ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μετά τον ΠΑΟΚ, οι υπόλοιπες ανανεώσεις

Μετά τον ΠΑΟΚ, οι υπόλοιπες ανανεώσεις

Μετά τις 25 Νοεμβρίου αναμένονται οριστικές εξελίξεις στις υποθέσεις των Ράφικ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη, σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν επικεντρωθεί απόλυτα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και, κυρίως, στο κομβικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σάλκε στη Γερμανία. Αν ο Ολυμπιακός αποσπάσει ένα βαθμό εξασφαλίζει την τρίτη θέση και το Europa League, ενώ σε περίπτωση νίκης μπορεί κάλλιστα να ελπίζει σε πρόκριση στη φάση των "16" του Champions League.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2016, αλλά υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα με τους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Αναφερόμαστε στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Ράφικ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλη Τοροσίδη.

"Όι υπόλοιπες ανανεώσεις θα πάνε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όλοι στην ομάδα θεωρούμε κρίσιμη στροφή τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν αυτό με την Κέρκυρα, κόντρα σε Σάλκε και ΠΑΟΚ", έλεγαν την Τετάρτη (14/11) στο μεγάλο λιμάνι.

Έτσι, μετά το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/11), αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σε τρία θέματα που απασχολούν την ερυθρόλευκη επικαιρότητα εδώ και αρκετό καιρό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου