ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινάει η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού

Ξεκινάει η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Τετάρτη (14/11) στις 19:00 στο Ρέντη την MladostBrcko με στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα την φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία στο CEV Challenge Cup.
"Έχουμε λίγες πληροφορίες για τους αντιπάλους μας αλλά η εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική μας αγωνιστική διάθεση", τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης και προσθέτει:

"Προερχόμαστε από νικηφόρα αποτελέσματα.  Η ομάδα αποκτά σιγά – σιγά  ομοιογένεια στο παιχνίδι της, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο Ρέντη θα πανηγυρίσουμε  την πρώτη μας νίκη στο ChallengeCup".

Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν την Τρίτη (13/11) στο 18:30 στο κλειστό του Ρέντη και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10:00.

Η MladostBrcko θα έχει την πρώτη της γνωριμία με το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" την Τρίτη στις 20:00 και θα προπονηθεί επίσης την Τετάρτη στις 11:00.

Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου της διοργάνωσης θα διευθύνουν οι κ.κ. Εμιλ Μιχάι Ρουσινόιου (Ρουμανία) και Ρομπέρτο Μπόρις (Ιταλία). Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στη Βοσνία.

Τα εισιτήρια του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού των ερυθρολεύκων, θα διατίθενται και την Τετάρτη (14/11) από τις 09:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Τα εναπομείναντα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του αγώνα από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου