ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ...

 ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ...

29/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

 

Και μεις οταν σε βλεπουμε επειδη μας εισαι αντιπαθης με οσα εχεις κανει στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο θελουμε να μπουμε μεσα και να σε κανουμε αλογο απο το ξυλο Γκαρσια...

Αλλα δεν το κανουμε για το καλο του Ολυμπιακου...

Απο κει να καταλαβετε τι κουμασι ειναι...ακομα περιμενουμε να τιμωρηθει για την μπουνια στο στομαχι στον Ντιογκο, μιλαμε οτι ο ανθρωπος ειναι μεγαλος παπαρας...χωρις καθολου μυαλο και δεν εχει μεσα του το ενστικτο του αθλητη και το ευ αγωνιζεσθαι...αυτος αν  μπορουσε να χτυπαει οποιον του επαιρνε την μπαλλα, εαν και εφοσον δεν υπηρχε περιπτωση να τιμωρηθει θα το εκανε με ευχαριστηση.

Το μονο βραβειο που μπορω να σου δωσω εγω απο δω Γκαρσια ειναι το βραβειο της ανοιχτης παλαμης...ΟΡΣΕ ΓΑΜΠΡΕ ΚΟΥΦΕΤΑ !!!

 ιδου τι ειπε ο παπαρας ο Γκαρσια...

«Συγκρατιέμαι για το καλό του ΠΑΟΚ» 

29/8/2012

«Συγκρατιέμαι για το καλό του ΠΑΟΚ» 
Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς με τη Ραπίντ Βιέννης και μετά την αυστηρή τιμωρία της UEFA έστειλε ο Πάμπλο Γκαρσία, μέσω της SportDay.

«Κι εμένα μου έρχεται να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά συγκρατιέμαι για το καλό του ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι», τόνισε ο Ουρουγουανός χαφ. «Δεν θα πρέπει να απαντάμε στις προκλήσεις των αντίπαλων οπαδών», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη SportDay

Πάμπλο, θεωρείς δίκαιη την απόφαση της ΟΥΕΦΑ και τη βαριά «καμπάνα» που επιβλήθηκε στην ομάδα σου;

«Λυπάμαι πολύ για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη ή όχι. Πλέον, όμως, πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Δεν θα πρέπει να απαντάμε στις προκλήσεις των αντίπαλων οπαδών. Κι εγώ προσωπικά έχω αντιδράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά προσπάθησα να αλλάξω για το καλό της ομάδας. Πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά».

Τι εννοείς όταν λες ότι «άλλαξα για το καλό της ομάδας»;

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε και αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο είναι να κερδίσουμε τη Ραπίντ. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας. Προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια ενός αγώνα μου έρχεται να βρίσω, όμως συνειδητοποιώ ότι πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Μου έρχεται ακόμη και να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά συγκρατιέμαι, γιατί σκέφτομαι ποιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Ετσι πρέπει να κάνουν και οι φίλαθλοί μας».
Αν είχες απέναντί σου τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, τι θα τους έλεγες;

«Για την ΟΥΕΦΑ ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Το δύσκολο είναι για εμάς. Θα έπρεπε, ωστόσο, να είχαν αναλογιστεί το πώς άρχισαν τα επεισόδια. Δηλαδή ότι οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευαν διάφορα πράγματα κατά μικρών παιδιών και των γονιών τους. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έχουμε τη δύναμη άλλων ομάδων...».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σου προς πάσα κατεύθυνση εν όψει του δεύτερου αγώνα με τους Αυστριακούς;

«Θέλουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν, χωρίς όμως να υποπέσουν σε υπερβολές. Εμείς πάμε στη Βιέννη για να κερδίσουμε και μετά θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, πίνοντας κι ένα ποτήρι κρασί...».
www.sport-fm.gr/



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου