ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεληγιάννης: "Ο σύλλογος έχει βρει τη λάμψη και την ανταγωνιστικότητά του"

Δεληγιάννης: "Ο σύλλογος έχει βρει τη λάμψη και την ανταγωνιστικότητά του"

Ο Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών της πειραϊκής ομάδας, οικονομική και μη, προς όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του πειραϊκού συλλόγου.
Ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή τη δωρεά της "Θύρας 7" ύψους 35.000, αλλά και τη δυναμική παρουσία τους στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Αποσπάσματα των δηλώσεων του Νίκου Δεληγιάννη στον "NovaΣΠΟΡ FM":

Για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: "Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα. Θα μπορούσαμε να μας έχει κοστίσει αυτό και να είχαμε χάσει το παιχνίδι αλλά είχαμε την τύχη να βρεθεί σε δαιμονιώδη φόρμα τον Καταλανό (σ.σ. Μάλιαρακ). Χθες ήταν καταπληκτικός".

Για την ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο: "Είναι τέλεια ατμόσφαιρα. Κάθε φορά που γεμίζει το κολυμβητήριο είναι όλα καταπληκτικά. Μίλησα σε έναν νεαρό χθες και το εξηγούσα πως όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορεί να χάσει μια ομάδα όταν έχει οπαδούς σαν τους δικούς μας".

Για τη συνέχεια στο Champions League: "Έχουμε τα παιχνίδια με τη Γιούγκ η οποία είναι φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Νομίζω ότι εμείς πέρα από την απόδοση του Μάλιαρακ σιγά-σιγά αρχίσουμε να φτιάχνουμε ένα ποιοτικό σύνολο. Αν και είμαστε στην αρχή της σεζόν είμαστε σε φυσική κατάσταση, αλλά και τακτικά, σε πάρα πολύ καλό σημείο. Τα μηνύματα είναι θετικά. Στα παιχνίδια με την Γιούγκ θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα το άθλημα: "Είναι μεγάλα τα προβλήματα. Εμείς παίζουμε γιατί αγαπάμε το άθλημα. Κόσμος δεν έρχεται πολύς. Είναι ο καιρός που οι προπονητές οι αθλητές και οι παράγοντες πρέπει να βάλουμε πλάτη για να έχουμε και μετά από 10-15 χρόνια αθλητές δεν πρέπει να κατεβάσουμε ρολά".

Για την καριέρα του: "Απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω. Εφόσον το κορμί αντέχει θα το κάνω όσο μπορώ και το απολαμβάνω".

Για την οικονομική στήριξη της Θύρας 7 προς τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού: "Πολλές είναι οι φορές που κάποιοι λοιδορούν τους οργανωμένους. Απλώς θέλω να περιγράψω μια πραγματικότητα. Εδώ και 1,5 χρόνο το πράγμα είναι σε πολύ δύσκολο δρόμο. Έχω δει και έχω γνωρίσει Ολυμπιακούς και Ολυμπιακούς. Κανένας όμως τώρα δεν μπορεί να πει ότι τα παιδιά που ηγούνται τους οργανωμένους δεν κοιτούν το συμφέρον της ομάδας. Ο σύλλογος πλέον έχει βρει τη λάμψη και την ανταγωνιστικότητα που είχε. Εμάς δεν μας λείπει τίποτα. Η Θύρα 7 σε όλο αυτό το κομμάτι έχει σταθεί δίπλα μας και για τους αθλητές είναι κάτι πολύ σημαντικό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου