ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σιγάλας: "Ο Ολυμπιακός επανήλθε άμεσα"

Σιγάλας: "Ο Ολυμπιακός επανήλθε άμεσα"

Ο Σιγάλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός επανήλθε άμεσα, ξεχώρισε τους Σπανούλη-Περπέρογλου, ενώ επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να διατηρήσουν τον τρόπο που έπαιζαν μπάσκετ πέρσι.
Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Σιγάλας, μίλησε για το "διπλό" των Πειραιωτών μέσα στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν άμεσα, κάνοντας δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 101.3".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: "Είδα αυτό που περίμενα. Δε με εξέπληξε ούτε η διαφορά των 14 πόντων που είχε πάρει σε κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός. Για να πω την αλήθεια είχα σαστίσει με το αποτέλεσμα κόντρα στην Εφές. Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση και δεν τη δικαιολογώ. Είδα πράγματα που δε μας τα είχε δείξει. Με φόβισε λίγο για τη συνέχεια καθώς έγιναν πράγματα που ήταν έξω από το πρόγραμμα. Χθες όμως επανήλθε!".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως έχει προβλήματα βάθους και ποιότητας παικτών. Έχει βέβαια μια σοβαρή δικαιολογία πως είναι μια νέα ομάδα. Ωστόσο οι επιλογές παικτών που έγιναν, για τους στόχους που έχει η ομάδα, δε νομίζω πως μπορούν να αντεπεξέλθουν. Σίγουρα ο Πεδουλάκης θα έχει δει κάποια πράγματα. Αλλά χρειάζονται αλλαγές".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έτσι όπως τα έφερε η τύχη… χάθηκε και το ενδιαφέρον. Δύσκολα αλλάζει πλέον η κατάσταση στην Ελλάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μπορούμε να βλέπουμε τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά μας πήραν το ενδιαφέρον για τον πρωταθλητή! Μήπως ο κ Γιαννακόπουλος πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό;"

Για το τι του άρεσε στον Ολυμπιακό: "Ότι επανήλθε άμεσα και οι συντελεστές που περιμένεις να πάρουν τα ηνία, εμφανίστηκαν. Είχα πει για τον Περπέρογλου πως θα τον βοηθήσει ο χαρακτήρας του ώστε να αντεπεξέλθει στο ντέρμπι. Και τελικά ήταν έτσι. Ο Σπανούλης ήταν ο γνωστός και το χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Και οι υπόλοιποι, δίχως να θέλει κάποιος να γίνει ήρωας και αυτό είναι το μυστικό, επανήλθαν".

Για τη συνύπαρξη του Περπέρογλου με τον Παπανικολάου: "Για τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη μεταγραφή. Θεωρώ πως στο επίπεδο που είχε φτάσει ίσως χρειαζόταν να περάσει σε ηγετικό επίπεδο. Δεν μου ταίριαζε η μεταγραφή του και λόγω Παπανικολάου. Το θέμα είναι πως ο Περπέρογλου κάνει τη δουλειά του από τη αρχή πολύ καλά. Ελπίζω πως ο Παπανικολάου δε θα μείνει πίσω. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει και στο παρελθόν τέτοια λάθη όπως με τον Βασιλόπουλο που μετά από μία πολύ καλή σεζόν πήγε στην ομάδα ο Τσίλντρες που έπαιζε στην ίδια θέση".

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: "Δε βλέπω να υπάρχει διαφορά με πέρυσι που ήταν στο τοπ επίπεδο. Το θέμα είναι πως θα μπορέσει να συντηρήσει σε μεγάλο ποσοστό το μπάσκετ που έπαιζε πέρυσι. Έχει επιθετικό ταλέντο αλλά η άμυνα και πέρυσι έδωσε τις νίκες. Πρέπει να μη χάσει το χαρακτήρα του αναφορικά με την άμυνα και την επίθεση".

Για τα κίνητρα που έχουν οι παίκτες: "Δεν εξαρτάται από τους παίκτες, όσο με αυτούς που τους διοικούν. Και πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός φτάνει στην κορυφή με πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Μην το ξεχνάμε. Μέσα από εσωτερικές αλλαγές, αλλάζουν οι ισορροπίες. Σκεφτείτε να είχε ο Διαμαντίδης δίπλα του γκαρντ όπως ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Τώρα το θέμα είναι πως θα διαχειριστούν αυτοί που διοικούν τους παίκτες. Κάτι που είχε με μεγάλη επιτυχία ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια. Να βάζουν στόχους και να δημιουργούν κίνητρα. Δυστυχώς στην Ελλάδα αναφορικά με το πρωτάθλημα θέλει δουλειά για να διατηρηθεί το κίνητρο. Μήπως ο κ. Γιαννακόπουλος κάνει κάτι;".

Για τη μάχη των πάγκων: "Είδα καλή διαχείριση από τον Μπαρτζώκα στους παίκτες και στις αλλαγές σχημάτων. Νομίζω πως ο Πεδουλάκης θα συνεχίσει να μαθαίνει την ομάδα του. Θέλει ακόμα χρόνο. Είδα λάθη από πλευράς Παναθηναϊκού. Όπως με τον Σχορτσανίτη, έμεινε λίγο παραπάνω εκτός αγώνα. Ή η συμμετοχή του Άρμστρονγκ γιατί είναι τα παιχνίδια που περιμένεις να καλύψει το έδαφος σαν παίκτης".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου