ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

O «Γαύρος» τους πειραξε ε? η Πρασινη και τα υπολοιπα βαζελο-media ειναι υποδειγμα ηθικης...

 O «Γαύρος» τους πειραξε ε?  η Πρασινη και τα υπολοιπα βαζελο-media ειναι υποδειγμα ηθικης...

23/10/2012

 O «Γαύρος» τους πειραξε....επομενο ειναι...βλεπεις η Πρασινη ειναι υποδειγμα ηθικης,γραφει ποαντα την αληθεια για τους οπαδους της και  δεν προκαλεσε ποτε την βια με τα εμετικα δημοσιευματα της, και οχι μονο η Πρασινη αλλα και ολα τα βαζελο-media εντυπα και ηλεκτρονικα...και οταν λεμε για φυλαδες δεν ενοουμε μονο τις οπαδικες αλλα και τις υποτιθεμενες...αντικειμενικες...ετσι ειναι η αληθεια σας ποναει..και ενοχλει παντα..

Δεν σας πειραζει που οι οπαδικες σας εφημεριδες και media σας κοροιδευουν σιγονταροντας τις μαιμουδενιες διοικησεις των ομαδων σας...παρολο το χαλι που επικρατει σε αυτες...εσεις απειλειτε τους γαυρους δημοσιογραφους...δεν απειλειτε καλυτερα τους δικους σας που σας κοροιδευουν ψιλο γαζι? Ξυπνηστεεεε...

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά επιθέσεων σε «ΓΑΥΡΟ»

23/10/2012

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά της εφημερίδας «Γαύρος», τονίζοντας πως οι δημοσιογράφοι δεν θα γίνουν μέρος οπαδικών διαφορών και οπαδικής βίας.
ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά επιθέσεων σε «ΓΑΥΡΟ»
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ εκφράζουν, για μία ακόμη φορά, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή βίας και απειλών κατά εκπροσώπων του Τύπου.
Τελευταίο κρούσμα οι απειλές και η φραστική επίθεση, που συνοδεύτηκαν και με ρίψη αντικειμένων, την οποία δέχθηκαν το Σαββατοκύριακο δημοσιογράφοι της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» και οι οποίες συνεχίστηκαν με ανώνυμα τηλεφωνήματα στα γραφεία της εφημερίδας.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ καταδικάζουν κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και για μία ακόμη φορά καλούν τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να παρέμβουν. Στην προκειμένη περίπτωση δηλώνουμε με σαφήνεια πως οι δημοσιογράφοι δεν είναι και δεν θα γίνουν μέρος οπαδικών διαφορών και οπαδικής βίας, όσο και αν αυτό επιχειρείται από κάποιους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης ενημέρωσης της κοινής γνώμη, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα να υπηρετούν την αλήθεια».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου