ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Θα κάνουμε Christmas και με ψηλό

Θα κάνουμε Christmas και με ψηλό

Ο Ντόρσεϊ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φύγει από τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά ψάχνουν για σέντερ από το ΝΒΑ και ελεύθερους. Κοιτάζουν και την περίπτωση του Κρίστμας για τον "δεύτερο Σπανούλη".
Οι σχέσεις μεταξύ του Τζόι Ντόρσεί και του Ολυμπιακού έχουν "ψυχρανθεί", κυρίως μετά το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, όντας ενοχλημένος για τον χρόνο συμμετοχής του. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αντιμετωπίσει με κατανόηση και υπομονή την συμπεριφορά του παίκτη, αλλά πλέον όλα δείχνουν πως το ποτήρι με την περίπτωση του "ξεχείλισε".

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, λοιπόν, έχουν σχεδόν αποφασίσει πως θα τερματίσουν την συνεργασία τους με τον Τζόι Ντόρσεϊ, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο στο ΝΒΑ για ελεύθερους σέντερ. Το "5άρι" που θέλουν να βρουν επιθυμούν να είναι κυρίως πολύ καλός αμυντικός και αποτελεσματικός ριμπάουντερ (όπως ο Ντόρσεϊ), έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσει και περισσότερο στην επίθεση. Αν μπορεί να παίξει και με πλάτη ακόμη καλύτερα.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας. Μπορεί ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας να είχε τονίσει πρόσφατα πως δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, αλλά αυτό ίσχυε στα λεγόμενα του για τις τελευταίες μέρες. Ως γνωστόν τον είχε ξεχωρίσει από το καλοκαίρι και έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες του.

Το προπονητικό-τιμ έχει κρίνει πως η ομάδα χρειάζεται στο ρόστερ της έναν δεύτερο Βασίλη Σπανούλη, έναν παίκτη σουτέρ και σκόρερ, ο οποίος θα καλύπτει το κενό του αρχηγού όταν εκείνος θα παίρνει ανάσες στον πάγκο. Οι ερυθρόλευκοι άλλωστε έχουν μία θέση ξένου ελεύθερη στην ομάδα και αναμένεται να την καλύψουν με τον περσινό πρώτο σκόρερ της Α1.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου