ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Οι δηλωσεις των παικτων και του προπονητη μετα το τελος της αναμετρησης Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Καουνας

Οι δηλωσεις των παικτων και του προπονητη μετα το τελος της αναμετρησης Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Καουνας

26/10/2012

Χάινς: "Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε"

Ο Κάιλ Χάινς παραδέχτηκε την πολύ κακή βραδιά του Ολυμπιακού, προσθέτοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν.
Ο Κάιλ Χάινς δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις και δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει το πώς η ομάδα του ηττήθηκε.
Ο Αμερικανός, πάντως τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν και θα κοιτάξουν τη συνέχεια.
"Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί", δήλωσε ο Ντόρσεϊ και πρόσθεσε:
"Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με τίποτα ενώ οι αντίπαλοι πέτυχαν πολλά μεγάλα σουτ. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε από την αυριανή προπόνηση κιόλας και να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας".

Πρίντεζης: "Εμείς φταίμε..."

Ο Γιώργος Πρίντεζης στήριξε τον προπονητή του Ολυμπιακού με δηλώσεις του και τόνισε ότι όλοι μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους τους ρόλους τους
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους των συμπαικτών του και τόνισε πως είναι άδικο να ακούγονται σχόλια, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Παράλληλα, σχολίασε ότι θα πρέπει όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού να καταλάβουν τους ρόλους τους.
"Άκουσα σχόλια εναντίον του κόουτς σχόλια και είναι άδικο. Δεν φταίει αυτός, φταίμε εμείς οι παίκτες. Παίξαμε πολύ άσχημα στο β' ημίχρονο, δε βγάλαμε ενέργεια. Ήμασταν πολύ κακοί", επισήμανε ο Πρίντεζης και συμπλήρωσε:
"Είχαμε ένα πλάνο στην προετοιμασία να κάνουμε το πικ μας το Φλεβάρη. Αλλά αν συνεχίσουμε να παίζουμε τόσο άσχημα το Φλεβάρη θα παίζουμε μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο TOP-16. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κάθε παίκτης στην ομάδα πρέπει να καταλάβει το ρόλο του και να κάνει αυτά που πρέπει. Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι περισσότερο".
Στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: "Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την εμφάνιση.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, το ότι είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος δεν λέει τίποτα. Φέτος είναι μια άλλη χρόνια και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε στο TOP-16".

Λο: "Η Ζαλγκίρις είχε ενέργεια"

Ο Έισι Λο τόνισε πως η νίκη της Ζαλγκίρις ήταν δίκαιη, καθώς οι Λιθουανοί έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ και πέτυχαν καθοριστικά καλάθια.
"Η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε με πολλή ενέργεια και πέτυχε καθοριστικά καλάθια. Πρέπει να δούμε στο βίντεο τι έφταιξε γιατί έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Μπαρτζώκας: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Ζαλγκίρις. Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη ο Χοάν Πλάθα...
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο περιστατικό με τον Τζόι Ντόρσεϊ στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι οι Λιθουανοί ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν το θετικό αποτέλεσμα.
"Όπως είναι προφανές από την εξέλιξη του παιχνιδιού και το σκορ καταρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να πω χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ είναι ότι παίξαμε σε πέντε ημέρες τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, ήταν καλύτερη η Ζαλγκίρις από εμάς", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Ζαλγκίρις μετά τη νίκη επί της Κάχα είχε αυτοπεποίθηση, έβαλε μεγάλα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο που μας γονάτισαν ψυχολογικά και εμείς θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στους στόχους μας".
Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες γνωρίζουν ακριβώς τον ρόλο τους στην ομάδα είπε: "Η δουλειά η δικιά μας είναι να κάνουμε τους παίκτες να καταλάβουν που βρίσκονται και τι μπορούν να κάνουν. Όλοι πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από την ομάδα και την εμπιστοσύνη που τους παρέχει. Δεν φταίνε οι παίκτες την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ, ο προπονητής έτσι είναι πάντα στο μπάσκετ".

Έπειτα είπε: "Ο Ολυμπιακός πέρυσι έπαιζε αουτσάιντερ παντού και φέτος θα πρέπει να είναι το φαβορί με σχεδόν το ίδιο ρόστερ. Καμία ομάδα για εμένα δεν είναι φαβορί στην Ευρωλίγκα είναι έτσι η διοργάνωση. Πρέπει να αρχίζεις και πάλι από την αρχή".
Για το συμβάν με τον Ντόρσεϊ στα αποδυτήρια, ο οποίος έλεγε ότι δεν νιώθει καλά και θέλει να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες είπε: "Ενημερώθηκα για το περιστατικό θα δούμε τι θα γίνει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν παίκτες, οι οποίοι θέλουν να αγωνίζονται στην ομάδα. Αυτό είναι το σχόλιο μου".

Πλάθα: "Σπουδαία νίκη για εμάς"
Ο Χοάν Πλάθα μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από τη νίκη της Ζαλγκίρις απέναντι στον Ολυμπιακό: "Αυτή είναι μία πολύ σπουδαία νίκη για εμάς. Είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για τον οποιονδήποτε απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία της ομάδας και να βάλουμε την Ζαλγκίρις και πάλι μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Ξεκινήσαμε πολύ μέτρια αμυντικά, αλλά όταν καταλάβαμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού βελτιωθήκαμε. Θέλουμε ακόμα τρεις νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη".
Για το αν περίμενε μία εύκολη νίκη δήλωσε: "Εμείς ήρθαμε να παίξουμε και όχι για να χάσουμε, ίσως μας υποτίμησε, ίσως νόμιζε ότι θα κερδίσει εύκολα, αλλά του δείξαμε ότι δεν έπρεπε να το κάνει".

 ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου