ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Twitty...o μαιντανος των media

 Twitty...o μαιντανος των media

26/10/2012

Ρε Yannis....ενα πραγμα θαθελα να ξερω...εχεις την εντυπωση οτι οι οπαδοι του Παναθηναικου χαιρονται για τα καραγκιοζιλικια σου? Δεν τοχεις καταλαβει αυτο απο την αρνητικη προσελευση των οπαδων της ομαδας στο γηπεδο? δεν εβλεπες οτι ηταν νεκροταφειο χτες το ΟΑΚΑ  για ακομη μια φορα? δεν μπορεις να μαζεψεις τον κοσμο με αυτα τα καραγκιοζιλικια ρε Τζωνυ...πως θα το κανουμε δηλαδη?

Βγαινεις στην εκπομπη και λες οτι ειναι προκατηλειμενοι οι δημοσιογραφοι? Που ειναι προικατειλημενοι ρα Γιαννακη? στα χαλια της ομαδας? τι θα ηθελες δηλαδη νε λενε? οτι η ομαδα ειναι ατυχη και ο Παναθηναικος φορεσε το Ευρωπαικο κουστουμι?πλακα μας κανεις?Εχεις καταντησει μαιντανος και δεν τοχεις παρει χαμπαρι Γιαννακη...

Αληθεια...για τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ απο τους οπαδους της ομαδας σου που κακως η τηλεοραση του ΑΝΤ1  ονοματισε σαν ανεγκεφαλους και οχι σαν οπαδους του ΠΑΟ... παλι καλα που δεν ακουσαμε για...αντεξουσιαστες...η για Ολυμπιακους που πηγαν να χαλασουν το Ευρωπαικο προφιλ της Παναθας...

Και κατι τελευταιο κυρ Προεδρε....δεν υπαρχει ενας σωφρονας αραγε εκει στον Παναθηναικο να σου πει οτι αυτα που κανεις ειναι λαθος? Αν οχι τοτε κουβαλατε ολοι το ιδιο μυαλο....Περαστικα σας...και μολις ερθει η καμπανα απο την ΟΥΕΦΑ βγες και κανε δηλωσεις οτι η ΟΥΕΦΑ αδικει τον Παναθηναικο...και οτι ειναι προκατειλημενη...  

ιδου τι εκανε ο Τζωνυ παλι... 

alafouzos ant1 panathinaikos lazioΑιχμές εναντίον της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Lazio για το Europa League άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς -και μέσω του προσφιλούς του Twitter- ο πρόεδρος των «πράσινων» ανέβασε διαδοχικά δυο σχόλια.
Στο πρώτο απ’ αυτά λοιπόν μιλά για «άλλη μια στρεβλή και αντι-Παναθηναϊκή βραδιά από τον ΑΝΤ1» και στο άλλο κάνει λόγο για «συνωμοσίες δημοσιογράφων», για τις οποίες οι ίδιοι θα έπρεπε να ντρέπονται.
Μετά τα τιτιβίσματα, ο Γιάννης Αλαφούζος παρενέβη και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 κατηγορώντας το κανάλι για εμπάθεια κατά του Παναθηναϊκού.
«Εκφράζω την βαθύτατη λύπη μου για το κανάλι. Υπάρχει προκατάληψη από το ΑΝΤ1 και την εκπομπή για τον Παναθηναϊκό. Έγινε μία στρεβλή παρουσίαση της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει. Τον παρουσιάσατε σαν να πεθαίνει και ό,τι περισσότερο άξιζε να είναι η ισοπαλία. Ακόμα και αν δεν τον συμπαθεί ο δημοσιογράφος που έκανε την μετάδοση, δεν θα έπρεπε να γίνει μία τόσο στρεβλή παρουσίαση», είπε
Παράλληλα μίλησε και για δημοσιογράφους που ήθελαν να «φύγουν» τον Ferreira: «Υπάρχει αντιπάθεια προς τον Ferreira. Ξέρω για δημοσιογράφους που προσπάθησαν να πετύχουν αλλαγή προπονητή και συζητούσαν με παίκτες για πιθανούς αντικαταστάτες»!

Καρφιά Αλαφούζου για Αντ1 στο twitter

Δεν άρεσε στον Γιάννη Αλαφούζο η μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός-Λάτσιο από το κανάλι του Αντ1.

Έτσι φρόντισε να μοιραστεί τη δυσαρέσκειά του στο twiiter, γράφοντας τα εξής ποστ:
"Άλλη μια στρεβλή και άδικη αντιπαναθηναική βραδιά από τον ANT1. Εύγε!"
"Και να ξέρετε ότι ξέρουμε για τις συνωμοσίες κάποιων δημοσιογράφων... Ντροπή!".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου