ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Αγγέλου: "Θα αντιμετωπιστεί του Ντόρσεϊ"

Αγγέλου: "Θα αντιμετωπιστεί του Ντόρσεϊ"

Ο νέος προπονητής του Άρη και πρώην μέλος του προπονητικού-τιμ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ντόρσεϊ, αλλά και στην αγωνιστική εικόνα των ερυθρολεύκων.
Ο Βαγγέλης Αγγέλου την περασμένη σεζόν αποτέλεσε μέλος του προπονητικού-τιμ του Ολυμπιακού, κατακτώντας τόσο το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αναφέρθηκε στην πορεία της πρώην του ομάδας, ενώ  τόνισε πως το πρόβλημα με τον Τζόι Ντόρσεϊ μπορεί να αντιμετωπίστεί. Οι δηλώσεις του έγιναν στον "Sentra 101.3".

Για το τι κρατά από τη συνεργασία του με τον Ίβκοβιτς: "Δε φτάνει ο χρόνος ώστε να μιλήσω γι αυτό. Κουβαλάω όμορφα πράγματα, πράγματα φιλίας. Και γέφυρες. Έδειξε τα σχέδια και περπατάω με μεγάλη δύναμη στο δρόμο της φιλίας που έχουμε".

Για τον φετινό Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο μέγεθος σαν ομάδα. Η πρώτη φάση της Ευρωλίγκας παραδοσιακά είναι για να… γίνεται! Είναι η φάση που η ομάδα γνωρίζεται και δοκιμάζει πράγματα. Πιστεύω πως τον Ολυμπιακό θα βρεθεί η λύση και θα έχει να κερδίσει από αυτή την κατάσταση. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στους χαρακτήρες των παικτών και το προπονητικό τιμ. Ικανότητα στον προπονητή και βέβαια ισχυρή διοίκηση και κόσμος. Μέσα από τον προβληματισμό θα βγει κάτι καλό. Χρειάζεται να δοθεί λίγος χρόνος ώστε να ελεγχθεί η εικόνα της έντασης που υπάρχει. Όσο περνάμε στα ουσιαστικά παιχνίδια, τον Φλεβάρη και οι παίκτες και ο κόσμος θα συγκεντρωθούν ώστε να πετύχει η ομάδα. Δε μπορεί να παίρνει κάθε χρόνο κάποια ομάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο καθένας δικαιούται να κάνει κριτική και σκληρή μάλιστα, αλλά η αίσθησή μου είναι πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει".

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό: "Αυτά γίνονται με όλους τους παίκτες. Υπάρχουν πάντα παίκτες λιγότερο ή περισσότερο ευαίσθητοι. Το θέμα είναι πως αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είμαι βέβαιος πως το εσωτερικό τιμ που θα ασχοληθεί με το θέμα θα βρει την λύση. Πάντα υπάρχουν τέτοια περιστατικά μέσα σε μια ομαδική προσπάθεια. Το θέμα είναι να μπαίνει ένα μεμονωμένο περιστατικό πάνω από το πρόβλημα της ομάδας. Πιστεύω πως είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Αυτό που μένει είναι πως ο Ολυμπιακός κάνει μία πορεία και είναι μέσα στο στόχο του. Ξαναλέω πως είναι αναγνωριστικός ο πρώτος γύρος. Δεν το λέω για άλλοθι. Υπάρχει ποιότητα σε όλα τα επίπεδα στον Ολυμπιακό ώστε να αντιμετωπιστούν".

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: "Μου άφησε μία εικόνα αγωνίας ώστε να κρατηθούν οι εντυπώσεις. Ήταν ένα παιχνίδι εντυπώσεων και όχι ουσίας. Ότι και να γινόταν υπήρχε σενάριο για να αντιμετωπιστεί από τις ομάδες. Με αυτά που είδα ζώντας αυτά τα παιχνίδια, από την άνοιξη και μετά γίνεται η πραγματική μάχη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου