ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Σε καραντίνα ο Ντιόγκο!

Σε καραντίνα ο Ντιόγκο!

Ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα προπονείται μόνος του και θα κληθεί σε απολογία. Πρόκειται για απόφαση του προπονητή λόγω αδιαφορίας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στέλνει τον Ντιόγκο στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε πως από εδώ και στο εξής ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα προπονείται μόνος του "λόγω αδιαφορίας"!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή, του οποίου η εικόνα στις προπονήσεις δεν συμβαδίζει με τα "θέλω" του 38άχρονου κόουτς και τη φιλοσοφία της ομάδας. Μην ξεχνάμε, βέβαια, και το επεισόδιο που είχε ο Βραζιλιάνος με τον Μάρκο Πάντελιτς στα αποδυτήρια, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε...

Ο Ντιόγκο θα κληθεί σύντομα σε απολογία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη γενικότερη συμπεριφορά του στην ομάδα. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει προσπάθειες το καλοκαίρι για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει το "βαρύ" συμβόλαιο του παίκτη.

Μάλιστα, ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για το Champions League, αλλά στα πρώτα δέκα επίσημα παιχνίδια της ομάδας πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις επτά λεπτά ως αλλαγή, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Είναι προφανές πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Ντιόγκο δεν υπολογίζεται. Μία αποτυχημένη επένδυση και μεταγραφή θα... τελειώσει μία ώρα αρχύτερα. Είτε θα γίνει προσπάθεια μήπως και προκύψει ενδιαφερόμενη ομάδα για να αποχωρήσει ο παίκτης τον Γενάρη είτε θα βρεθεί μία συμβιβαστική λύση προκειμένου να λύθει το συμβόλαιο που "δένει" Ολυμπιακό και Ντιόγκο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου