ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Λυκογιάννης: "Έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμένα"(pics+video)

Λυκογιάννης: "Έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμένα"(pics+video)

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης έδωσε το "παρών" στο Red Store του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το μεσημέρι του Σαββάτου (27/10), και υποσχέθηκε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει πολλά περισσότερα πράγματα από τον ίδιο.
Περίπου διακόσιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κατάστημα, όπου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη.
"Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν σήμερα εδώ για να με δουν από κοντά. Δεν περίμενα ότι θα μπω ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρω και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Η νίκη μας είναι αφιερωμένη σε όσους μας ακολούθησαν στη Γαλλία", είπε αρχικά ο 19άχρονος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε:

"Ως Ολυμπιακός πάντα έχουμε υψηλούς στόχους. Τώρα πρέπει να πάμε στην έδρα του Άρη, να νικήσουμε και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".


 
Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμένα".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην μπουτίκ, ο Λυκογιάννης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να δει πάμπολλα αντικείμενα και φωτογραφίες από την ερυθρόλευκη ιστορία, τους τίτλους, τις διακρίσεις, τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, αλλά και τη Θύρα 7.
 Πλάνα από την επίσκεψη του Χαράλαμπου Λυκογιάννη στο Red Store



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου