιάν Γκοριούς (Μέχελεν)
Στιβέν Ζοσέφ-Μονρόζ (Κόρτραϊκ)
Εντομουόνι Μπράιτ (Βέστερλο)
Καλιντού Κουλιμπαλί (Μετζ)
Λουκάς Βαλμπρέκ (Σταντάρ Λιέγης)
Χλίνορ Πλετ (Τβέντε)*
Μπρίαν Χαμαλάινεν (Ζούλτε-Βάρεχεμ)

Γάνδη
Πάου Θεντρός (Μαγιόρκα)
Ζορντάν Ρεμάκλ (Λόιβεν)
Μάρτσελ Γκέτσοβ (Φούλαμ)
Μάγκνους Έρικσον (Ατβίνταμπεργκ)
Μοαμέντ Μεσουντί (Κόρτραϊκ)
Βάουτερ Κόρστραενς (Βέστερλο)
Ρότζερς Κόλα (Άσντοντ)
Τόμας Φόκετ (Ντίλμπικ)
Κρίστοφ Μάες (Μπίρσχοτ)

Σταντάρ Λιέγης
Μάρβιν Ογκουντζίμι (Μαγιόρκα)*
Ζέκι Φράιερς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Φρεντερίκ Μπουλό (Καέν) [1.500.000€]
Γκιγέρμο Μέντες (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)
Ιβάν Μπούλος (Σπόρτινγκ Κριστιάλ)
Έιζι Καβασίμα (Λιρς)
Ντουντού Μπιτόν (Σαρλερουά)
Άστριτ Αϊντάρεβιτς (Νόρκεπινγκ)
Γιόαν Ταβάρες (Μπέιρα-Μαρ)
Λουίζ Σίλβα (Ντεσπορτίβο Μπραζίλ)*
Ντάνι Φέρμπικ (Ντεν Μποσχ) (πήγε δανεικός σε Μπρέντα)

*Μίλος Μάριτς (Λόκερεν από Μπριζ)


ΣΚΩΤΙΑ


Σέλτικ
Νικολάς Φεντόρ "Μίκου" (Χετάφε)*
Έφε Άμπροουζ (Άσντοντ)
Λούμπος Καμέναρ (Ναντ)
Φρέιζερ Φόρστερ (Νιούκαστλ) [3.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ρέιντζερς (4η κατηγορία)
Κέβιν Κάιλ (Χαρτς)
Ίαν Μπλακ (Χαρτς)
Ντέιβιντ Τέμπλεντον (Χαρτς)
Φρανθίσκο Σαντάθα (Σεντ Τζόνστοουν)
Εμίλσον Κριμπάρι (Κρουζέιρο)
Ντιν Σιλς (Κιλμάρνοκ)
Σεμπαστιάν Φορ (Λιόν)


Υπόλοιπο Ευρώπης...


Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Ριέκα από Μακάμπι Χάιφα)
Τζενάρο Γκατούζο (Σιόν από Μίλαν)
Ιβάν Μαρκάνο (Ρουμπίν από Βιγιαρεάλ) [5.000.000€] (ήταν Ολυμπιακό δανεικός)
Πάμπλο Ορμπάιθ (Ρουμπίν από Μπιλμπάο) (ήταν Ολυμπιακό δανεικός)
Γκιοκχάν Τερέ (Ρουμπίν από Ανόβερο)
Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (ΑΙΚ Στοκχόλμης από Σέλτικ)
Νταμ Ν'Ντόι (Λοκομοτίβ Μόσχας από Κοπεγχάγη) [6.000.000€]
Βέντραν Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας από Τότεναμ) [7.000.000€]
Ντάριο Κρέσιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας από ΠΑΟΚ)
Νίκο Κράνιτσαρ (Ντινάμο Κιέβου από Τότεναμ) [8.000.000€]
Μιγκέλ Βελόζο (Ντινάμο Κιέβου από Τζένοα)
Μάρκο Ρουμπέν (Ντινάμο Κιέβου από Βιγιαρεάλ)
Τάγε Ταΐβο (Μίλαν)* (ήταν δανεικός ΚΠΡ)
Κιμ Σέλστρεμ (Σπαρτάκ Μόσχας από Λιόν)
Ρόμουλο (Σπαρτάκ Μόσχας από Βάσκο ντα Γκάμα)
Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε (Σπαρτάκ Μόσχας από Μπόκα Τζούνιορς) [5.100.000€ / 75%]
Χοσέ Μανουέλ Χουράδο (Σπαρτάκ Μόσχας από Σάλκε)*
Οτμάν Μπακάλ (Ντινάμο Μόσχας από Αϊντχόφεν) [3.500.000€] (ήταν δανεικός σε Φέγενοορντ)
Ράσμους Ελμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας από Άλκμααρ) [6.000.000€]
Ουίλιαν (Μεταλίστ Χάρκιβ από Κορίνθιανς)
Μάρκο Ντέβιτς (Σαχτιόρ Ντόνετσκ από Μεταλίστ Χάρκιβ)
Κωνσταντίνος Μακρίδης (Μεταλούργκ Ντόνετσκ από Ομόνοια)
Αλιακσάνταρ Χλεμπ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ από Κρίλια Σοβέτοβ)
Σάλομον Ρόντον (Ρουμπίν από Μάλαγα)

Άφησαν την Ευρώπη...


Ραούλ (Αλ-Σαντ από Σάλκε)
Ντιντιέ Ντρογκμπά (Shanghai Shenhua από Τσέλσι)
Ντιέγκο Φορλάν (Ιντερνασιονάλ από Ίντερ)
Ζουάν (Ιντερνασιονάλ από Ρόμα)
Κλάρενς Ζέεντορφ (Μποταφόγκο από Μίλαν)
Νικολάς Λοδέιρο (Μποταφόγκο από Άγιαξ)
Αλεσάντρο Νέστα (Montreal Impact από Μίλαν)
Μάρκο Ντι Βάιο (Montreal Impact από Μπολόνια)
Νιλμάρ (Αλ-Ραγιάν από Βιγιαρεάλ) [8.000.000€]
Σεϊντού Κεϊτά (Dalian Aerbin από Μπάρτσελόνα)
Γκάμπριελ Χάιντσε (Νιούελς Ολντ Μπόις από Ρόμα)
Μάξι Ροντρίγκες (Νιούελς Ολντ Μπόις από Λίβερπουλ)
Πάολο Γκερέρο (Κορίνθιανς από Αμβούργο)
Τιμ Κέιχιλ (New York Red Bulls από Έβερτον)
Ντάρσι Νέτο (Μπαΐα από Άρη)
Νέρι Καστίγιο (Πατσούκα από Άρη)
Ραούλ Ταμούδο (Πατσούκα από Ράγιο Βαγεκάνο)
Λουίς Περέα (Κρους Ασούλ από Ατλέτικο)
Χέφερσον Μοντέρο (Μορέλια από Βιγιαρεάλ) [3.000.000€] (ήταν δανεικός σε Μπέτις)
Ενρίκε (Παλμέιρας από Μπαρτσελόνα)
Σισίνιο (Σπορτ Ρεσίφε από Ρόμα)
Λούκας Μπάριος (Guangzhou Evergrande από Ντόρτμουντ) [8.500.000€]
Γιακούμπου Αγεγκμπένι (Guangzhou R&F από Μπλάκμπερν)
Σεαρά (Κρουζέιρο από Παρί Σεν-Ζερμέν)
Φρεντερίκ Κανουτέ (Beijing Guoan από Σεβίλλη)
Μάρκος Ανχελέρι (Εστουδιάντες από Σάντερλαντ)
Βινσέντ Ενιγιάμα (Μακάμπι Τελ Αβίβ από Λιλ)
Ασαμόα Γκιάν (Αλ Αΐν από Σάντερλαντ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ντενίλσον (Άρσεναλ από Σάο Πάουλο)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

*με αστεράκι αυτοί που αποκτήθηκαν ως δανεικοί



  ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου