ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 28/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

Η λύση είναι ο Σισοκό! 

30/8/2012

Η λύση είναι ο Σισοκό!
Η αδυναμία του Παναθηναϊκού –όπως περίτρανα φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Μάλαγα- να δημιουργήσει φάσεις πονοκεφαλιάζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά έχει σκεφθεί και τη λύση… Ποια είναι αυτή; Η μετάθεση του Σισοκό, από την επιθετική γραμμή στα χαφ σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευθεί τις δημιουργικές ικανότητες του.

Ο Φερέιρα αναγκάζεται να λάβει την απόφαση αυτή καθώς μετά και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή ενός χαφ. Έτσι ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να κάνει αυτή την αλλαγή.

Ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη προϋπόθεση. Για να μπορέσει ο Σισοκό να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξει για να μπορέσει να έχει άλλη μια επιλογή για την επιθετική γραμμή.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κουίνσι αναμένεται να είναι στην αποστολή και ίσως ο Πορτογάλος να δοκιμάσει για ένα χρονικό διάστημα το σχήμα που έχει στο μυαλό του.

Στο τριφύλλι –πάντως- ο Κώστας Ελευθεράκης είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Κουίνσι από τον οποίο ζήτησε να εντείνει τις προσπάθειές του έτσι ώστε να είναι έτοιμος μετά από την διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου να μπορέσει να αγωνιστεί.

Άρχισαν οι γκρίνιες 

30/8/2012

Άρχισαν οι γκρίνιες
Οι μεταγραφές των τριών «Κ», έφεραν χαμόγελα στους φίλους της ΑΕΚ, ωστόσο δεν έβαλαν φρένο στα προβλήματα που υπάρχουν. Έτσι χθες υπήρξαν και οι πρώτες γκρίνιες από κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει χρήματα τα οποία ορίζει ο διακανονισμός.

Για τον λόγο αυτόν οι ποδοσφαιριστές, κυρίως οι παλιοί που έχουν να λαμβάνουν και τα περισσότερα, επεδίωξαν να μάθουν τις προθέσεις της διοίκησης μέσω του Βασίλη Τσιάρτα.

Μια συγκεκριμένα απάντηση δεν πήραν με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ουσιαστικά να τους παραπέμπει στον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος κινεί τα πάντα στα Σπάτα και στον οικονομικό διευθυντή Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

«Περιμένετε να γυρίσει από την άδειά του ο Δημητρέλος για να δούμε τι μπορεί να γίνει, να μας πει ο Βαλασόπουλος τι χρήματα υπάρχουν στο ταμείο και τι μπορούμε να κάνουμε», ήταν η απάντηση του Τσιάρτα, που προφανώς και δεν ικανοποίησε τους ποδοσφαιριστές, αφού κάποιοι από αυτούς έχουν να πάρουν χρήματα από τον Φεβρουάριο!

Επίσης, στους παλιούς έχει κάνει άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι η διοίκηση δεν τους έχει μιλήσει καθόλου για τα χρωστούμενα τη στιγμή που δίνει προκαταβολές για να κάνει μεταγραφές.

Θλάση ο Καλί 

30/8/2012

Θλάση ο Καλί 
Περίπου δέκα ημέρες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σιρίλ Καλί ο Μάκης Χάβος. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αμυντικού της Βέροιας, έδειξαν θλάση, τραυματισμός που αποκόμισε στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συνεπώς, ο 28χρονος Γάλλος δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό για τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία η «βασίλισσα του Βορρά» θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (1/9, 18:15).

Ωστόσο, αναμένεται να έχει επιστρέψει στην τρίτη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό, δεδομένης της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Από την άλλη, ο Χάβος μπορεί να υπολογίσει στον Μπεσέρα, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στον Πανθρακικό ο Παπαδόπουλος 

30/8/2012

Στον Πανθρακικό ο Παπαδόπουλος 
Δυο-δυο οι μεταγραφές στον Πανθρακικό! Μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Μαραμά Βαϊρουά- με μορφή δανεισμού από την Νανσί- οι Θρακιώτες σύμφωνα με την “Sportday” φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Λεβαδειακό, σήμερα (30/8) αναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από την άλλη, στην Κομοτηνή περιμένουν σήμερα (30/8) και τον Βαϊρουά για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο του και να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Ετοιμοπόλεμος ο Πόι 

30/8/2012

Ετοιμοπόλεμος ο Πόι
Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, κόντρα στον Ολυμπιακό (2/9, 20:30), τέθηκε ο Μάουρο Πόι, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που ένιωθε.

Ωστόσο, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μουλόπουλου για την εν λόγω αναμέτρηση, καθώς ο 27χρονος αμυντικός υπέστη
τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στα μεταγραφικά, οι Βοιωτοί επιμένουν για την απόκτηση του Ζρέικ, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για θετική εξέλιξη, δεδομένου του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Λιβανέζος εξτρέμ με τα χαρτιά του.

Φωτίου: «Θέλω Γιαννιώτα στην ΑΕΚ» 

30/8/2012

Φωτίου: «Θέλω Γιαννιώτα στην ΑΕΚ»
Πρόθυμος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γιάννη Γιαννιώτα στον Άρη για να ντύσει στα χρώματα της ΑΕΚ τον νεαρό άσο δήλωσε ο Άλκης Φωτίου στην Κιτρινόμαυρη.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος… μεσολάβησε για την απόκτηση του Κατίδη εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γιαννιώτα αγωνιζόμενο στην Ένωση.

«Θέλω να δω τον Γιαννιώτα στην ΑΕΚ. Του είπα ότι θα πληρώσω εγώ την ρήτρα του Άρη και πως τον θέλω να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο. Θέλω να τον δω στην ΑΕΚ», ανέφερε και σχολίασε για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των Μητρόπουλου ή Ντίνα:

«Δεν με ενδιαφέρουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών πέρα από του Γιαννιώτα»…

Πανέτοιμος για τον ΠΑΟ 

30/8/2012

Πανέτοιμος για τον ΠΑΟ
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης (2ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά από τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής της ομάδας των Ιωαννίνων.

Τσουκαλά, Τζημόπουλο, Τζάνη, Ταμπάση, Πατσατζόγλου, Πάντο, Ντάσιο, Μιχαήλ, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Νικλητσιώτη, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ιλιτς, Φεγκρούς και Ντε Βινσέντι.

Η αποστολή αναχωρεί το βράδυ αεροπορικώς για την Αθήνα.

Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ 

30/8/2012

Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ 
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αλέξανδρός Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

Αναλυτικά:

Βέροια – Πανιώνιος: Αθανάσιος Γιάχος
Άρης – ΟΦΗ: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος
Ξάνθη – ΑΕΚ: Γιώργος Δασκαλόπουλος
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα: Στέφανος Μαντάκης
Πλατανιάς – Πανθρακικός: Μάριος Λαμπρόπουλος
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Σταύρος Τριτσώνης

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Φροξυλιάς 

30/8/2012

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Φροξυλιάς
Την αποδέσμευση του Δημήτρη Φροξυλιά ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Ένωση είχε έρθει σε συμφωνία -κοινή συναινέσει- για την αποδέσμευση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και απλώς σήμερα εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση.

Αυτή έχει ως εξής…

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φροξυλιά».

«Όχι» σε Σταύρο Ψωμιάδη 

30/8/2012

«Όχι» σε Σταύρο Ψωμιάδη
Αρνητική απάντηση εισέπραξε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο Σταύρος Ψωμιάδης, για την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει.

Ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη έχει κριθεί προφυλακιστέος για ξέπλυμα χρήματος που υπεξαίρεσε ο πατέρας του από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο ζητά την ελευθερία του, θεωρώντας άκυρη τη διαδικασία.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθούν σε απολογία τις προσεχείς ημέρες, τόσο η σύζυγος του Μάκη Ψωμιάδη όσο και τα ξαδέρφια του.

Με 1.000 οπαδούς στην Ξάνθη 

30/8/2012

Με 1.000 οπαδούς στην Ξάνθη 
Τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει στην Ξάνθη η ΑΕΚ.

Ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει το Σάββατο στην ακριτική πόλη την τοπική SKODA και όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, θα διατεθούν 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες του κόσμου της.

Τα εισιτήρια τιμώνται 25 ευρώ και αντιστοιχούν σε θέσεις στη θύρα Δ.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώθηκε επίσης ότι η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 ως τις 15:00, στο ξενοδοχείο «ELENA» στην Ξάνθη (Λ. Στρατού 2 & Π. Τσαλδάρη).

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι μετά από απόφαση της αστυνομίας, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα SKODA-ΑΕΚ, ενώ σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο χωρίς «μαγικό χαρτάκι».

Υπέγραψε ο Καρντάσιο 

30/8/2012

Υπέγραψε ο Καρντάσιο
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Ματίας Καρντάσιο. Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες βρισκόταν την Τρίπολη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Καρντάσιο, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και το στυλ του παιχνιδιού του μοιάζει πολύ σε αυτό του Φερνάντο Ουσέρο, όμως ο Ουρουγουανός είναι καλύτερος αμυντικά. Ο Καρντάσιο, είναι η τρίτη μεταγραφή του Αστέρα μέσα σε δύο μέρες, μετά τους Ντε Μπλάσις και Γκάμπριελ.

Τόσο ο Καρντάσιο όσο και ο Ντε Μπλάσις μπορούν να αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα, κάτι που ενδεχομένως να μην συμβεί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, του οποίου η μπλε κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα στα γραφεία της ομάδας.

«Είναι ν’ απορείς για τα κλεμμένα της ΑΕΚ» 

30/8/2012

«Είναι ν’ απορείς για τα κλεμμένα της ΑΕΚ» 
Την απορία του για το πώς γίνεται -με βάση το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει- να μην έχουν επιστραφεί ακόμα στην ΑΕΚ τα χρήματα που της έχουν υπεξαιρεθεί εξέφρασε εκ νέου ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Σταύρου Ψωμιάδη, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» στην υπόθεση τόνισε πως μόνη ελπίδα της (μέχρι να καρποφορήσει οποιαδήποτε προσπάθεια για διοικητική λύση) είναι «να της δοθούν πίσω τα κλεμμένα».

Αφήνοντας σαφή υπονοούμενα, δε, προανήγγειλε ότι τυχόν μεθοδεύσεις για αντικατάσταση της προφυλάκισης οικονομικών εγκληματιών θα βρουν μπροστά τους την ΑΕΚ.


Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Οικονομόπουλου στο «aek365»

«Μετά την άσκηση της πρόσφατης ποινικής δίωξης και τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών κατά βασικών υπαιτίων για τη σημερινή κατάντια της ΑΕΚ, ελπίζω κάθε πρόταση που έχει εμφανιστεί για την οικονομική ενίσχυση και διοικητική σταθερότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει και περιεχόμενο και αποτέλεσμα.

Μέχρι όμως η ΠΑΕ να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο οποίος μόνο προσωρινά έχει αντιμετωπιστεί, μόνη ελπίδα μου για την εξασφάλισή της και την επανάκτηση της ανταγωνιστικότητας και του ρόλου που απαιτεί η ιστορία της είναι να επιστραφούν τα κλεμμένα.

Ειλικρινά, με βάση το ατράνταχτο αποδεικτικό υλικό και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι κανείς να απορεί γιατί αυτό δεν έχει γίνει.

Κάθε λογής οικονομικοί εγκληματίες ας μην προσδοκούν ή υπολογίζουν υποσχέσεις για την αντικατάσταση της προφυλάκισής τους για κακουργηματικής φύσεως βαρύτατα οικονομικά εγκλήματα μέσω σύστασης εγκληματικών οργανώσεων με πολυτελή διαμονή σε επαύλεις με πισίνες και ιδιωτικές παραλίες με «βραχιολάκι» μέχρι να δικαστούν.

Έχουν γνώση οι φύλακες, θα μας βρουν μπροστά τους. Τέτοιες μεθοδεύσεις, όσο ψηλά κι αν νομίζουν ότι βρίσκονται αυτοί που τις προωθούν, δεν μπορούν να περάσουν. Δυστυχώς γι' αυτούς, δεν λέγονται Siemens»
.

«Κλείνει» Λαμπρόπουλο και Ιωαννίδη ο ΟΦΗ 

30/8/2012

«Κλείνει» Λαμπρόπουλο και Ιωαννίδη ο ΟΦΗ 
Πολύ κοντά στο να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ είναι οι Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Γιώργος Ιωαννίδης.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να δώσουν το «παρών» στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να υπογράψουν να νέα τους συμβόλαια με την ομάδα της Κρήτης.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και με τους δύο παίκτες, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, δεν αποκλείεται να τους έχει στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη.

Παράλληλα, στον Πανηλειακό με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο παραχωρήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας, Σταύρος Μπρόκος. 

Ένας… Κρητικός στην Κέρκυρα 

30/8/2012

Ένας… Κρητικός στην Κέρκυρα
Την απόκτηση του Νίκου Κρητικού για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Φαιάκων, αποτελεί τον τέταρτο ντόπιο ποδοσφαιριστή που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο 18χρονος αμυντικός μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει «ντυθεί» και διεθνής στην Εθνική Παίδων. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κρητικό. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και γίνεται ο τέταρτος επαγγελματίας Κερκυραίος του ρόστερ, μετά τους Αρμένη, Κούδα και Ριγανά».

Το βιογραφικό του Κρητικού:

«Ο Κρητικός γεννήθηκε στις 11/1/1994 στην Κέρκυρα και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όντας για τρεις σεζόν (2008-'10) βασικό στέλεχος της ομάδας U17 και, κατόπιν, της ομάδας Νέων. Ενώ ως παίκτης των Πειραιωτών, το 2010, δέχτηκε κλήση στην εθνική ομάδα Παίδων από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς, Λεωνίδα Βόκολο και Θοδωρή Παχατουρίδη, μαζί με παίκτες, όπως οι Καπίνο, Μαυρίας, Καραγκούνης, αλλά και ο επίσης Κερκυραίος, Αλέξανδρος Μουζακίτης, του Παναθηναϊκού. Την περσινή περίοδο (2011-'12) παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα U20 του ΑΟ Κέρκυρα, με την οποία έφθασε ως τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ και μετά από μια σύντομη επιστροφή του, το καλοκαίρι, στου Ρέντη, επέστρεψε στο νησί, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΟΚ».

«Αναζωπύρωση» για Κοντοέ 

30/8/2012

«Αναζωπύρωση» για Κοντοέ
Το πολύ χρήμα του Champions League θα ζεστάνει την τσέπη της Κλουζ.

Και δεν αποκλείεται -ως συνέπειά του- να ξαναζεστάνει το ενδιαφέρον της και για τον Γιάννη Κοντοέ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «prosport», ο ρουμανικός σύλλογος θα αναζητήσει ενίσχυση της τελευταίας στιγμής στη θέση του δεξιού μπακ και ο αμυντικός της ΑΕΚ παραμένει υποψήφιος για να την καλύψει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρώτος στόχος της Κλουζ (που ψάχνει εντονότερα πλέον παίκτες μετά και από κάποιους τραυματισμούς που της προέκυψαν) είναι ο Κριστιάν Σαπουνάρου. Επειδή ωστόσο οι συζητήσεις που υπάρχουν με την Πόρτο δεν έχουν προς το παρόν αποτέλεσμα, στη λίστα των Ρουμάνων παραμένει και ο Γιάννης Κοντοές.

Αφού τονίζεται λοιπόν πως εκείνος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και κοστολογείται 1,3 εκατ. ευρώ από το γνωστό «transfermarkt», αναφέρεται πως το συγκεκριμένο είναι ένα ποσό που μπορεί να διαθέσει η Κλουζ -ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι θα πάρει περίπου 20 εκατ. ευρώ από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το χέρι στη τσέπη για τρεις ΠΑΕ 

30/8/2012

Το χέρι στη τσέπη για τρεις ΠΑΕ
Με χρηματικά πρόστιμα τιμώρησε τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εν αντιθέσει με τους δύο «Δικεφάλους» και τον «Ιστορικό», οι υποθέσεις των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που επίσης είχαν κληθεί σε απολογία, αναβλήθηκαν.

Οι αποφάσεις της Επιτροπής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναβλήθηκαν

Έρχεται η Μπενφίκα στο «Κλ. Βικελίδης» 

30/8/2012

Έρχεται η Μπενφίκα στο «Κλ. Βικελίδης»
Μετά την Μπόκα Τζούνιορς το 2009 και την Πενιαρόλ το 2011, άλλη μια ιστορική ομάδα έρχεται στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την διεξαγωγή φιλικού με την Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (21:00) με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η επικοινωνία των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει από την περίπτωση του Νούνο Κοέλιο, με τους Πορτογάλους να τον παραχωρούν δανεικό στους Θεσσαλονικείς. Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, συζήτησαν και το ενδεχόμενο μιας συνάντησης φιλικού χαρακτήρα, επωφελούμενοι από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Προ διετίας, επί Κούπερ, είχαν δώσει ένα ακόμη φιλικό με νικήτρια (4-1) την Μπενφίκα. Σε επίσημο επίπεδο, ο Άρης την είχε αποκλείσει σε διπλές αναμετρήσεις (3-1, 1-2) για το Κύπελλο UEFA. Απλά για την ιστορία στον επόμενο γύρο είχε πάρει την ιστορική πρόκριση σε βάρος της Περούτζια, ενώ αργότερα αποκλείστηκε από την Σεντ Ετιέν.

Στην Κομοτηνή και υπογράφει ο Παπαδόπουλος 

30/8/2012

Στην Κομοτηνή και υπογράφει ο Παπαδόπουλος 
Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη σεζόν, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο έμπειρος επιθετικός, βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, φαντάζει ο ιδανικός προορισμός.

Ο Παντελίδης βρισκόταν σε επαφές εδώ και καιρό με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να… ανεβάσει τις μετοχές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρεί πως η ομάδα του Πανθρακικού μπορεί να του δώσει αυτή την ευκαιρία.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μονοετούς διάρκειας και οι απολαβές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες, για τα δεδομένα του παίκτη. Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανακοινωθεί και επίσημα. 

Άφησε Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός 

30/8/2012

Άφησε Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός 
Ελεύθερος -και τυπικά- να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός, το συμβόλαιο του 24χρονου αμυντικού λύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και πλέον εκείνος μπορεί να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, στην οποία ήδη έχει φτάσει με τον ΟΦΗ για να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιωαννίδη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». 

Με κόσμο στη Βέροια ο Πανιώνιος 

30/8/2012

Με κόσμο στη Βέροια ο Πανιώνιος
Εισιτήρια για τη δεύτερη αγωνιστική και τον εκτός έδρας αγώνα του Πανιώνιου με τη Βέροια εξασφάλισε η διοίκηση του «Ιστορικού».

Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν το προσεχές Σάββατο (1/9) τη «βασίλισσα του βορρά» και μετά από προσπάθειες των Νεοσμυρνιωτών, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να βρεθούν στο πλάι της «αγάπης» τους και να την ενισχύσουν ακόμα περισσότερο.

Οι τιμές των εισιτήριων είναι στα 15 ευρώ και ο κόσμος του Πανιώνιου θα μπορεί να τα προμηθεύεται έξω από τη θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (01/09, 18:15) με την Βέροια. Ως εκ τούτου, οι οπαδοί του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 5 του σταδίου της Βέροιας και η διάθεση των εισιτηρίων που τιμώνται 15 ευρώ θα γίνεται έξω από την συγκεκριμένη θύρα την ημέρα του αγώνα».

Χειρουργήθηκε ο Καλογέρης 

30/8/2012

Χειρουργήθηκε ο Καλογέρης
Το πρώτο μεγάλο βήμα πριν αρχίσει να σκέφτεται την επιστροφή του στα γήπεδα έκανε ο Αινείας Καλογέρης.

Ο άτυχος χαφ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στο χιαστό από τον Λάκη Νικολάου και πλέον θα αρχίσει την ανάρρωσή του, που υπολογίζεται να διαρκέσει τουλάχιστον 4-5 μήνες.

Αντίθετα, πολύ μικρότερο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, που επίσης χειρουργήθηκε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μετατάρσιο.

Σε εντατικούς ρυθμούς… 

30/8/2012

Σε εντατικούς ρυθμούς… 
Ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΚ πλησιάζει, ήτοι το ερχόμενο Σάββατο και στη SKODA Ξάνθη συνέχισαν την Πέμπτη με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την «Ένωση».

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης με μπάλα στο ξεκίνημα, επιδόθηκαν σε προπόνηση ταχύτητας – έκρηξης, ενώ το τρίτο μέρος των ασκήσεων της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Την Παρασκευή στις 18:00 στα Πηγάδια, η ακριτική ΠΑΕ θα τελέσει τρισάγιο στην μνήμη των εκλιπόντων φιλάθλων της.

Φερέιρα: «Θέλω νίκη» 

30/8/2012

Φερέιρα: «Θέλω νίκη»
Τη νίκη και μόνο αυτήν έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Σε συνέντευξή του ο Πορτογάλος τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση από τα τέσσερα ματς σε εννέα ημέρες και πρόσθεσε πως οι αγώνες με τη Μάλαγα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στην κάμερα της Nova:

Μετά από μια πολύ κοπιαστική προσπάθεια απέναντι στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός πρέπει να «γυρίσει το διακόπτη» και το μυαλό πρέπει να στραφεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσο δύσκολη είναι αυτή η προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα;

«Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι κάτι που σκεφτόμασταν πάλι μετά από τον αγώνα με τη Μάλαγα στην Ισπανία, δεδομένου ότι είχαμε και τότε να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό πριν αντιμετωπίσουμε εκ νέου τη Μάλαγα για τον επαναληπτικό. Άρα και τώρα πάλι, μετά από τη Μάλαγα σκεφτόμαστε και πάλι το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι ο χρόνος για την ανασύνταξη των δυνάμεών μας δεν είναι μεγάλος γιατί από τότε που παίξαμε τον πρώτο αγώνα στην Ισπανία μέχρι τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ, δηλαδή μέσα σε 9 ημέρες θα έχουμε κληθεί να παίξουμε 4 αγώνες. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την ίδια προσπάθεια, μπαίνουμε σοβαρά στο πρωτάθλημα και άρα το μέλημά μας είναι να κάνουμε το παν για να έχουμε μια καλή εμφάνιση και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο».

Αυτά τα παιχνίδια δεν κρύβουν παγίδες; Υπό την έννοια ότι είναι λογικό το μυαλό να μένει πιο πολύ στο πιο λαμπερό, στην αίγλη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης...

«Μεγάλοι σύλλογοι όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις. Γι' αυτό και μετά τον αγώνα με το Λεβαδειακό εξήγησα τις αποφάσεις που είχα λάβει για τη σύνθεση της ομάδας. Πάντοτε μπορεί να υπάρχουν αντιξοότητες, παγίδες και σκαμπανεβάσματα είτε στις ευρωπαϊκές είτε στις εγχώριες διοργανώσεις. Βεβαίως, όπως ξέρετε, τα πάντα εξαρτώνται από την πολλή και σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει. Θα έλεγα ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε έναν μεγάλο Σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι, και είναι προετοιμασμένοι να παίζουν με ένταση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλοι οι παίκτες λοιπόν οφείλουν και είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Βεβαίως, τα πράγματα έχουν αλλάξει διότι πέρσι δεν ήμασταν στην Ευρώπη, ενώ φέτος θα είμαστε, άρα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Γιατί το ποδόσφαιρο αλλάζει, τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει ακόμα και η διοίκηση να καταλάβει ότι χρειάζονται αλλαγές τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον του Συλλόγου. Πρέπει αυτή τη φετινή αλλαγή να τη δούμε θετικά. Δεν θα ήταν σωστό να σταθούμε στο γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε με τη Μάλαγα, άρα εκεί σταματάνε όλα. Κάθε άλλο. Υπάρχει συνέχεια, υπάρχουν καινούργιες προοπτικές, τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν και ακριβώς έτσι και ο Παναθηναϊκός σαν μεγάλος Σύλλογος που είναι πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε πέρσι ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τι παιχνίδι περιμένετε φέτος;

«Αυτό που περιμένω και προσδοκώ είναι να ξανανικήσουμε, να επαναλάβουμε την επιτυχία μας. Θέλω να νικήσουμε και αύριο και στα Γιάννενα και σε τρίτο αγώνα αν τυχόν κληρωθούμε να παίξουμε με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο».

«Απειλεί» με FIFA για Γιαννιώτα! 

30/8/2012

«Απειλεί» με FIFA για Γιαννιώτα! 
Αποφασισμένη να απευθυνθεί στην FIFA, σε περίπτωση που είτε η ΑΕΚ, είτε άλλη ομάδα, προσεγγίσει ξανά τον Γιάννη Γιαννιώτα, είναι η ΠΑΕ Άρης.

Σε ανακοίνωσή της… υπενθυμίζει ότι ο νεαρός άσος δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο, ενώ επιφυλάσσεται «για την χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός» της προς τους διεθνείς οργανισμούς.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει προ πάσα κατεύθυνση και ειδικά προς την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Γιαννιώτας έχει κανονικά και εν ισχύ συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η οποιαδήποτε επαφή ή όχληση προς αυτόν από μέλος του διοικητικού συμβουλίου ή συνεργάτη αυτού, πέρα από τους κανόνες ηθικής, αντιτίθεται και στους διεθνείς κανονισμούς της FIFA.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί εκ νέου προσπάθεια προσέγγισης του ποδοσφαιριστή καθ’ αυτόν τον τρόπο, είτε από την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. είτε από τον οποιοδήποτε άλλον, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται για την χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός της προς τους διεθνείς οργανισμούς».

«Τέλος» ο Χλωρός 

30/8/2012

«Τέλος» ο Χλωρός 
Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η φετινή χρονιά ο Γιάννης Χλωρός αποτελεί παρελθόν από τον Πανθρακικό. Οι νεοφώτιστοι στη Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό, που δε φαινόταν να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΙΩΑΝΝΗ ΧΛΩΡΟ και του εύχεται καλή σταδιοδρομία». 

Μόνη απουσία ο Ναζλίδης 

30/8/2012

Μόνη απουσία ο Ναζλίδης 
Ο Πλατανιάς πήρε τον «παρθενικό» του βαθμό στη φετινή Σούπερ Λίγκα στην πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ και ετοιμάζεται για την πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση, αυτή του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό. Έτσι, ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε την 20άδα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφήνοντας εκτός τον μόνιμο τραυματία Ναζλίδη.

Στην αποστολή ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Τσοντάκη.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η κρητική ΠΑΕ την ίδια μέρα ενημερώνει για τη φιλοξενία των φιλάθλων στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει ότι στον αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 18.15, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, οι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 1, 2 και 20(δυτικά του Σταδίου).

Αναλυτικότερα:
• Στη θύρα 1 θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας VIP και οι κάτοχοι της βασικής κάρτας διαρκείας (300 ευρώ).
• Στη θύρα 20 θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι της νεανικής κάρτας διαρκείας (200 ευρώ).
• Στις θύρες 2 και 20 θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι εισιτηρίων.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας (που είναι αυστηρά προσωπικές), αλλά και εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.
• Γενική είσοδος: 15 ευρώ.
• Παιδιά: 7 ευρώ.
• ΑμεΑ: Δωρεάν είσοδος.

Η έκδοση εισιτηρίων θα είναι δυνατή στην είσοδο των πυλών δυτικά του Σταδίου, ενώ τα οχήματα θα έχουν δυνατότητα στάθμευσης στον δυτικό χώρο στάθμευσης του Σταδίου.

Η πρόσβαση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, των κατόχων προσκλήσεων, των δημοσιογράφων, της θύρας 1 και της θύρας 2, θα γίνεται από την πύλη 7Β προς τη θύρα 1 VIP του Σταδίου.

Η πρόσβαση των εισιτηρίων για τη θύρα 20 θα γίνεται από την πύλη 7Α.

Οι θύρες του Παγκρητίου Σταδίου θα ανοίξουν στις 16.00.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο Παγκρήτιο Στάδιο για φιλάθλους και αυτοκίνητα θα γίνεται από την οδό Παναγιωτάκη προς την οδό Λακωνίας (απέναντι από το πρατήριο της ΕΚΟ) με κατεύθυνση προς το παλαιό κολυμβητήριο Ηρακλείου στον δυτικό χώρο στάθμευσης του Σταδίου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου υπενθυμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Εάν πρόκειται για αλλοδαπούς θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το διαβατήριό τους και την άδεια διαμονής».

Preview: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 

31/8/2012

Preview: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Η συναυλία της χρονιάς, δηλαδή εκείνη των Red Hot Chili Peppers, οδηγεί στην… επιμήκυνση της 2ης αγωνιστικής την αυλαία της οποίας ανοίγει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, Nova).

Τρίποντο που θα επουλώσει τις πληγές του αποκλεισμού από τη Μάλαγα θέλουν οι «πράσινοι», ενώ οι Ηπειρώτες ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων και θυμηθείτε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός

Για το «τριφύλλι», ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ισπανική ομάδα και το πιθανότερο είναι πως θα δούμε μια ενδεκάδα πιο κοντά σε εκείνη που παρέταξε στη Λιβαδειά, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Δεν επεφύλαξε ιδιαίτερες εκπλήξεις, με εξαίρεση ίσως τον αποκλεισμό του νεαρού Λαγού, η αποστολή του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα. Όπως ήταν γνωστό, εκτός έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Σο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Σο, Κουίνσι, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης,Τριανταφυλλόπουλος και Φουρλάνος.

Πιθανότερη ενδεκάδα: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης, Σισοκό ή Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης (2ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά από τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής της ομάδας των Ιωαννίνων, η οποία αποτελείται από τους: Τσουκαλά, Τζημόπουλο, Τζάνη, Ταμπάση, Πατσατζόγλου, Πάντο, Ντάσιο, Μιχαήλ, Κοροβέση, Κολοβέτσιο, Νικλητσιώτη, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ιλιτς, Φεγκρούς και Ντε Βινσέντι.

«Ομάδα με ιστορία και κόσμο ο ΟΦΗ» 

30/8/2012

«Ομάδα με ιστορία και κόσμο ο ΟΦΗ»
Παίκτης του ΟΦΗ, μετά τον Γιώργο Ιωαννίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και επίσημα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο 24χρονος μέσος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, όμως το συμβόλαιό του με τους «Φαίακες» δεν ανανεώθηκε, αποτέλεσμα η ομάδα της Κρήτης να τον εντάξει στις τάξεις της. Μάλιστα, ο Έλληνας χαφ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Λαμπρόπουλος που προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα».

«Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και φανταστικό κόσμο. Θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και όλοι μαζί να φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει», ήταν οι δηλώσεις του Λαμπρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που είναι μέσος, γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουλίου 1988, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Θύελλας Πατρών, γρήγορα ξεχώρισε και προωθήθηκε στην ομάδα Νέων . Με την ομάδα νέων κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων Β΄ Εθνικής το 2005. Το 2004 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Θύελλα, σε ηλικία 16 ετών, και τον Ιανουάριο του 2005 έγινε παίκτης της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Είναι διεθνής με την εθνική νέων. Έπαιξε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 που διοργανώθηκε το 2007 στην Αυστρία, στον προημιτελικό με την Γερμανία με δικό του γκολ στο 89΄ η εθνική πέρασε στον τελικό. Πρώτος αγώνας του με την εθνική νέων ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου 2006 στην πόλη Σενέκ σε φιλικό αγώνα με την Σλοβακία, ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Το πρώτο του γκολ με την εθνική νέων το σημείωσε στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα με την Σλοβακία στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 , πάλι στο Σενέκ ,στο 48΄λεπτό με πλασέ.

Από το 2007 είναι παίκτης της Λάρισας ενώ τον Ιανουάριο του 2010, μεταγράφηκε στην Κέρκυρα πραγματοποιώντας συνολικά 56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 γκολ, ως το καλοκαίρι του 2012.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ

2011-2012 Κέρκυρα 4
2010-2011 Κέρκυρα 13
2009-2010 Λάρισα 0
2009-2010 Κέρκυρα 28
2008-2009 Λάρισα 0
2008-2009 Παναχαϊκή 12
2007-2008 Λάρισα 1
2006-2007 Θύελλα Π. 21
2005-2006 Θύελλα Π. 8
2004-2005 Θύελλα Π. 1

Happy end με Σίσιτς 

30/8/2012

Happy end με Σίσιτς 
Αίσιο τέλος είχε το "σίριαλ" ΟΦΗ και Μίρνες Σίσιτς, αφού ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει για ακόμη ένα χρόνο τη φανέλα του κρητικού συλλόγου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Πέμπτης είχε συνάντηση με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά, με τους οποίους τα βρήκε σε όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος διεθνείς μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα σήμερα με τους Μάνθο Πουλινάκη-Νίκο Μαχλά και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο».

«Χάρηκα που τελικά καταφέραμε και τελειώσαμε το θέμα και θα συνεργαστούμε και για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρυσι, ήταν ένας ωραίος χρόνος και πιστεύω ότι φέτος θα φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ίσως και καλύτερα από πέρυσι. Η ομάδα είναι αρκετά νέα και μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη του κόσμου, όπως την είχαμε πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω απλά να πω μια λέξη ακόμα. ΟΦΑΡΑΑΑ…», ήταν τα λόγια του Σίσιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Πήρε γκολκίπερ ο Άρης 

30/8/2012

Πήρε γκολκίπερ ο Άρης
Τον τρίτο τερματοφύλακα που θα «πλαισιώσει» τους Βελλίδη και Διούδη βρήκε ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ομογενή τερματοφύλακα Πετρ Γκούσεφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα.

Ο 21χρονος γκολκίπερ πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. «Μεγάλη ομάδα ο Άρης», τόνισε σχετικά.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Πετρ Γκούσεβ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, έχει γεννηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 1991.Ο Γκούσεβ, που έχει ελληνική υπηκοότητα (ο πατέρας του είναι Ρώσος και η μητέρα του ελληνίδα), ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς της Λοκομοτίβ Μόσχας, φτάνοντας μέχρι την β’ ομάδα, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στον Εθνικό Αστέρα».

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Άρη, Πετρ Γκούσεφ δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Γνωρίζω ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του». 

Προσπαθεί για Γιαζάλντε 

31/8/2012

Προσπαθεί για Γιαζάλντε
Την μεταγραφή του Γιαζάλντε Γκόμες Πίντο προσπαθεί να «κλείσει» την τελευταία στιγμή ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Πορτογάλο επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα και την περσινή σεζόν έπαιξε στη Ρίο Άβε.

Οι «κίτρινοι» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την ομάδα του 24χρονου φορ, ο οποίος αρέσει στον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει τον Γιαζάλντε δανεικό και μέχρι χθες το βράδυ περίμεναν την απάντησή του.

Το προφίλ του Πορτογάλου

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές / Γκολ

2006/08 Βαρζίμ(ομάδας δεύτερης κατηγορίας) 35 / 8
2009/- Μπράγκα 3 / 0
2009 Ρίο Άβε 15 / 4
2010 Ολιανένσε 14 / 1
2010/12 Ρίο Άβε 54 / 14

Μένει μέχρι τον Γενάρη ο Γιαννιώτας 

31/8/2012

Μένει μέχρι τον Γενάρη ο Γιαννιώτας 
Ο Άρης χθες προσπάθησε να διασφαλίσει την παραμονή του Γιαννιώτα μετά το πάθημα που έγινε μάθημα με τον Κατίδη. Ωστόσο, στο σημερινό της φύλλο η Sportday στη στήλη ο «τρελός του χωριού» αναφέρει ότι ο παίκτης ακόμη και καλή πρόταση από ελληνική ομάδα να είχε στα χέρια του δύσκολα θα την αποδεχόταν. Γιατί; Διότι ο νεαρός άσος των κίτρινων έχει ως προτεραιότητα να κάνει το άλμα για το εξωτερικό και να πάει σε μια ομάδα και σε ένα πρωτάθλημα που θα μπορέσει να βελτιωθεί αγωνιστικά.

Έτσι, την στιγμή που ο Τύπος ειδικά από την πλευρά της ΑΕΚ γίνονταν συνεχείς αναφορές για ενδιαφέρον απόκτησής του με τον τρόπο έφυγε και ο Κατίδης εκείνος ξεκαθάριζε στον μάνατζέρ του να κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα, η πρόθεση του Γιαννιώτα είναι να μείνει στον Άρη και τον Ιανουάριο να κάνει το βήμα παραπάνω εφόσον βρεθεί κάτι καλό από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι εάν –τελικά- δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο τότε η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Άρη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου