ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Θα παίζουν όσοι θέλουν"

Μπαρτζώκας: "Θα παίζουν όσοι θέλουν"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, "εγώ φταίω" είπε, στάθηκε στα πολλά λάθη, στο πρόγραμμα, ενώ για τον Ντόρσεϊ δήλωσε: "στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν όσοι το θέλουν". Σε βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αρκετά απογοητευμένος από την ήττα και την κακή εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δίχως να θέλει να αποφύγει να δώσει απαντήσεις κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη του αρνητικού αποτελέσματος, "εγώ φταίω" είπε, στάθηκε στα πολλά (22) λάθη των Πειραιωτών στην αναμέτρηση, μίλησε για τους ρόλους των παικτών, ενώ στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ επεσήμανε πως στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν όσοι το θέλουν, ύστερα από την δήλωση του Αμερικανού σέντερ ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, η οποία έδωσε τρία πολύ δύσκολα ματς μέσα σε έξι μέρες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε: "Είναι προφανές από την εξέλιξη του σκορ πως υπήρχε κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε δικαιολογημένα. Πρώτον γιατί η Ζαλγκίρις είχε ένα ρυθμό σε όλο το παιχνίδι, ενώ εμείς άλλον στον πρώτο και άλλον στον δεύτερο. Ως ένα βαθμό μπορώ να πω, χωρίς δικαιολογία πως έπαιξαν ρόλο τα τρία σημαντικά ματς μέσα σε πέντε μέρες. Υστερήσαμε σε σημαντικούς τομείς. Τα 22 λάθη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ζαλγκίρις. Αυτά έδωσαν αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια.

Μετά την εκτός έδρας στην Κάχα, η Ζαλγκίρις έδειξε αυτοπεποίθηση. Έβαλε μεγάλα σουτ στη τρίτη περίοδο που μας γονάτισαν. Έχουμε δύσκολο δρόμο και μεγάλα παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε. Είχα πει πως αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικό που ο Ολυμπιακός δεν είναι αουτσάιντερ και είναι φαβορί.

Αυτό αναμένεται να πάρει χρόνο αυτό, μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση. Δεν μπορεί να είναι φαβορί στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός και γενικά καμία ομάδα δεν είναι φέτος".

Για τον ρόλο των παικτών μέσα στην ομάδα, απάντησε: "Είναι μεγάλη κουβέντα. Η δουλειά μας είναι αυτή. Η διαχείριση μίας μεγάλης επιτυχίας είναι πιο δύσκολη από τη διαχείριση μίας αποτυχίας. Η αίσθησή μου είναι πως όλοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από την υποστήριξη της ομάδας και να κάνουν το καλύτερο. Κανείς παίκτης δεν φταίει, αλλά εγώ. Μεγάλο μέρος του κόσμου όταν βγαίναμε μας χειροκρότησε. Δείχνει την υποστήριξη στους παίκτες και πως κατάλαβαν πως προσπάθησαν σκληρά παρά το κακό αποτέλεσμα".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε και για τα  όσα είπε ο Τζόι Ντόρσεϊ: "Δεν το ήξερα και τώρα το έμαθα. Στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν όσοι θέλουν".

Σε βίντεο η συνέντευξη Τύπου του κόουτς Μπαρτζώκα:


RedPlanet.gr - Το σχόλιο του Μπαρτζώκα για την... από redplanetgr
RedPlanet.gr - Μπαρτζώκας για τους ρόλους στην... από redplanetgr
RedPlanet.gr - Μπαρτζώκας για την διαχείριση της... από redplanetgr
RedPlanet.gr - Το σχόλιο του Μπαρτζώκα για Ντόρσεϊ από redplanetgr  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου