ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Δένει» και τους πέντε

«Δένει» και τους πέντε 

1/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
«Δένει» και τους πέντε
Έτοιμη να αποδείξει την εμπιστοσύνη της σε βασικά στελέχη της ομάδας είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αναμένεται - ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα - να προσφέρουν νέα συμβόλαια στους Βασίλη Τοροσίδη, Ράφικ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας, Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να αναλάβει προσωπικά τις υποθέσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο μάνατζερ του Τοροσίδη βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και, σύμφωνα με κάποιες φήμες, έφτασε πρόταση για τον διεθνή μπακ-χαφ. Ωστόσο, δεν έγινε δεκτή, αφού τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και ο αρχηγός έμεινε στην ομάδα.

Ωστόσο, ο ίδιος ατζέντης είχε φέρει τον Τζεμπούρ στους νταμπλούχους Ελλάδας και θα συμβεί το ίδιο με τους Χολέμπας, Φουστέρ και Αμπντούν. Ειδικά για τον Αλγερινό υπάρχει η πρόθεση - εκτός από επέκταση συμβολαίου - να αναπροσαρμοστούν οι οικονομικές του απολαβές. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση αναγνωρίζει την προσπάθειά του και του αποδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη της.

Δύσκολο έως απίθανο για αντι-Μιραλάς

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή και να τον δηλώσει μέχρι την Δευτέρα στη λίστα της UEFA για το φετινό Champions League.

Οι Πειραιώτες ενδέχεται μέσα στο σαββατοκύριακο να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν και ίσως καταφέρουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δεν θέλω να δημιουργείται η προσδοκία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Συγκεκριμένα, η προϋπόθεση για την μεταγραφή ενός ελεύθερου παίκτη είναι να έχει λύσει το συμβόλαιό του με την πρώην ομάδα του μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Όλα δείχνουν ότι το κενό του Βέλγου επιθετικού θα καλύψει ο «κολλητός» του, ο Πάουλο Μασάντο. Άλλωστε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να αποτελέσει λύση για την συγκεκριμένη θέση, αν και το αρχικό πλάνο προέβλεπε να παίξει στον άξονα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου