ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τζόρτζεβιτς: "Μεγάλη προσοχή στο Φάληρο"

Τζόρτζεβιτς: "Μεγάλη προσοχή στο Φάληρο"

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για την σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ και τόνισε πως το ματς με τους Γάλλους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θέλει μεγάλη προσοχή.
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μονπελιέ επειδή οι παίκτες του πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό ενώ χαρακτήρισε ματς-κλειδί για την πρόκριση, τη "ρεβάνς" με τους Γάλλους στο Φάληρο. Ο παλαίμαχος σπουδαίος Σέρβος άσος των Πειραιωτών μίλησε επίσης στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" για το μέλλον των Νταμπλούχων Ελλάδας στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στην εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

Για τη νίκη επί της Μονπελιέ στη Γαλλία: "Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και για τον λόγο ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει πολύ καλά μέχρι την ώρα που δέχτηκε το γκολ. Μετά όμως η Μονπελιέ υποχώρησε, έδωσε χώρο και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Για πολλά χρόνια στα τελευταία χρόνια η ομάδα στεκόταν άτυχη, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η συγκεκριμένη νίκη ήταν τυχερή, αφού οι παίκτες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραν τρεις πολύ σημαντικούς και χρήσιμους πόντους".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού μέχρι να δεχτεί γκολ: "Η Μονπελιέ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και άσκησε πολύ μεγάλη πίεση από την αρχή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε υπομονή, ούτε κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ. Μετά όμως, άλλαξε πρόσωπο και μαζί με τις αλλαγές που έγιναν, γύρισε το παιχνίδι. Πολλά χρόνια υπήρχε η συνήθεια να περιμένουμε τον αντίπαλο και να προσπαθούμε πιο έντονα να αντιδράσουμε αν δεχτούμε πρώτοι γκολ. Βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να αλλάξει αυτό. Πρέπει να αλλάξει οριστικά το σκεπτικό να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο αντίπαλος και να υπάρχει η σκέψη να παίξουμε από το πρώτο λεπτό το ποδόσφαιρο που μπορούμε".

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια των ερυθρολεύκων: "Εννοείται ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα όλα είναι ανοιχτά και για την πρόκριση. Εγώ επιμένω ότι η Μονπελιέ είναι ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και έχοντας δει και την Άρσεναλ και την Σάλκε θεωρώ ότι είναι η πιο δύσκολη και επικίνδυνη από τις αντιπάλους του Ολυμπιακού. Το επόμενο παιχνίδι στο Φάληρο θα είναι το πιο κρίσιμο. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα στην ψυχολογία, θα έχει και τον κόσμο και αν πετύχει άλλη μια νίκη θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Το παιχνίδι όμως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν είναι… βγαίνουμε όλοι μπροστά, αυτό θα είναι μεγάλο λάθος. Πρέπει όλες οι γραμμές να λειτουργήσουν σωστά, να υπάρχει υπομονή, όπως και στο τελευταίο παιχνίδι που έφερε το γκολ στις καθυστερήσεις".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού όσο περνάει ο καιρός: "Είναι αλήθεια ότι εγώ περιμένω μερικά πράγματα ακόμα να λειτουργήσουν καλύτερα στην ομάδα, όμως είναι γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο βελτιώνεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής και αρκετοί καινούργιοι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, άρα είναι λογικό ότι χρειάζεται και λίγος παραπάνω χρόνος για να προσαρμοστούν".

 http://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου