ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σλούκας: "Να βελτιωθούμε μέσα από την προετοιμασία"

Σλούκας: "Να βελτιωθούμε μέσα από την προετοιμασία"

Λίγο πριν αναχωρήσει (28/8) η αποστολή του Ολυμπιακού για το Καρπενήσι, ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες θέλουν να βελτιωθούν μέσα από την προετοιμασία, ενώ μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν και την πίεση που υπάρχει εξαιτίας της περσινής επιτυχίας. (video)
H αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (28/8) για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7/9 για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στους εκπροσώπους τον ΜΜΕ και στις δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες θέλουν να βελτιωθούν μέσα από την προετοιμασία, ενώ μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν και την πίεση που υπάρχει εξαιτίας της περσινής επιτυχίας.

"Έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να βελτιωθούμε σωματικά. Ο καθένας προσπαθεί μέσα στην προετοιμασία να βελτιωθεί.

Έχει μείνει ο ίδιος κορμός που είναι σημαντικό. Ξεκινάμε από την αρχή με έναν νέο προπονητή και με μια καινούργια φιλοσοφία. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Ο κορμός είναι ο ίδιος κι οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Υπάρχει πίεση, ωστόσο, λόγω της περσινής επιτυχίας", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού.


Αναχώρηση του Ολυμπιακού για Καρπενήσι (2012) -... από redplanetgr

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου