ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κώστας ο... Ευρωπαίος

Κώστας ο... Ευρωπαίος

Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ να εδραιώσει την παρουσία του στο Λιμάνι. Ο Έλληνας επιθετικός κάνει θραύση προς το παρόν στα ευρωπαϊκά ματς, έχοντας σκοράρει ισάριθμες φορές στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Άρσεναλ και Μονπελιέ.
Μετά από δύο σερί σεζόν όπου αγωνίστηκε ως δανεικός σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, ξέροντας πως αυτή τη φορά θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Έλληνας διεθνής στράικερ γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως θα κοντραριστεί με τον Ράφικ Τζεμπούρ για μια θέση στην κορυφή της γραμμής κρούσης των ερυθρολεύκων, με τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό να κερδίζει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν την εμπιστοσύνη του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Με τον "τρομοκράτη" να δικαιώνει βάσει αριθμών (8 γκολ σε 6 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα) την επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού, ο Μήτρογλου περιορίζεται σε ρόλο αναπληρωματικού στα πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό το γεγονός όμως δεν μοιάζει να πτοεί τον "πιστολέρο", που σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού έχει σκοράρει ισάριθμες φορές!

Γκολ εξαιρετικής ομορφιάς με το κεφάλι στην ήττα (3-1) από την Άρσεναλ στο "Emirates" (είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1), γκολ - "χρυσάφι" στο 91ο λεπτό στο "Stade de la Mosson" κόντρα στην Μονπελιέ (στην 100η του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα πέτυχε το 100ο γκολ της ομάδας στο Champions League!), με το οποίο ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το ματς με 2-1!

Ο Μήτρογλου (που έχει σκοράρει και μια φορά στην Super League), δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο τη φετινή σεζόν καθώς μοιάζει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής και δεν περιορίζεται στο να έχει την σκέψη του μόνο στο πως θα πετύχει γκολ.

Προσπαθεί να προσφέρει και σε άλλους τομείς του αγώνα, θέλοντας να βελτιώσει το ατομικό του παιχνίδι. Είναι βέβαιο πως μέσα στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ο Έλληνας διεθνής στράικερ θα πάρει πολλά ματς στα πόδια του και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τον καλό Μήτρογλου αλλά και την καταπληκτική ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα.

Είναι δεδομένο πως εφόσον ο "πιστολέρο" συνεχίσει την προσπάθεια του να αναπτύξει και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού του, στο άμεσο μέλλον θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επίθεση των ερυθρολεύκων και ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο στα χέρια του συλλόγου. Παράλληλα οι Πειραιώτες φαίνεται πως βρήκαν στο πρόσωπο του Μήτρογλου έναν επιθετικό που του "πάνε" τα ευρωπαϊκά ματς...

Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο "Emirates"...


... και αυτό στο "Stade de la Mosson":


από buitre9

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου