ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Aναχώρησε για Γαλλία ο Θρυλος

Aναχώρησε για Γαλλία ο Θρυλος

Ο Νταμπλουχος Ελλάδας Ολυμπιακός αναχώρησε για την Γαλλία, καθώς την Τετάρτη (24/10) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.
Η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (23/10) από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό την Γαλλία, καθώς την Τετάρτη (24/10) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Μέγερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες και ανέτοιμοι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης και Παπάζογλου.

Όσον αφορά για το ποια θα είναι η ενδεκάδα των Πειραιωτών κόντρα στην Μονπελιέ, αυτό θα φανεί κυρίως στην τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων στον γαλλικό νότο. Ο Ντιακιτέ πάντως διεκδικεί τον ρόλο του δεξιού μπακ με τον Τοροσίδη, με τον Αφρικανό να έχει αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ.  Στο Μονπελιέ δεν θα ταξιδέψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
 Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή αναχώρηση των νταμπλούχων Ελλάδας για τη Γαλλία, για το ματς με την Μονπελιέ.










ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου