ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τζεμπούρ: "Eίναι σαν τελικός για εμάς"(video)

Τζεμπούρ: "Eίναι σαν τελικός για εμάς"(video)


Λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρολεύκων για την Γαλλία, ο Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε στο "Ελ. Βενιζέλος" για το παιχνίδι της Τετάρτης (24/10) στο οποίο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κάτι σαν τελικός για τους ερυθρόλευκους για την συνέχεια τους στην Ευρώπη.

Ο 28χρονος σέντερ-φορ, σχολίασε στην καμερα:
"Έτσι είναι, είναι σαν τελικός για εμάς. Και οι δύο θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Τόσο εμείς, όσο και η Μονπελιέ. Μπορεί οι πιθανότητες να δείχνουν πως μπορούμε να συνεχίσουμε στο Europa League, όμως εμείς σκεφτόμαστε το Champions League. Το ματς είναι τελικός για εμάς και θα παλέψουμε για τη νίκη. Σκοπός μας να φύγουμε από την Γαλλία έχοντας πάρει τουλάχιστον ένανα βαθμό".

Στη συνέχεια ο Ραφίκ Τζεμπούρ, τόνισε:
 "Δεν θα κοιτάξουμε απλά να μην χάσουμε. θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και αυτή είναι η νοοτροπία μας. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Αυτό επιθυμεί και ο Ζαρντίμ. Πρέπει να πάρουμε πόντους από αυτό το ματς και να τα καταφέρουμε όπως κάναμε πέρσι κόντρα στην Μαρσέιγ στην Γαλλία. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τα καταφέρουμε. Δεν είμαι προπονητής, αλλά η Μονπελιέ είναι δυνατή και της αρέσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Έχει γαλλική νοοτροπία, έχει νέα ταλέντα, αλλά λίγη εμπειρία σε σχέση με εμάς στην Ευρώπη και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου