ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πάντος: "Νίκη ψυχολογίας"

Πάντος: "Νίκη ψυχολογίας"

Ο Τάσος Πάντος τόνισε πως η νίκη στη Γαλλία θα απελευθερώσει ψυχολογικά τους ερυθρόλευκους, υποστήριξε πως τα τελευταία χρόνια τα "διπλά" στην Ευρώπη έχουν μπει στο DNA του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως με κλειστό παιχνίδι και αντεπιθέσεις έρχονται πιο εύκολα τα καλά αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νυν άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην του Ολυμπιακού, στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για το διπλό του Ολυμπιακού:

"Σίγουρα μετά από τέτοια παιχνίδια μας έρχονται στη μνήμη και τα δικά μας διπλά. Όμως εμείς έπρεπε να περιμένουμε πολύ και για αυτό η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δεν πάσχει από αυτό το σύνδρομο, μπορεί να πλέον να χτυπά τα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πλέον έχει μπει στο DNA του Ολυμπιακού να μπορεί να παίρνει τα διπλά στην Ευρώπη".

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη:

"Σημαντικό ρόλο στη χθεσινή αναμέτρηση έπαιξε η εμπειρία του Ολυμπιακού και η απειρία της Μονπελιέ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με μαχητικότητα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του αντιπάλου την κατάλληλη στιγμή, κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό.

Η ομάδα παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη και οι παίκτες έδειξαν ικανοί να διαχειριστούν την εξέλιξη του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλάνο. Περίμενε την Μονπελιέ, της προκάλεσε άγχος και μετά με τον ρυθμό να του ταιριάζει διαχειρίστηκε τον αγώνα με τον κατάλληλο τρόπο".

Για τη συνέχεια:

"Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει τη ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι θα πιστέψουν στον εαυτό τους. Θα αποβάλουν το άγχος και θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια. Σίγουρα θα κυνηγήσουν την τρίτη θέση. Υπάρχει διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια".

Για τον τρόπο που παίζει ο Ζαρντίμ:

"Παίζει κλειστό παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Αυτό βοηθάει στην Ευρώπη να πάρεις αποτελέσματα. Παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από ό,τι με τον Βαλβέρδε που ήθελε κατοχή μπάλας και πρέσινγκ. Η φιλοσοφία του Ζαρντίμ θέλει παιχνίδι αναμονής και τα αποτελέσματα έρχονται πιο εύκολα. Ωστόσο, φέτος δυσκολεύεται πολύ στις κλειστές άμυνες - όμως στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου