ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κοντρέρας: "Να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας"

Κοντρέρας: "Να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας"

O Ολυμπιακός κοντράρεται στη Γαλλία με τη Μονπελιέ την Τετάρτη (24/10, 21:45) και οι Κοντρέρας, Μοδέστο μίλησαν για την συγκεκριμένη κρίσιμη αναμέτρηση.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Φρανσουά Μοδέστο μίλησαν για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (24/10, 21:45) με την Μονπελιέ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Το 7/7 δείχνει ότι είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση του τίτλου που είναι πάντα ο πρώτος μας στόχος. Με αυτή τη μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στην Ξάνθη, πιστεύω ότι εμψυχώνεται όλη η ομάδα ενόψει Μονπελιέ όπου θέλουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης. Είναι σημαντικός ο αγώνας της Τετάρτης απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το κλειδί για μένα, κάτι που λέω πάντα, είναι να διατηρήσουμε το ανέπαφο στην άμυνα. Και με την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση να κάνουμε ευκαιρίες για γκολ", υποστήριξε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ ο Φρανσουά Μοδέστο από την πλευρά του τόνισε τα εξής:

"Άλλο πρωτάθλημα και άλλο Ευρώπη. Την Τετάρτη πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς.

Έχω παίξει χρόνια στη Γαλλία και ξέρω καλά τις ομάδες. Είναι ομάδες με φοβερή φυσική κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε και στην έδρα τους και θέλουν και αυτοί πολύ τη νίκη.

Είναι μια ομάδα που την ξέρω καλά, την παρακολουθώ πολύ την τελευταία 2ετία. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και περιμένω να βγάλουν μεγάλη επιθετικότητα στο χορτάρι. Για μένα είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς που μας περιμένουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν είναι παρόντες όλοι οι παίκτες τους, πιστεύω ότι η μεσαία γραμμή και η επίθεσή τους, θα είναι το μεγάλο τους όπλο. Πρόκειται για ταχύτατους ποδοσφαιριστές, πολύ δυνατούς όσον αφορά τα σωματικά τους προσόντα. Πίσω είναι καλοί αλλά μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά."w


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου