ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Βίντεο από την άφιξη στο ΣΕΦ

Βίντεο από την άφιξη στο ΣΕΦ

Δείτε βίντεο από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά τη νίκη (64-60) επί του Παναθηναϊκού την Δευτέρα (22/10) στο ΟΑΚΑ. Εμφανής η χαρά των ερυθρολεύκων, χωρίς όμως πανηγυρισμούς και ακρότητες.
Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, καθώς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, επικράτησε με σκορ 64-60 των πρασίνων και τους έδωσε να καταλάβουν πως και φέτος θα περιοριστούν στην 2η θέση.
Οι ερυθρόλευκοι παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟ και βέβαια... το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης (Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος σφύριξαν προκλητικά υπέρ των γηπεδούχων), κατάφεραν με μπροστάρηδες τους Σπανούλη και Περπέρογλου (ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει καλύτερα!) να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να πάρουν μια νίκη που τους εξασφαλίζει ηρεμία και καλή ψυχολογία για την συνέχεια.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως τόσο μέσα στο πούλμαν, όσο και έξω από αυτό, τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα. Ναι μεν είναι έκδηλη η ικανοποίηση για την μεγάλη νίκη στο άντρο του "τριφυλλιού", ωστόσο δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί και ακρότητες...


Άφιξη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά τη νίκη στο... από bouklesto18
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου