ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ξεκουράζει Μήτρογλου ο Ζαρντίμ

Ξεκουράζει Μήτρογλου ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Κώστα Μήτρογλου στο ματς με την Κέρκυρα, επαναφέροντας τον Ράφικ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει τον "πιστολέρο" για το βασικό σχήμα κόντρα στη Σάλκε.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας ανελλιπώς με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απέναντι στην ΑΕΚ, ο "πιστολέρο" σημείωσε άλλα δύο τέρματα, φτάνοντας συνολικά στα 7 μέσα στη σεζόν και έχει καλύψει επάξια το κενό του Ράφικ Τζεμπούρ που λογιζόταν ως βασικός φορ της ομάδας στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Έλληνας διεθνής φορ έχει κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το φιλικό με την Ιρλανδία και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να ξεκουράσει τον Μήτρογλου στο ματς με την Κέρκυρα (17/11, 19:30, Novasports2) στο Φάληρο, επαναφέροντας στην αρχική ενδεκάδα τον Ράφικ Τζεμπούρ που πλέον έχει αναρρώσει πλήρως μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο εκτός έδρας ματς με τη Μονπελιέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στο να δώσει θέση στον "πιστολέρο" στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλκε την επόμενη Τετάρτη (22/11, 21:45), για την 5η αγωνιστική του Champions League, ποντάροντας τόσο στη φόρμα του 24χρονου φορ, όσο και στην ρέντα που έχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γι' αυτό και κόντρα στους "Φαίακες" θέλει να του δώσει ανάσες (καθώς μεσολαβεί και το φιλικό της Εθνικής), προκειμένου να τον έχει "φρέσκο" στη Γερμανία.

Παράλληλα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και ο Τζεμπούρ, που έλειψε τις τελευταίες 20 σχεδόν ημέρες εξαιτίας της κάκωσης στο γόνατο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ το σκέφτεται ακόμη και θα περιμένει να δει την κατάσταση του Μήτρογλου μόλις επιστρέψει μετά τις διεθνείς του υποχρεώσεις, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου