ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Έκανε... παρέλαση!

Έκανε... παρέλαση!

Ο Ολυμπιακός, για το πρωτάθλημα Νέων, πέρασε "αέρας" από την Θεσσαλονίκη κερδίζοντας με 3-0 τον Άρη. Συνεχίζουν αήττητοι οι ερυθρόλευκοι και χωρίς να έχουν δεχθεί τέρμα.
"Χτυπώντας" στην αρχή και το τέλος της αναμέτρησης, η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του Άρη, για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Ο Κυριάκος Δημακάκος μόλις στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού έβαλε τους ερυθρόλευκους μπροστά στο σκορ (1-0), με τον Ολυμπιακό να αποκτά εκτός από προβάδισμα και καλή ψυχολογία, γεγονός που επέτρεψε στους παίκτες του να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς. Οι Πειραιώτες σκόραραν ξανά στο τέλος του 90λεπτου, με τον Ιωαννίδη να κάνει το 2-0 στο 87' και τον Παπασάββα να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της ομάδας του "γράφοντας" το 3-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Άρης: Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ποζίδης (65’Μπελούλης), Κοπαλίδης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος, Λεμονής (82’Κρυστάλλης), Παλιάτσιος, Ρένια, Καραγιάνης.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (89' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (63' Γκίνο), Ιωαννίδης, Σούκιας (63' Παπασάββας), Λύρας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου