ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Πρίντεζης: "Δεν φταίει ο προπονητής, φταίμε εμείς"

Πρίντεζης: "Δεν φταίει ο προπονητής, φταίμε εμείς"

Ο Πρίντεζης στήριξε τον Μπαρτζώκα και τόνισε ότι οι παίκτες φταίνε για την ήττα και την εμφάνιση από τη Ζαλγκίρις, ενώ τόνισε πως ο κάθε παίκτης θα πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του στην ομάδα.
Ο Γιώργος Πρίντεζης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις. Στις δηλώσεις του στήριξε τον κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκα, επισημαίνοντας πως δεν φταίει εκείνος αλλά οι παίκτες, ενώ τόνισε πως θα πρέπει ο κάθε παίκτης στην ομάδα να καταλάβει τον ρόλο του στο σύνολο, κάνοντας αυτά που πρέπει. Παράλληλα σχολίασε πως πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών είναι το να περάσουν στο TOP-16.
Ο Γιώργος Πρίντεζης αρχικά αναφέρθηκε στο ματς: "Αγωνιστικά δε πιστεύω  ότι μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πρέπει κατά την γνώμη μου να καταλάβει ο καθένας από εμάς τον ρόλο του που έχει μέσα στην ομάδα και να μην προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω από όσα έκανε ο καθένας μας πέρσι. Η γνώμη μου είναι πως είναι ευθύνη των παιδιών, των παικτών, είναι δικιά μας ευθύνη, εμείς φταίμε.

Δεν ήταν ξεκίνημα αυτό που κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να φτάσει η διαφορά εκεί που έφτασε. Είναι στο χέρι μας. Άκουσα και κάτι από την κερκίδα εναντίον του κόουτς και θα ήθελα να πω πως αυτό είναι άδικο.

Το ξαναλέω δεν φταίει ο προπονητής, είναι δικιά μας ευθύνη. Δεν μπήκαμε το ίδιο παθιασμένα όπως μπήκαμε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Όπως έχω πει λόγω ότι είμαστε οι Πρωταθλητές όλοι μας περιμένουνε. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα πρέπει ωποσδήποτε να κάνουμε κάποιο "διπλό", ίσως και κάποια "διπλά", έτσι ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε στο TOP-16".

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού: "Είμαστε ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Όταν έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Όπως είπα και νωρίτερα θα πρέπει και οφείλουμε να καταλάβουμε όλοι μας στην ομάδα τους ρόλους μας. Να μην προσπαθεί κανείς να κάνει κάτι περισσότερο απ' όσο πρέπει σε σε σχέση με πέρσι και ούτε φυσικά κάτι λιγότερο από όσο χρειάζεται. Όλοι μας είμαστε στην ομάδα για κάποιο σκοπό. Είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και στόχος μας θα πρέπει να είναι το να φροντίζουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, είτε με ένα ριμπάουντ, είτε με ένα πόντο, είτε με μία άμυνα, για να παραμείνουμε σε αυτήν την ομάδα".

Όσον αφορά για το αν θα κάνει καλό η ομάδα να συνεχίσει τώρα έχοντας πίεση για το αποτέλεσμα, απάντησε: "Καλό είναι να υπάρχει πίεση. Αφού δεν υπήρξε μέχρι τώρα πίεση και αποδείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας (με Εφές και Ζαλγκίρις) πως ήμασταν χάλια, τότε καλό είναι να υπάρχει πίεση ώστε να δουλέψουμε έτσι, διότι η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολή. Και κυρίως εμείς να καταλάβουμε πως δεν είμαστε άτρωτοι, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας, όχι για να φτάσουμε στο Final-Four, ούτε για να αναδειχθούμε και πάλι Πρωταθλητές, αλλά για να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι το να προκριθούμε στην επόμενη φάση, στο TOP-16. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό αυτή την στγμή".

Όσο για την αντίθεση που δείχνει η ομάδα στα επίσημα σε σχέση με τα φιλικά, σχολίασε: "Κοίτα πιστεύω πως η φετινή ομάδα, όπως και η περσινή, δουλεύει με κάποιο σκοπό, δηλαδή όχι να είναι έτοιμη τώρα, αλλά κυρίως να είναι έτοιμη και να φορμαριστεί στο κρίσιμο διάστημα, δηλαδή όταν θα πρέπει και όταν θα χρειαστεί. Είναι κακό παράδειγμα να λέμε πως και πέρσι τέτοια εποχή δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά το ιδανικό θα ήταν να παίρναμε τις νίκες έστω και με έναν πόντο τώρα, έτσι ώστε να ήμασταν έτοιμη την κατάλληλη περίοδο με το πρόγραμμα που γίνεται, για να πιάσει αυτή η ομάδα το πικ της μετά τον Φλεβάρη. Άμα συνεχίσουμε έτσι όμως, με αυτόν τον ρυθμό, αν πιάσουμε τον Φλεβάρη το πικ μας θα παίζουμε μοναχά στην... Α1, οπότε ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας για την σημερινή μας εμφάνιση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι το οποίο και θα πρέπει να κερδίσουμε".

 Στο βίντεο η ηγετική τοποθέτηση του Πρίντεζη στα αποδυτήρια:


RedPlanet.gr - Πρίντεζης για την ήττα από την... από redplanetgr  

 http://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου