ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

«Παίζεται» του Τζεμπούρ

«Παίζεται» του Τζεμπούρ 

27/10/2012

«Παίζεται» του Τζεμπούρ 
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ραφίκ Τζεμπούρ, ακόμη και στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον μεθαυριανό αγώνα στην έδρα του Άρη.

Ο Αλγερινός επιθετικός αποχώρησε ως τραυματίας από το πρόσφατο παιχνίδι με την Μονπελιέ και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών διέγνωσε πως έχει ένα οίδημα στο γόνατο.

Ο διεθνής φορ θα εξεταστεί σήμερα από τον Χρήστο Θέο, ο οποίος επιστρέφει από τις ΗΠΑ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Πάντως, ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει στην κορυφή των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επιστέψει ο Δημήτρης Σιόβας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να πάρει «ανάσες» ο Φρανσουά Μοντέστο που έχει καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός, όμως, αν πάρει ξαφνικά ευκαιρία ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Μία ακόμη αναγκαστική αλλαγή οφείλεται στον τραυματισμό του Νταβίντ Φουστέρ είναι η χρησιμοποίηση του Λεάντρο Γκρένο στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ιταλός χαφ προβάλλει ως φαβορί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη φάση, αν και υπάρχει η σκέψη να παίξει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

  Στη Βραζιλία βρίσκεται ο Ζιοβάνι και ήδη έχει πιάσει δουλειά ως σκάουτερ του Ολυμπιακού. Μέσα στο επόμενο διάστημα ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του στο σχετικά τμήμα του συλλόγου και ενδεχομένως τον Ιανουάριο να γίνει κάποια κίνηση από την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου