ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σιόβας: "Είναι μεγάλο το βάρος στην άμυνα"

Σιόβας: "Είναι μεγάλο το βάρος στην άμυνα"


Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε στην κάμερα του RedPlanet.gr για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη Super League κόντρα στη Βέροια.
Ο Δημήτρης Σιόβας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη πρεμιέρα της ομάδας στη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε στην κάμερα του RedPlanet.gr μετά το τέλος αγώνα στη Βέροια, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε την τοπική ομάδα με 2-1.

"Ήταν δύσκολη νίκη. Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Κάνουμε μία προσπάθεια να δέσουμε γρήγορα όλοι οι παίκτες μαζί. Βελτιωνόμαστε συνέχεια και αυτό που θέλαμε να κάνουμε στην πρεμιέρα το πετύχαμε. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", υπογράμμισε αρχικά ο 24άχρονος στόπερ, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ στήριξε τον Ρόι Κάρολ, ο οποίος φέρει ευθύνη στο τέρμα της ισοφάρισης.

"Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ ο αγωνιστικός χώρος. Φάνηκε στο γκολ που δεχθήκαμε. Ουσιαστικά ο Ρόι πάτησε σε μία λακκούβα, βγήκε ένα τεράστιο κομμάτι και έτσι του έφυγε η μπάλα. Σε μία ακόμα φάση παραλίγο να την... πατήσουμε. Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος και δεν μας επέτρεψε να παίξουμε μπάλα, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Ενόψει της συνέχειας, ο Σιόβας εξέφρασε την αισιοδοξία του. "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κόντρα στη Βέροια παίξαμε διαφορετικοί παίκτες σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και δουλεύουμε με τον προπονητή. Μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη".

Όσο για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού τόνισε: "Είμαι χαρούμενος. Είναι μεγάλο το βάρος στην άμυνα, καθώς γίνεται μία καινούργια προσπάθεια για να φτιάξουμε μία νέα άμυνα, ειδικά μέχρι να γυρίσει ο Αβραάμ. Η άμυνα στηριζόταν πιο πολύ στον Αβραάμ. Δουλεύουμε όλοι μας για το καλύτερο και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε όπως έκαναν οι προηγούμενοι παίκτες που αγωνίζονταν στο κέντρο της άμυνας".

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, υποστήριξε: "Σίγουρα, είναι έμπειρος παίκτης. Βοηθάει πολύ, μου μιλάει, αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχω να πάρω πολλά πράγματα. Μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από τα παιχνίδια. Ο ένας βοηθάει τον άλλο. Με καθοδηγεί με την εμπειρία του και θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα...


Δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα στην κάμερα του... από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου