ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Μλάντοστ Μπρτσκο 3-0

Ολυμπιακός - Μλάντοστ Μπρτσκο 3-0

Η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε με νίκη τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία στο CEV Challenge Cup, επικρατώντας της Μλάντοστ Μπρτσκο με 3-0 σετ, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη.
Το αήττητο της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς ξεκίνησε νικηφόρα και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να δυσκολευτούν επικράτησαν με 3-0 σετ της Μλάντοστ Μπρτσκο στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του 2ου γύρου του CEV Challenge Cup.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο τάραφλεξ του κλειστού του Ρέντη και δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή της πειραϊκής ομάδας, Δημήτρη Καζάζη, να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

"Παρά το γεγονός ότι η Μλάντοστ ήταν μία άγνωστη για εμάς ομάδα, δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Εμφανίσαμε, βέβαια, κάποια νευρικότητα στο παιχνίδι μας που δεν μας επέτρεψε να νικήσουμε ακόμη ευκολότερα", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας είπε: "Με άριστα το 10 βρισκόμαστε μεταξύ του έξι και του εφτά. Χρειαζόμαστε ακόμη πιο δυνατά παιχνίδια προκειμένου να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και θεωρώ ότι είναι σημαντικό που διαθέτω δύο ισάξιες εξάδες ώστε να γίνονται πολύ καλές προπονήσεις".

Ο πρώτος σκόρερ (15 π.) της Μλάντοστ, Μπόγιαν Νοβόκμετ, δήλωσε: "Με το που έγινε η κλήρωση γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση. Αυτό αποδείχτηκε στο σημερινό παιχνίδι. Οι αναμετρήσεις με μία τόσο δυνατή ομάδα είναι για εμάς πολύτιμες εμπειρίες. Χαρήκαμε τον αγώνα και ελπίζω να γίνει ένα εξίσου καλό παιχνίδι και  στην έδρα μας".

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-16.

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 7, Μαρούλης 2, Γιούρισιτς 7, Ποτότσνικ 10, Γιορντάνοφ 19, Σμαραγδής 6, Στεφάνου λ. υποδ. 50%/ Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης 3, Μάρκου.

Μλάντοστ Μπρίτσκο (Μίσιτς): Μπουσνόφ 5, Βασιλίεβιτς 6, Νοβόκμετ 16, Βίντοβιτς 4, Πάβλοβιτς, Μίρκοβιτς, Ιβάνοβιτς λ. υπ. 27%/ Κίσιτς, Σκέλιτς.

*Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου στη Βοσνία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου