ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κίνδυνος για τιμωρία του Παναθηναϊκού

Κίνδυνος για τιμωρία του Παναθηναϊκού

26/10/2012

Στο... κόκκινο θα είναι η αγωνία στους πράσινους ενόψει της έκθεσης του παρατηρητή της UEFA για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στην ανάπαυλα του αγώνα Παναθηναϊκός-Λάτσιο.
Την Παρασκευή (26/10) ή την Δευτέρα (29/10) θα έχουν στον Παναθηναϊκό την έκθεση του παρατηρητή, ηλεκτρονικά, η οποία θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν το "τριφύλλι" θα τιμωρηθεί βαριά ή θα την γλιτώσει... ελαφριά για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα με την Λάτσιο.
Τα επεισόδια ναι μεν έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ και αυτό είναι υπέρ των πράσινων αλλά το γεγονός ότι υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι, έστω και δυο λεπτών, είναι το πιο επιβαρυντικό στοιχείο για το Τριφύλλι και αυτό που κάνεις τους πράσινους να ανησυχούν.
Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά μέχρι να έρθει η έκθεση του παρατηρητή η οποία θα δείχνει και το μέγεθος της ποινής που μπορεί να φάει ο Παναθηναϊκός.
Το καλύτερο σενάριο είναι το "τριφύλλι" να τιμωρηθεί με πρόστιμο, γιατί σίγουρα θα τιμωρηθεί, και όχι με κεκλεισμένων των θυρών αγώνα αφού ακολουθεί και το εντός έδρας ματς με την Μάριμπορ.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου