ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

15/11/2012



«Κούρεμα» ύψους 30% 

14/11/2012

«Κούρεμα» ύψους 30% 
Αν και δεν έχει πάρει επίσημα στα χέρια του τα ηνία της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της ΠΑΕ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ευελπιστεί ότι μέσα από αυτές τις επαφές θα έχει πετύχει «κούρεμα» ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι οφειλές του «Δικεφάλου» περίπου στα 8,3 εκατ. ευρώ.

Έπειτα από τις διαπραγματεύσεις και έχοντας ως «όπλο» τη ρευστότητα και τις άμεσες καταβολές, ο επίδοξος επενδυτής περιμένει να ρίξει το ποσό αυτό κατά 30%. Δηλαδή, να το πάει στα 5,8 εκατ. ευρώ.

Το θέμα είναι κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, διότι τα χρέη προς τους παίκτες και τις ομάδες είναι πολλά, αλλά μικρά. Περιπτώσεις που σηκώνουν… ψαλίδι είναι εκείνες του Καφέ και του Γκερέιρο ή όσων έχουν να λαμβάνουν μεγάλα χρηματικά ποσό. Μεγαλύτερο περιθώριο ευελιξίας υπάρχει στους προμηθευτές.

Από χθες ο Βιντιάδης έχει στα χέρια του μία αναλυτική λίστα συμπεριλαμβάνονται συνολικά 188 υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς πρώην ποδοσφαιριστές, ομάδες, μάνατζερ, προμηθευτές και τρίτους.

Η επόμενη κίνηση είναι να πραγματοποιηθεί (σήμερα το μεσημέρι ή αύριο το πρωί) νέο ραντεβού ανάμεσα στον Ελληνα εφοπλιστή και τον Ανδρέα Δημητρέλο για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις. Πάντως, οι επίσημες ενέργειες της ΑΕΚ δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν νωρίτερα από την αρχή της προσεχούς εβδομάδας.

Κατσικάς: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ» 

14/11/2012

Κατσικάς: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»
Με στόχο τη νίκη θα κατέβει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως δηλώνει στη «SportDay» ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλά ακόμη για το «κάστρο» της Τούμπας, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα».
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κατσικάς στη «SportDay»:

Ακόμα μία νίκη στην Τούμπα, αυτή τη φορά επί του Πλατανιά. Πώς αισθάνεται ένας αμυντικός, που η ομάδα του δεν δέχεται γκολ;

«Σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε την υπεροχή. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα γκολ. Αν και δυσκολευτήκαμε, σπάσαμε την άμυνα του Πλατανιά και πήραμε το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, κυρίως για τους αμυντικούς, μια και φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχουμε αυτό κι έτσι ανυψώνεται το ηθικό μας για το επόμενο παιχνίδι».

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το αήττητο 7Χ7 στην Τούμπα. Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι κι έγινε αυτό;
«Πέρυσι δεν έπαιζα τόσο συχνά όσο φέτος, όμως ο προπονητής είναι αρμόδιος να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Απλά εμείς νιώθουμε περισσότερη σιγουριά μέσω αυτών των αποτελεσμάτων. Η Τούμπα παρουσιάζεται φέτος σαν απόρθητο κάστρο κι αυτό πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Η συνεργασία, πλέον, με τον Κουμάλο στα στόπερ είναι καλύτερη; Νιώθετε σιγουριά;
«Από την προετοιμασία παίζουμε μαζί. Αγωνιστήκαμε ως δίδυμο σε όλα τα φιλικά και στα περισσότερα επίσημα ματς.

Πιστεύω ότι μέχρι τώρα δουλεύουμε πολύ καλά κι έπεται συνέχεια».
Η αλλαγή τερματοφύλακα, μετά την αποβολή του Γλύκου στο ματς με τον ΟΦΗ, πώς σου φαίνεται; Ο Χακόμπο έχει διαφορετικά στοιχεία;
«Πιστεύω να μας ωφελήσει αυτή η αλλαγή. Ο Χακόμπο είναι ένας καλός τερματοφύλακας, το έδειξε κι από τα παιχνίδια του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Μιλάει πολύ από πίσω και καθοδηγεί τους αμυντικούς. Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται και πολύ... εκνευριστικός (σ.σ.: γέλια), μια και δεν μας αφήνει σε ησυχία. Ελπίζω η καλή συνεργασία να συνεχιστεί και να μη δεχόμαστε, όπως και στο ματς με τον Πλατανιά, γκολ».

Στον προηγούμενο αγώνα πήρες πρωτοβουλίες και βοήθησες την ομάδα από πίσω, με την καλή τεχνική κατάρτιση που έχεις. Λειτουργείς από ένστικτο ή στο έχει ζητήσει ο προπονητής;
«Από μικρός σκεφτόμουν να παίζω από πίσω με την μπάλα. Δεν περίμενα ποτέ να έρθει η μπάλα και να αντιδράσω μόνο ως αμυντικός, δηλαδή να κόψω ή να κάνω κάποιο φάουλ. Πιστεύω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει αυτό το στοιχείο. Ορισμένες φορές κάνουμε και λάθη, όμως είναι αναγκαίο να το προσπαθούμε για να βοηθάμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει δύο συνεχή ντέρμπι ως δεύτερος στη βαθμολογία. Πώς το αντιμετωπίζετε αυτό;
«Είναι δύο κομβικά παιχνίδια. Θα πάμε με καλή ψυχολογία, μια και έχουμε δύο συνεχείς νίκες, εναντίον του Πανιωνίου και του Πλατανιά. Θέλουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, σε όλους τους τομείς, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μια κι αυτό το ματς θα είναι σημαντικό για να κρατηθούμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Αποτελούν ένα «crash test» για σας τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;
«Σίγουρα συμβαίνει αυτό. Πιστεύουμε ότι σε αυτά τα τεστ θα τα πάμε καλά και θα κερδίσουμε».

Σχετικά με τους προσωπικούς σου στόχους... Με τις φετινές σου εμφανίσεις πιστεύεις ότι έχεις κάνει... σινιάλο στον Φερνάντο Σάντος για να σε καλέσει στην Εθνική;
«Θεωρώ ότι παρακολουθεί, όμως αυτός θα κρίνει αν θα με καλέσει. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, αλλά αν έρθει, θα είναι πολύ καλό».

Σε είδαμε στον αγώνα με την κρητική ομάδα να είσαι ο τελικός αποδέκτης στις στημένες φάσεις. Υπάρχει εντολή προπονητή γι' αυτό;
«Πέρα από την αμυντική μας φιλοσοφία και τον ρόλο που έχουμε στο γήπεδο, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε (κυρίως) και τα στημένα, μια και δύσκολα μπορούμε να πετύχουμε, με διαφορετικό τρόπο, γκολ. Επομένως όποτε μας έρθει η μπάλα, έχουμε ως στόχο να σκοράρουμε είτε με το κεφάλι είτε με το πόδι».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι οι αντίπαλοί σας έρχονται στην Τούμπα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και κλείνονται αρκετά πίσω;
«Έτσι είναι... Όμως εμείς για να διασπάσουμε τέτοιες άμυνες είναι αναγκαίο να αλλάξουμε τον ρυθμό μας. Να παίξουμε πολύ γρήγορα, με μεγαλύτερες κινήσεις για να έχουμε και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας και να εκμεταλλευτούμε τον οποιοδήποτε χώρο υπάρχει στην αντίπαλη περιοχή».

Perfect… 10! 

14/11/2012

Perfect… 10!
Η κατάκτηση δέκα βαθμών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι ο στόχος που θέτουν οι άνθρωποι του Άρη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα καταφέρει (και με εννέα γίνεται… δουλειά) θα πάρει βαθιά ανάσα και μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή αντιλαμβάνονται πλήρως τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα και θέλουν αυτό να αλλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε οι ποδοσφαιριστές τους να αγωνιστούν στη συνέχεια με λιγότερο άγχος… επιβίωσης.

Βασικός στόχος είναι η εκμετάλλευση του παράγοντα έδρα, δηλαδή η επίτευξη τριών νικών στα ισάριθμα παιχνίδια που δίνει αυτό το διάστημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Ξάνθη, ενώ ιδιαίτερα σημαντικός θεωρείται και ο εκτός έδρας αγώνας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Γύρω από αυτό το θέμα κινήθηκε άλλωστε και η ομιλία των δύο τεχνικών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου Πασσιαλής-Μπουγιουκλής ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κανένα παράπονο από τη μέχρι σήμερα προσπάθεια των παικτών τους.

Τι είπε ο Δώνης στον Τσιστιακόφ 

14/11/2012

Τι είπε ο Δώνης στον Τσιστιακόφ 
Το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αφού πρόθεσή του είναι να συλλέξει στοιχεία για όλα τα τμήματα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη και θέλησε να μάθει αναλύσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του για να υλοποιήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τους υψηλούς στόχους του.

Ο 43χρονος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα θα πρέπει να φτιάξει ένα πλάνο τετραετίας που θα στηριχθεί κυρίως στην παραγωγή ταλέντων ή να τρέξει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία, με ένα μεταγραφικό... μπαράζ που θα φέρει στην Τούμπα έτοιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως γράφει η SportDay, ο Τσιστιακόφ θα συναντηθεί με τον Σαββίδη μέχρι την Κυριακή και θα ξεκαθαρίσει ο ρόλος του.

Ηδη έχει κάνει ραντεβού με ανθρώπους που κατέχουν πόστα, είδε τον αγώνα των μεγάλων (με τον Πλατανιά), αλλά και παιχνίδια των τμημάτων υποδομής κι είναι έτοιμος για να... τα πει όλα στον ιδιοκτήτη των Θεσσαλονικέων.

Πληρωμές στις 30 του μηνός 

14/11/2012

Πληρωμές στις 30 του μηνός
Άλλα ήθη και πρακτικές από εκείνες που έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ αναμένεται να φέρει ο Δημήτρης Βιντιάδης από τη στιγμή που θα αναλάβει το τιμόνι της ΠΑΕ. Όπως αναφέρει η στήλη «Τρελός του χωριού» στη «SportDay», ο Έλληνας επιχειρηματίας εμφανίζεται έτοιμος να πληρώνει στις 30 κάθε μήνα προσωπικό και ποδοσφαιριστές για τους οποίους όμως, υπάρχουν και… κακά νέα.

Ο Βιντιάδης θέλει να πληρώνει στην ώρα του, αφού γνωρίζει καλά πως απευθύνεται σε ανθρώπους που κατά καιρούς κάνουν… αμάν για να δουν το χρώμα του χρήματος. Μάλιστα, δείχνει να μην συμβιβάζεται καν με το παραδοσιακό… τρίμηνο καθυστέρησης στις χρηματικές καταβολές που μοιάζει συνηθισμένο στη Σούπερ Λίγκα.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Βιντιάδης θα περάσει από «κόσκινο» τους πάντες. Όλοι θα κρίνονται σχεδόν σε ημερήσια βάση, ενώ κάποιες αλλαγές ώστε να περιοριστούν τα έξοδα θα υπάρξουν οπωσδήποτε. Οπότε, όπως γράφει η «SportDay», μπορεί να είναι ακόμη άγνωστο πόσοι και ποιοι θα μείνουν στην ΠΑΕ, όσοι όμως μείνουν, δεν θα ζουν μέσα στο σημερινό καθεστώς άγχους και αβεβαιότητας.

Στηρίζει τον Χατζηνικολάου 

14/11/2012

Στηρίζει τον Χατζηνικολάου
Τέλος στην προπονητολογία για τον Πλατανιά έβαλε ο Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος μίλησε στον Χανιά Σπορ FM.

Μετά την ήττα της κρητικής ομάδας από τον ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηνικολάου, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Ολα όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας. Να είσαστε σίγουροι ότι αν υπήρχε θέμα θα το είχατε ήδη μάθει», τόνισε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές ο Πλατανιάς. Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εμφανώς καλύτερο χθες και φαίνεται πως οι παίκτες αφήνουν πίσω τους το κακό σερί και συγκεντρώνονται αποκλειστικά στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ουντότζι επέστρεψε χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ ο Αναστασάκος έμεινε και πάλι εκτός, για προληπτικούς λόγους, καθώς νοιώθει μικροενοχλήσεις.

Την Πέμπτη στην ΚΕΔ ο Δημητρέλος 

14/11/2012

Την Πέμπτη στην ΚΕΔ ο Δημητρέλος
Αποφασισμένοι να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Έτσι, την Πέμπτη ο Ανδρέας Δημητρέλος θα μεταβεί στα γραφεία της ΚΕΔ ώστε να καταστήσει σαφές πως στην «Ένωση» δεν πρόκειται να ανεχθούν ανάλογη αντιμετώπιση στη συνέχεια.

Αν και αρκετοί είναι εκείνη που διαπιστώνουν με λύπη πως αυτή η κίνηση πιθανότατα δεν θα έχει εμφανές αποτέλεσμα, μιας και η ΑΕΚ δεν διαθέτει έρεισμα στα… πράγματα, ο κ. Δημητρέλος δείχνει διατεθειμένος τουλάχιστον να προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα ότι μια ομάδα με τη φανέλα και την ιστορία της «Ένωσης» δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίζεται έτσι.

«Διαζύγιο» με Μιλοβάνοβιτς 

14/11/2012

«Διαζύγιο» με Μιλοβάνοβιτς 
Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί από χθες ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς.

Ο σέρβος αμυντικός χαφ συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και, μάλιστα, απαλλάσσει από ένα μεγάλο ποσό την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Οι απολαβές του 28χρονου χαφ ανέρχονταν στις 180.000 ευρώ, όμως απάντησε θετικά από τον Ιούνιο τα χρήματά του που αγγίζουν τις 50.000 ευρώ.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σκέφτεται τη λύση του Κούρου για τα μετόπισθεν μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει μετά βεβαιότητας μεταγραφή στόπερ κάτω των 24 ετών.

Αγωγή του ΠΑΣ σε Κούγια 

14/11/2012

Αγωγή του ΠΑΣ σε Κούγια
Τη δικαστική οδό επέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο, στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝIΝΑ 1966 μετά τις συκοφαντικές αναφορές σε βάρος της, από τον κ. Αλέξη Κούγια, στην εκπομπή ''Η ΔΙΚΗ" της 12ης Νοεμβρίου 2012, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, θα καταθέσει εναντίον του αγωγή αποζημιώσεως».

«Μετά τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ…» 

14/11/2012

«Μετά τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ…» 
Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος. «Θα εξαρτηθούν πολλά και από το αν συνεχίσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός», τόνισε ο παίκτης του Λεβαδειακού και πρόσθεσε: «Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, ο κόσμος έχει απαιτήσεις».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος στο «Αθλητικό Μετρόπολις»

Για τον πιθανό πρωταθλητή της φετινής σεζόν

«Εκτός από τον Ολυμπιακό που δεν έχει αντίπαλο, μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό του, όλες οι άλλες ομάδες είναι ισάξιες και πολύ κοντά ή μια στην άλλη. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι».

Για το Ολυμπιακό και αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον «απειλήσει» για τον τίτλο:

«Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, έχει λαό που τον ακολουθεί παντού και δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης πολύ καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή, ίσος με κάποιες μεταγραφές τον Δεκέμβρη να μπορέσει να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό. Θα εξαρτηθούν πολλά και από το αν συνεχίσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός.

Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Τα παιδιά εκτός από ποδοσφαιρική στήριξη θέλουν και ψυχολογική στήριξη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν συνεχίσει έτσι Ο ΠΑΟΚ μέσα σε 1-2 χρόνια θα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες».

«Για πάντα στην καρδιά μου ο Πανιώνιος» 

14/11/2012

«Για πάντα στην καρδιά μου ο Πανιώνιος»
Αν και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο, ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για μέχρι πρότινος ομάδα του. Τα λόγια του Σέρβου μέσου έσταζαν μέλι, τονίζοντας πως θα έχει για πάντα στην καρδιά του τους «κυανέρυθρους» ενώ σκέφτεται στο μέλλον να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Διαβάστε όσα είπε ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου:

«Θα έχω για πάντα στη καρδιά μου τον Πανιώνιο. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα, όλοι με έκαναν να αισθανθώ σαν να είμαι χρόνια σε αυτή και μου έδειξαν την αγάπη τους. Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές μου και τον κόσμο. Θα παρακολουθώ πάντα τον Πανιώνιο και σίγουρα θα επιστρέψω στη Νέα Σμύρνη για να δω αγώνες της ομάδας μας. Άλλωστε σκέφτομαι στο μέλλον και την μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειάς μου στην Ελλάδα».

«Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι» 

14/11/2012

«Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»
Βελτίωση βλέπει στα τελευταία ματς του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θέμης Τζημόπουλος. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι οι Ηπειρώτες παρουσιάζονται καλύτεροι και αυτό θα φανεί σιγά-σιγά και στον βαθμολογικό πίνακα ενώ για το επόμενο ματς με τον Άρη είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει το τρίποντο της νίκης.

Διαβάστε όσα είπε ο Θέμης Τζημόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εφ’ όσον είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε κι άλλες φορές. Η Ξάνθη μας απείλησε στο β΄ ημίχρονο με μακρινά σουτ, τα οποία όμως ήταν ακίνδυνα και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και αν είναι ικανοποιημένος από αυτή:

«Πιστεύω ότι η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα , από την αρχή της σεζόν ήταν αξιόλογη. Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει έναν τρόπο παιχνιδιού ο οποίος θα έχει κατοχή μπάλας και θα δημιουργεί ευκαιρίες και φάσεις. Πιστεύω ότι αυτό το βγάζουμε σιγά σιγά στο γήπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι κι όταν θα γίνονται γκολ οι ευκαιρίες που δημιουργούμε, θα πάμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε νέα ομάδα, με πολλές προσθήκες και νεαρούς παίκτες. Αυτό όμως δεν έχει φανεί στο γήπεδο. Απεναντίας φαίνεται ότι παίζουμε πολύ καιρό μαζί».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα:

«Είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω για ένα μήνα. Τώρα επανέρχομαι δυνατά και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΣ:

«Πλέον έχουν περάσει τα ματς με αντιπάλους που είχαν το πλεονέκτημα να κάνουν μεταγραφές. Από εδώ και πέρα έχουμε ομάδες που ξεκινήσαμε από την ίδια αφετηρία, όπως Άρης, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Κέρκυρα. Πιστεύω ότι με το πρόσωπο που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η ομάδα θα ανταποκριθεί όπως πρέπει και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το ποιους βλέπει να πρωταγωνιστούν:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπολοίπους γιατί έχει το πλέον ποιοτικό ρόστερ. Μετά βλέπω τον ΠΑΟΚ, και τον Παναθηναϊκό, που περίμενα όμως καλύτερο. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος και ο Αστέρας θα είναι οι υπόλοιποι που θα διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη».

Για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Εμείς πάμε με πρώτο στόχο την παραμονή και μετά να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή».

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη:

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με καλούς νεαρούς παίκτες και πολλούς οπαδούς στο πλευρό του. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Η αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών του. Πιστεύω ότι θα βρούμε τις αδυναμίες του και θα γυρίσουμε με το τρίποντο».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Όλοι οι νέοι παίχτες έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και με πλούσιο ταλέντο».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Σε αυτό έχουν συμβάλει ο πρόεδρος, ο προπονητής με όλο το τεχνικό team, και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κος Νιαρχάκος, ο οποίος είναι καθημερινά κοντά μας και λύνει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Ο προπονητής μας είναι ανερχόμενος, που μπορεί να μην έχει εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες, αλλά έχεις εξαιρετικές γνώσεις για το ποδόσφαιρο και τις μεταφέρει με τον κατάλληλο τρόπο σε όλους μας. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχει την ικανότητα να παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον πρόεδρο, αυτός είναι πάντα κοντά μας και είναι η αιτία που ο ΠΑΣ σε αυτή την οικονομική συγκυρία παραμένει ένα υγιές σωματείο».

Ποιος ποδοσφαιριστής αποτελεί το αγωνιστικό σου πρότυπο:

«Όταν ήμουν σε πολύ νεαρή ηλικία μου άρεσε ο Ρεντόντο και ο Ριβάλντο. Πρότυπό μου όμως πλέον έχω την ομάδα της Μπαρτσελόνα».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Σκοπός μου είναι να βοηθώ την ομάδα σε κάθε παιχνίδι και να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερος».

Για τη ζωή στα Γιάννινα:

«Τα Γιάννινα είναι μια υπέροχη πόλη με καλή ποιότητα ζωής. Η Κοζάνη, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου είναι πολύ κοντά, και αισθάνομαι γενικά όμορφα που ζω εδώ».

Για τους φιλάθλους:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έρχονται στο γήπεδο αλλά και όλους όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν. Να ξέρουν ότι όλοι μας κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Παλεύει» ο Dimi, προλαβαίνει ο Βλάχος 

14/11/2012

«Παλεύει» ο Dimi, προλαβαίνει ο Βλάχος
Χωρίς τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Βαλεντίνο Βλάχο αλλά και τους διεθνείς Γιώργο Κατίδη και Μαυρουδή Μπουγαϊδη πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Dimi θα βάλει τα δυνατά του για να προλάβει το ματς με τη Βέροια, αγώνα που φαίνεται θα προλάβει κατά πάσα πιθανότητα ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση και κάνει αγώνα δρόμου μήπως και τεθεί στην διάθεση του Λίνεν για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια.

Από την άλλη, ο Βαλεντίνος Βλάχος δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Πανθρακικό και όπως όλα δείχνουν υπολογίζεται κανονικά για τον ερχόμενο αγώνα. Τέλος, ο Αλέξανδρος Νικολιάς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 

14/11/2012

Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Την Πέμπτη, από τα «κλασσικά» σημεία τίθενται προς πώληση τα εισιτήρια του αγώνα με τιμές από 10 έως και 25 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με τα εισιτήρια του Κυριακάτικου παιχνιδιού:

«Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου , τα εισιτήρια του αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 18/11/2012 και ώρα 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10€ έως 25€.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα  210-6897942  &  210-6897943 ), καθημερινές 09:30 – 17:30. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης».

Βραβεία στον «Σάλπι» και τον Σόουζα 

14/11/2012

Βραβεία στον «Σάλπι» και τον Σόουζα
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 10ης αγωνιστικής κατέληξε στα χέρια του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο «Σάλπι» τα έκανε όλα για να πάρει ο ΠΑΟΚ το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Πλατανιά. Από την άλλη, το έπαθλο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής πήρε ο Ντένις Σόουζα του ΟΦΗ.

Η περασμένη αγωνιστική είχε αρκετό ενδιαφέρον αφού ήταν αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν είτε με την προσωπική τους απόδοση είτε με τα τέρματα που πέτυχαν. Νικητές αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Ντένις Σόουζα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP:

Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) 64,50%
Μίρνες Σίσιτς (ΟΦΗ) 27,91%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 7,59%

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:

Ντένις Σόουζα (ΟΦΗ) 59,63%
Γιώργος Ζησόπουλος (Λεβαδειακός) 28,37%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 12,00%

Πέντε off 

14/11/2012

Πέντε off
Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν είχε στην διάθεση του τους διεθνείς Εμιλιάνο Βίλα, Άντι Λίλα και Μάριο Οικονόμου, τον Χρήστο Τζάνη ο οποίος είναι στρατευμένος και τον Γιώργο Ντάσιο, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ξέρει στις επόμενες ημέρες ποιους θα έχει στα πλάνα του. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο το πρωί ενώ στις 13:30, ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους «Ζωσιμάδες».

Με κόσμο η ΑΕΚ στη Βέροια 

14/11/2012

Με κόσμο η ΑΕΚ στη Βέροια
Την στήριξη του κόσμου θα έχει στη Βέροια η ΑΕΚ, στο ματς της 11ης αγωνιστικής. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έκανε δεκτό το αίτημα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την διάθεση 800 εισιτηρίων και έτσι ο «Δικέφαλος» δεν θα ταξιδέψει μόνος του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Το δύσκολο αγωνιστικό έργο της ΑΕΚ συνεχίζεται αφού στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχει να αντιμετωπίσει τη Βέροια. Όπως γίνεται αντιληπτό, κάθε είδους βοήθεια για την Ένωση είναι καλοδεχούμενη και ειδικά η στήριξη του κόσμου της. 800 φίλοι της ΑΕΚ θα μπορέσουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει ότι αποδέχτηκε το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την διάθεση 800 εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν στην θύρα 5».

Μειώθηκαν οι «πονοκέφαλοι» 

14/11/2012

Μειώθηκαν οι «πονοκέφαλοι»
Μείον δύο προβλήματα μετράει ο Νίκος Καρύδας ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός της Βέροιας είδε τους Καφέ και Καλογέρη να παίρνουν μέρος κανονικά στην σημερινή προπόνηση ενώ Γεωργέας και Μπεθέρα Έβερτον συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ο Τόμας δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα αφού ταλαιπωρείται με ενόχληση στον δικέφαλο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα είναι στην διάθεση του Καρύδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

Φουλάρει για Ατρόμητο 

14/11/2012

Φουλάρει για Ατρόμητο
Σε ρυθμούς Ατρομήτου κινούνται από σήμερα όλοι στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Σάκης Τσιώλης, οι Αρκάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις. Απών ο διεθνής Κουρμπέλης, πρόβλημα με Πιπίνη, θα χάσει το ματς με τον Άρη ο Μπαρτολίνι.

Ο προπονητής του Αστέρα έδωσε ιδιαίτερη βάση σε παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, μιλώντας παράλληλα στους παίκτες της ομάδας για την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Επίσης, αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης ότι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Καρντάσιο. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας τεχνικός είναι ο τραυματισμός του Πιπίνη, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο, με δύο προπονήσεις.

«Δουλεύει με πρόγραμμα ο Καρνέζης» 

14/11/2012

«Δουλεύει με πρόγραμμα ο Καρνέζης»
Στα μυστικά που έχουν δώσει στον Ορέστη Καρνέζη τη θέση του βασικού στο φετινό Παναθηναϊκού στάθηκε σε δηλώσεις του στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 o Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των «πρασίνων» μίλησε και για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει ο Στέφανος Καπίνο, αλλά και ποιους άλλους Έλληνες γκολκίπερ έχει ξεχωρίσει την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στον o Παναγιώτης Αγριογιάννης στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες της Σούπερ Λίγκας:

«Ατενίζω το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στο παρελθόν οι Έλληνες τερματοφύλακες στην Σούπερ Λίγκα είχαν αδικηθεί, όμως αυτό πλέον έχει αλλάξει. Είμαστε χαρούμενοι που οι βασικοί τερματοφύλακες της Εθνικής μας ομάδας προέρχονται από τον σύλλογό μας».

Για την φετινή πορεία του Ορέστη Καρνέζη:

«Έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια αυτή την σεζόν μέσα από τις εμφανίσεις που έχει κάνει τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική ομάδα. Έχει πρόγραμμα και δουλεύει καθημερινά».


Για την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στους καλούς τερματοφύλακες:

«Είναι μια συλλογική προσπάθεια αυτή που γίνεται. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε τον Γιάννη Σαμαρά στις ακαδημίες, μαζί με τον Δημήτρη Λάππα, καθώς δουλεύουν με πολλά νέα παιδιά, προκειμένου να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τους τερματοφύλακες που έχει αυτή την στιγμή το «τριφύλλι» στο ρόστερ του:

«Θέλουμε να στους βελτιώνουμε όλους τους τερματοφύλακες, με αποτέλεσμα σε περίπτωση που τους ζητηθεί να είναι έτοιμοι 100%. Ακόμη και όταν ένας πορτιέρο δεν αγωνίζεται σε αγώνες μπορεί να βελτιωθεί, μέσω της καθημερινής προπόνησης».


Για τον Στέφανο Καπινο που δεν αγωνίζεται:

«Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις πολύ καλούς τερματοφύλακες. Απλά η αξιολόγηση του προπονητή είναι τέτοια που δεν έχει ευνοήσει τον Καπίνο. Είναι απλά θέμα συγκυριών».

Για τον Κώστα Λάμπρου τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ, αλλά και τον Κώστα Περιστερίδη του Πανιωνίου:


«O Λάμπρου είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που ξεχωρίζει για την καλή τεχνική κατάρτιση που έχει στα πόδια. Τώρα όσον αφορά στον Περιστερίδη δεν γνωρίζω τόσα πολλά πράγματα, όμως με την εικόνα που έχει δείξει στην Σουπερ Λίγκα πιστεύω πως θα βελτιωθεί στο μέλλον».


Για το ποια είναι η καλύτερη σχολή τερματοφυλάκων που υπάρχει αυτή την στιγμή:


«Οι κορυφαίες σχολές είναι εκείνη του Βελγίου και της Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί της Ισπανίας. Πλέον είμαστε πιο κοντά σε αυτές, καθώς ανταλλάσουμε απόψεις με άτομα από εκείνες».

Τέλος ο Φερέιρα 

14/11/2012

Τέλος ο Φερέιρα
H λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι γεγονός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην ήθελε σε καμία περίπτωση να απομακρυνθεί ο Πορτογάλος τεχνικός από τον πάγκο της ομάδας, αλλά οι πιέσεις που δέχτηκε από όλους τους συνεργάτες του, τον οδήγησαν σε ραντεβού και… διαζύγιο των δύο πλευρών.

Οι δύο άντρες, μετά από μακρά συζήτηση κατέληξαν πως ο Πορτογάλος είναι προτιμότερο να απομακρυνθεί μια και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον 66χρονο τεχνικό. Από την στιγμή που δεν υπήρξε καμία βελτίωση και όλοι οι συνεργάτες του Αλαφούζου πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση, ο Mr ΣΚΑΪ δεν μπορούσε να στηρίξει άλλο τον Φερέιρα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αρχικά, είχε προγραμματίσει να δει τον Φερέιρα την Τρίτη με το που επέστρεφε η ομάδα από την Κέρκυρα. Η συνάντηση αναβλήθηκε για την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ούτε πάλι ο Mr ΣΚΑΪ μετέβη στην Παιανία. Κανόνισε το ραντεβού του με τον Πορτογάλο μετά την προπόνηση, ώστε να είναι και πιο επίσημη η κουβέντα τους διότι είχε σκοπό να του πει πιο σοβαρά πράγματα από τα καθιερωμένα που έλεγαν στις προπονήσεις.

Μετά το τέλος της συνάντησης του Αλαφούζου με τον Πορτογάλο, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που ήταν εκείνη την στιγμή στην Παιανία, ειδοποιήθηκε να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ούτως ώστε να υπογράψει και να αναλάβει την ομάδα μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα. Ο Αργεντινός ξέρει καλά τους νέους μια και αυτός τους προπονούσε και είναι μία λύση ορθολογική, για την ώρα.

«Έφυγε» ο Άλεξ Άλβεζ 

14/11/2012

«Έφυγε» ο Άλεξ Άλβεζ 
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί στο Σάο Πάολο σε ηλικία 37 ετών ο Άλεξ Άλβεζ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας στην αγωνιστική σεζόν 2008-9.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδινε μάχη με την λευχαιμία τα τελευταία χρόνια, από την οποία όμως δεν κατάφερε να φύγει νικητής.

Ο Άλβεζ είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Βραζιλίας στην καριέρα του, είχε φορέσει τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου και την αγωνιστική σεζόν 2008-9 είχε αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με την Καβάλα.

Μάλιστα, τελευταία φορά στην καριέρα του είχε παίξει με την ελληνική ομάδα στις 18 Μαϊου 2009.

«Γλυκόπικρη» γεύση στα Πηγάδια 

14/11/2012

«Γλυκόπικρη» γεύση στα Πηγάδια 
Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Νίκο Κωστένογλου η προπόνηση της Ξάνθης την Τετάρτη. Ο προπονητής των ακρίτων είδε τον Δήμο Μπαξεβανίδη να παίρνει μέρος κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο από την άλλη ο Ρικάρντο Ντάνι παραμένει στα «πιτς», καθώς για ακόμα μια ημέρα προπονήθηκε ατομικά.

Το… βλέμμα όλων στον ξανθιώτικο σύλλογο είναι στραμμένο στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις εκρήξεως ταχύτητας και δύναμης.

Κεράκια έσβησαν στα Πηγάδια, καθώς ο Κώστας Τσαμούρης έχει γενέθλια την Τετάρτη και φυσικά όλο το επιτελείο της ομάδας του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Μπαίνει χλοοτάπητας στη Λεωφόρο 

14/11/2012

Μπαίνει χλοοτάπητας στη Λεωφόρο 
Άρχισαν οι εργασίες στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας που ετοιμάζεται στα μέσα με τέλη Γενάρη, να υποδεχθεί και πάλι τον Παναθηναϊκό.

Οι εργασίες που γίνονται δεν έχουν σχέση με την οικοδομική άδεια, η οποία θα βγει μετά την τροποποίηση του προεδρικού διατάγματος που έχει να κάνει με την Διπλή Ανάπλαση και προβλέπει κατεδάφιση του Απόστολος Νικολαϊδης.

Προς το παρόν, ο χλοοτάπητας είναι κάτι βασικό (μέχρι να δέσει πλήρως) και κατόπιν θα γίνουν κάποιες αναστηλώσεις στα πέταλα του γηπέδου.

Με το που τελειώσει και το θέμα του προεδρικού διατάγματος και αλλάξει το άρθρο που αφορά την χρήση της (είναι να κατεδαφιστεί με το ισχύον νομοσχέδιο), ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει και στις διαδικασίες για την οικοδομική άδεια και θα αρχίσει τις υπόλοιπες εργασίες.

Η επιστροφή της ομάδας, υπολογίζεται την 18η ή 19η αγωνιστική κοντά στις 20 Ιανουαρίου

Τα εισιτήρια με Αστέρα 

14/11/2012

Τα εισιτήρια με Αστέρα 
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον σύλλογο, όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια από το γραφείο Διαχείρισης, με την τιμή τους να ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι από σήμερα (Τετάρτη) ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Το γραφείο θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 16.30 μέχρι τις 20.00.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 4
».

Διαθέσιμος για ΠΑΣ 

14/11/2012

Διαθέσιμος για ΠΑΣ 
Με τον Νίκο Παντίδο να παίρνει μέρος στην σημερινή προπόνηση χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το επόμενο, εντός έδρας παιχνίδι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/11).

Αυτομάτως ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός (που είχε χάσει προπονήσεις λόγω ενός χτυπήματος στην γάμπα στο ματς με τον Λεβαδειακό) τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αν και είναι πιθανό δίπλα στον Παπαχαζαρία να αγωνιστεί αντί γι’ αυτόν ο Γιαννίτσης, ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής.

Από εκεί και πέρα, πέραν των τραυματιών Πουλίδο, Ηρακλή και του Γκέσιου που είναι τιμωρημένος, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ασλανίδης καθώς ως γνωστών ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και γυμνάζεται συντηρητικά.

Θετικά συμπεράσματα 

14/11/2012

Θετικά συμπεράσματα 
Θετικά συμπεράσματα προέκυψαν για τον Γιώργο Δώνη από το φιλικό της πρώτης ομάδας (χωρίς τους διεθνείς) με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Από την μία είδε με τους μεγάλους τους Ρομπέρ, Γκαρσία και Βιβιάν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να βρίσκουν ρυθμό και από την άλλη τους μικρούς να επιβεβαιώνουν τα καλά λόγια που ακούγονται για το ταλέντο τους.

Αυτό ήταν και το σημαντικότερο από τα δύο ημίωρα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα (στο δεύτερο ημίχρονο) και να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης η οποία τελείωσε 1-0.

Ο Έλληνας τεχνικός παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών του από την εξέδρα, ενώ εκεί ήταν κι αρκετοί άνθρωποι της ομάδας (Βρύζας, Γεωργιάδης, Τουρσουνίδης, Κωστίκος).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βιβιάν, Στάμου, Λίνο, Αποστολόπουλος, Γκαρσία, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Ρομπέρ, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης.

Κ-20: Στρέντζος, Μπατάνης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Ποζαντζίδης, Πολύζος, Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ταουσιάνης, Ανδριόπουλος.

Στο φιλικό δεν πήραν μέρος οι Κατσικάς και Έτο, οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί από τα τελευταία παιχνίδια και προτιμήθηκε να γυμναστούν πιο συντηρητικά.

Τακτοποιήθηκε η οφειλή για το «44» 

14/11/2012

Τακτοποιήθηκε η οφειλή για το «44»
Άλλο ένα «μέτωπο» έκλεισε -προς το παρόν- για την ΠΑΕ Άρης.

Η διοικούσα επιτροπή συγκέντρωσε το ποσό των 100.000 ευρώ κι έτσι τακτοποίησε οφειλές από την ρύθμιση «Ορφανού» και το άρθρο «44».

Μια δέσμευση στην οποία φάνηκε συνεπής την Τετάρτη (14/11) και μέσα σε δυο εβδομάδες πέτυχε να βάλει σε μια σειρά δύο σημαντικά ζητήματα.

Η επόμενη δόση για το άρθρο «44» πρέπει να καταβληθεί τον Απρίλιο, ενώ στάσιμo μένει το θέμα της εφορίας.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρουν και να δώσουν 250.000 ευρώ, όσο είναι κι η δόση, ωστόσο αναμένεται η ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, σύμφωνα με το οποίο θα γίνει επιμήκυνση των δόσεων.

"Ανεβάζει" στροφές ο Σουμπίνιο 

14/11/2012

 
Με τον Σουμπίνιο, να δείχνει σε καλή κατάσταση και να αγωνίζεται για 35 λεπτά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου, κόντρα στην ομάδα Κ-20 του συλλόγου. Οι "Άνδρες" επικράτησαν 4-1, με τους Καλλέργη και Τζαμάλ να πετυχαίνουν τα τέρματα, ενώ για τους "μικρούς" σκόραρε ο Δήμος.

Στην αναμέτρηση έλαβαν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνής Δημούτσος, Κούτσι και Μπάλλας, ενώ ο Ντένις Επστάιν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» προπονήθηκαν μία ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους πάνω σε θέματα κυρίως φυσικής κατάστασης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Από την Πέμπτη όλοι στον Ατρόμητο θα ξεκινήσουν σε πιο έντονους ρυθμούς την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Άργησε να φύγει ο Φερέιρα» 

14/11/2012

«Άργησε να φύγει ο Φερέιρα»
Πιο γρήγορη θα έπρεπε να είναι η απομάκρυνση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, ο υποψήφιος του Δ.Σ στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Αλέξανδρος Ρισβάς.

«Πιστεύω στην ανάταση με τον νέο προπονητή», υποστήριξε σχετικά.

Το γεγονός πως το «τριφύλλι» δεν έχει δικό του γήπεδο, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή, όπως σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη που δεσμεύτηκε να λυθεί το θέμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρισβάς στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου»:

Για το... διαζύγιο με τον Φερέιρα: «Είναι μια απόφαση της διοίκησης, Άργησε να πάρει την απόφαση, ευελπιστούμε στην ανάταση του Παναθηναϊκού με το νέο προπονητή μας. Η εμμονή στο πρόσωπό του για τον πάγκο της ομάδας σίγουρα δυσκόλευε την βελτίωση του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να κρίνω την άποψη του κ. Αλαφούζου, ο οποίος πιστώνεται το άνοιγμα στον κόσμο και δεν θα ήθελα να κρίνω τις αποφάσεις της διοίκησης.

Για την υποψηφιότητα του στις εκλογές της Παναθναϊκής Συμμαχίας: «Είναι πολύ σημαντικές εκλογές για το ποδοσφαιρικό κομμάτι του συλλόγου. Γενικά για το σωματείο, καθώς η Παναθηναϊκή Συμμαχία πρέπει να περιλαμβάνει και τον ερασιτέχνη, όπου έχω μια ευαισθησία. Προσωπικά, είμαι μια ανεξάρτητη φωνή, μια αδέσμευτη παρουσία, δεν έχω να λαμβάνω συμβουλές από τον οποιοδήποτε. Σίγουρα οι οικονομικές συγκυρίες της χώρας είναι δύσκολες, ώστε να βρεθεί ένας μεγάλος επενδυτής. Είμαστε μια δημοκρατική κίνηση, που θέλει τη στήριξη του κόσμου, ώστε να αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη κίνηση και επιτέλους να περάσει η ομάδα στον κόσμο της.

Για την προσπάθεια λαϊκής βάσης: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι έχει τις προοπτικές να πετύχει. Δεν θα πρέπει να συγκρίνουμε το μοντέλο μας εδώ με το ισπανικό. Μοιάζουμε κυρίως με το γερμανικό στυλ. Είναι δύσκολα εδώ να στηριχθείς στον κόσμο, σε τέτοιες εποχές, καθώς ακόμα και να γίνεις απλό μέλος είναι δύσκολο, όταν χρειάζεσαι 175 ευρώ σε τέτοιες οικονομικές συνθήκες. Δεν είναι με το μέρος μας η κατάσταση στη χώρα».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γήπεδο. Εδώ και 13 χρόνια η Πολιτεία είχε ανακοινώσει ότι θα βρεθεί λύση στο γηπεδικό και ακόμα περιμένουμε. Εκεί εστιάζεται το κυρίως πρόβλημα Το αγωνιστικό κομμάτι περνάει μια κρίση, όμως θα λυθεί. Δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι θα γίνει ακριβώς, αλλά δεσμεύομαι να βοηθήσω στη λύση του γηπεδικού».

Για την περίοδο από την Πολυμετοχικότητα μέχρι σήμερα: «Δεν περίμενα ότι από την πολυμετοχικότητα θα φτάναμε εδώ. Δεν θα κρίνω τους τότε χειρισμούς και το τι έγινε. Χρωστάμε χάρη στον Αλαφούζο που σε μια δύσκολη στιγμή, μπήκε μπροστά και άνοιξε το σύλλογο στο κόσμο. Τον περιμένουμε να μας στηρίξει και μετά να βρεις κάποιους μετόχους ή επενδυτές. Όσοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, είναι ευπρόσδεκτοι, πρέπει να είμαστε ένα σωματείο αδιαίρετο και όλοι μαζί να πορευτούμε πάντα ως βάση τους φίλους της ομάδας».

«Οι 15 βαθμοί από τον Ολυμπιακό στοίχισαν στον Φερέιρα» 

14/11/2012

«Οι 15 βαθμοί από τον Ολυμπιακό στοίχισαν στον Φερέιρα»
Το διαζύγιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε μια από τις ειδήσεις της ημέρας για τον Τύπο της Πορτογαλίας. Μάλιστα, οι Ίβηρες στις αναφορές τους για τους λόγους της απομάκρυνσης του συμπατριώτη τους από το τριφύλλι στέκονται στις κακές εμφανίσεις της ομάδας από την αρχή της εφετινής αγωνιστικής σεζόν, συσχετίζοντας άμεσα την εξέλιξη αυτή με τον έτερο Πορτογάλο που έχει στα χέρια του τις τύχες του αιωνίου αντιπάλου των πράσινων, δηλαδή του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σχεδόν σε όλα τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η διαφορά από τον Ολυμπιακό του Ζαρντίμ έχει εκτοξευθεί…

«Οι 15 βαθμοί διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η κακή πορεία στο Europa League του στοίχισαν», αναφέρει μια ιστοσελίδα της Πορτογαλίας.

«Μετά από δέκα αγωνιστικές η ομάδα είναι στην έκτη θέση, 15 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό, ο οποίος προπονείται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ», γράφει άλλη ιστοσελίδα.

Μερική ρήξη ο Χαριτωνίδης 

14/11/2012

Μερική ρήξη ο Χαριτωνίδης
Άσχημα μαντάτα, που ελπίζουν στον ΟΦΗ να μη γίνουν χειρότερα, προέκυψαν με τον Λάζαρο Χαριτωνίδη την Τετάρτη. Η ιατρική γνωμάτευση για τον νεαρό αμυντικό έβγαλε μερική ρήξη χιαστών και οστικό οίδημα, όπως ανέλυσε τη μαγνητική τομογραφία ο γιατρός της ΠΑΕ, Γιώργος Στεφανουδάκης.

Σύμφωνα με αυτή, το γεγονός ότι δεν έχει το γόνατο αστάθεια σε μεγάλο βαθμό και το ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος, είναι τα θετικά νέα. Έτσι, ο παίκτης αρχικά θα ακολουθήσει για ένα δεκαήμερο θεραπεία, σε συνδυασμό με φυσικοθεραπεία, και όταν το πρήξιμο υποχωρήσει θα γίνει η τελική διάγνωση, με την ελπίδα ο Χαριτωνίδης να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.

Στα καθαρά αγωνιστικά, σε δύο γκρουπ έγινε η προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη. Το πρόγραμμα του Νίκου Αναστόπουλου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, θεωρεία και τελειώματα φάσεων. Παρών ήταν κανονικά ο Παπάζογλου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Μπούρμπος και ο Καπουράνης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στην πλάτη, ακολούθησαν θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 16:00.

Με σχετική ανακοίνωση την ίδια μέρα, η ΠΑΕ ενημερώνει πως την ερχόμενη Κυριακή, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θα τιμηθεί ο Χάιμε Βέρα, ο μεγάλος Χιλιανός άσος των δεκαετιών ’80 και ’90.

«Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς» 

14/11/2012

«Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς»
Τώρα έρχονται τα δύσκολα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εγχειρίστηκε με επιτυχία στον πρόσθιο χιαστό του γονάτου του και θα απουσιάσει για τους επόμενους πέντε μήνες.

Ωστόσο, ο άσος του Πανιωνίου δεν χάνει την αισιοδοξία του, τονίζοντας ότι αυτές οι καταστάσεις είναι για τους δυνατούς.

«Γιατί να μου συμβεί κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή που πήγαινε καλά τόσο η ομάδα, όσο και εγώ», υποστήριξε σχετικά ο άτυχος στόπερ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην κάμερα της NOVA:

Για το πως νιώθει μετά το χειρουργείο: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Χρήστο Δάρα που με πρόσεξε πάρα πολύ. Λες και ήμουν παιδί του. Από την αρχή, από τη στιγμή που χτύπησα μέχρι και τώρα. Είναι λίγο δύσκολα τώρα, γιατί πονάει αρκετά το πόδι μου, αλλά αυτά είναι για δυνατούς. Τι να κάνουμε... ».

Για τη ψυχολογική του κατάσταση: «Καλά είμαι, εντάξει δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ακόμα είναι νωρίς, δεν το έχει συνειδητοποιήσει τελείως το μυαλό μου, θα δούμε στη συνέχεια».

Για τη στήριξη προς το πρόσωπό του: «Πραγματικά, και οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση με στήριξαν πάρα πολύ. Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο. Σήμερα (Τετάρτη) είχε έρθει ο κύριος Τσάβαλος, χθες ο κύριος Μίχου με τον κύριο Γκλεζάκο. Όλοι ήταν κοντά μου».

Για την επικοινωνία των ανθρώπων του Ατρόμητου: «Ο Τάσος ο Καραμάνος με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη, αν και δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση. Ήταν να γίνει. Δεν με χτύπησε για να ζητάει συγγνώμη. Ο κύριος Μπάγεβιτς, απ' ότι έμαθα πήρε 2-3 φορές τον κύριο Δάρα και τον ρωτούσε για την κατάστασή μου. Είχα προσωπική επικοινωνία με τον κύριο Αγγελόπουλο και θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τη διοίκηση και τα παιδιά του Ατρόμητου που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση για μένα».

Για το τι του είπε ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος και αυτός είχε σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της καριέρας του: «Κατ' αρχήν μακάρι να έχω και εγώ την καριέρα του Ελευθερόπουλου αν πηγαίνουν έτσι τα πράγματα. Ήταν ο πρώτος που ήρθε. Με στήριξε και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μετά ήρθε στο νοσοκομείο, μου έλεγε να είσαι ήρεμος, δυνατός και σχεδόν όλα τα κανόνισε αυτός. Και το χειρουργείο και τις φυσικοθεραπείες, για όλα».

Για τις σκέψεις που έκανε τη στιγμή του τραυματισμού: «Αυτό που είπα ήταν γιατί να μου συμβεί τώρα αυτό. Δεν ήθελα να πάθω κάτι τέτοιο αυτή τη χρονική στιγμή γιατί πήγαινε πολύ καλά και η ομάδα. Είχαμε φέρει και τον κόσμο κοντά μας. Πήγαινα και εγώ θεωρώ, πολύ καλά και ήταν ότι χειρότερο να συμβεί αυτή τη στιγμή».

Για το αν κατάλαβε αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμού του: «Ναι, ναι. Αν και ο κύριος Δάρας δεν ήθελε να μου το πει, το κατάλαβα λίγο από τις αντιδράσεις του, αλλά και από το ότι με έκαιγε το γόνατό μου τη στιγμή που χτύπησα. Όταν πήγα στα αποδυτήρια και κρύωσε το πόδι μου, πραγματικά δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου».

Για το αν τον παρηγόρησαν στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του: «Στο ημίχρονο δεν πήγα στα αποδυτήρια. Κάθισα σε ένα άλλο δωματιάκι. Επειδή ήμουν ψυχολογικά ράκος, δεν ήθελα να τους αγχώσω. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ήρθαν όλοι πάνω μου και με ρωτούσαν τι έπαθα. Όταν ήρθα στο νοσοκομείο με επισκέφθηκαν όλοι και πραγματικά τους ευχαριστώ και σε όλα τα παιχνίδια που θα λείπω θα είμαι δίπλα τους».

Για τις αναρτήσεις των συμπαικτών του στο Facebook: «Ναι το έμαθα, μου το είπε ο Γιώργος ο Μπιτσικώκος. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή για την καριέρα μου, αλλά και σαν άνθρωπο. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Πανιωνίου που έμαθα ότι κάτω από τις φωτογραφίες μου έγραφαν διάφορα σχόλια και μου εύχονταν καλή ανάρρωση. Τους ευχαριστώ».

Έτο: «Αλλάζει η κατάσταση στον ΠΑΟ» 

14/11/2012

Έτο: «Αλλάζει η κατάσταση στον ΠΑΟ» 
Υποψιασμένος για τις θετικές… παρενέργειες που ενδέχεται να έχει για τον Παναθηναϊκό η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, μετά την απομάκρυνση Φερέιρα, εμφανίστηκε ο Έτο.

«Θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τα δεδομένα του ματς γιατί αλλάζει κάπως η κατάσταση», σημείωσε ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο εκδήλωσης της ΠΑΕ στην ανανεωμένη μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η ομάδα έχει αρχίζει να παίζει καλύτερα και αυτό βοηθά και εμένα και όλους τους παίκτες και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Σίγουρα μετράει και η κατάσταση του αντιπάλου, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Αυτό θα ισχύσει και την Κυριακή, γι αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Από την ώρα που ολοκληρώθηκε το ματς της περασμένης Κυριακής αρχίσαμε την προετοιμασία για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και τα σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά. Αν μπούμε δυνατά στις προπονήσεις και δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, τότε μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Για το αν επηρεάζει θετικά η αλλαγή προπονητή τον Παναθηναϊκό: «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, πάντα μπαίνει με μεγαλύτερη δύναμη σε έναν αγώνα. Αν τελικά γίνει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τα δεδομένα του ματς γιατί αλλάζει κάπως η κατάσταση».

Εκτός Αναστασόπουλος, Τσουμάνης 

14/11/2012

Εκτός Αναστασόπουλος, Τσουμάνης 
Στην Κέρκυρα ακόμα σκέφτονται πως θα μπορούσαν να έχουν νικήσει τον Παναθηναϊκό και να βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, όμως αυτό το ματς σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει στο «χρονοντούλαπο», ώστε να ασχοληθούν όλοι με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» ξεκίνησε την Τετάρτη. Απών, έχοντας σχετική άδεια, προκειμένου να ξεκουράσει τη μέση του, ήταν ο Νίκος Αναστασόπουλος, ενώ ο Νίκος Τσουμάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του στον ορθό μηριαίο, κάνοντας ατομικό και θεραπεία και δεν υπολογίζεται για το «Καραϊσκάκης».

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Δευτέρας, ακολούθησαν πρόγραμμα που είχε χαρακτήρα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια κατοχής. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τέσσερις παίκτες της ομάδας Νέων, οι Γαρδικιώτης, Χανδρινός, Κροκίδης, Μεντής.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Το πρωί, σε δύο γκρουπ (10.00 και 10.45), οι παίκτες θα δουλέψουν στο γυμναστήριο και το απόγευμα (16.00) θα προπονηθούν στον Πλάντραφο. Την Παρασκευή, θα κάνουν μια τελευταία προπόνηση στα Γαζάτικα και, στη συνέχεια, θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ένας μέσα, ένας έξω 

14/11/2012

Ένας μέσα, ένας έξω 
Ο Πλατανιάς δεν έχει καταφέρει να νικήσει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας και κόντρα στον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη.

Έτσι, την Τετάρτη συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «κυανερύθρους» με μια πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είδε να απουσιάζει από αυτή ο Γιάννης Ποτουρίδης, που αγωνίστηκε με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία.

Κανονικά το «παρών» έδωσε ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος δεν είχε συμμετάσχει στις προπονήσεις Δευτέρας και Τρίτης, επειδή αισθανόταν ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί για προληπτικούς λόγους.

Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στο Μάλεμε.

«Αποχωρώ για να προστατεύσω τον ΠΑΟ» 

14/11/2012

«Αποχωρώ για να προστατεύσω τον ΠΑΟ»
Αιχμές στον Τύπο, ο οποίος μεγέθυνε τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, ρίχνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη γραπτή αποχαιρετιστήρια δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να βοηθήσω κυρίως από τη μεγάλη αντίδραση που υπήρξε. Αισθάνομαι ότι είμαι πια πρόβλημα και όχι επίλυση προβλήματος όπως ήμουν πριν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πορτογάλος, ο οποίος ευχαριστεί τους κκ. Αλαφούζο, Γόντικα και τη ΘΥΡΑ 13.

Αναλυτικά αναφέρει η δήλωση του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ανέλαβα τον Παναθηναϊκό το Νοέμβριο του 2010 σε μια δύσκολη στιγμή του. Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς τη στήριξη των μετόχων του.

Με τους κ.κ. Αλαφούζο και Γόντικα καταφέραμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα παρά τα οικονομικά προβλήματα. Με τη νέα διοίκηση, ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, είτε αυτά είναι οικονομικά είτε είναι αγωνιστικά, είναι να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, σε νέες βάσεις, να δώσουμε έμφαση στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, να τις ενδυναμώσουμε και να στραφούμε προς αυτές. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι για να πετύχει αυτό το σχέδιο χρειαζόμαστε 2-3 χρόνια.

Κατορθώσαμε να περάσουμε στην Ευρώπη, που ήταν ο βασικός μας στόχος για την οικονομική επιβίωσή και τη συνέχεια της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Δυστυχώς, και οι συγκυρίες ήταν κακές για τον Παναθηναϊκό.
Λάθη έγιναν, και από μέρους μου, αλλά και οι δυνατότητες που είχαμε ήταν περιορισμένες. Είχα να αντιμετωπίσω, επίσης, έναν εχθρικό προς το πρόσωπό μου Τύπο ο οποίος μεγέθυνε τα παράπονα των φιλάθλων κάνοντας το έργο μου ακόμα πιο δύσκολο, αφού το κλίμα που δημιουργήθηκε επηρέαζε αρνητικά και τους παίκτες.

Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, κυρίως από τη μεγάλη αντίδραση που υπήρξε προς το πρόσωπό μου.

Αισθάνομαι ότι είμαι πια πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό και όχι επίλυση προβλήματος, όπως ήμουν πριν.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προπονητή της ομάδας.

Αποχωρώ για να προστατέψω τον Παναθηναϊκό, τον οποίο πάντα σεβόμουν, αλλά και τον Πρόεδρο, που πάντα με υποστήριζε και διέσωσε τον Παναθηναϊκό από μεγάλη καταστροφή. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Γόντικα για την καλή συνεργασία που είχα μαζί του πέρσι και τον κ. Αλαφούζο για την καταπληκτική αφοσίωσή του και τη δουλειά του. Τέλος, θέλω τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ιδιαιτέρως αυτούς της ΘΥΡΑΣ 13, τους οποίους θα έχω πάντα στην καρδιά μου».

Ρότσα: «Όλοι δίπλα στον Παναθηναϊκό» 

14/11/2012

Ρότσα: «Όλοι δίπλα στον Παναθηναϊκό»
Μήνυμα ενότητας προς όλους απηύθυνε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά από την παραίτηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Μας χρειάζεται όλους δίπλα του: διοίκηση, παίκτες, οπαδούς και γενικότερα όποιον μπορεί να βοηθήσει», αναφέρει.

Αναλυτικά…

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια κρίσιμη περίοδο και μας χρειάζεται όλους δίπλα του: Διοίκηση, παίκτες, οπαδούς και γενικότερα όποιον μπορεί να βοηθήσει. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του Συλλόγου και με το σκεπτικό αυτό έρχομαι να συνδράμω στη δύσκολη αυτή στιγμή»

Ζέκα: «Δεν ήταν δίκαιο για Φερέιρα» 

15/11/2012

Ζέκα: «Δεν ήταν δίκαιο για Φερέιρα»
Άδικη χαρακτήρισε ο Ζέκα την απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος μέσος, που ήρθε στο «τριφύλλι» με εισήγηση του συμπατριώτη του το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε για συνολική ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

«Δεν είναι ο Φερέιρα υπεύθυνος για αυτό που συμβαίνει στην ομάδα. Σίγουρα δεν τα πηγαίνουμε και τόσο καλά μέχρι τώρα, αλλά δεν είναι εκείνος που φταίει. Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης, αλλά όπως πάντα, αυτός που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο προπονητής και αυτό στην προκειμένη περίπτωση είναι άδικο», ανέφερε ο Ζέκα στον πορτογαλικό Τύπο.

Λίνεν: «Να είστε επαγγελματίες» 

15/11/2012

Λίνεν: «Να είστε επαγγελματίες»
Σιδηρά πειθαρχία θέλει να επιβάλει στην ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν. Έτσι μετά την αργοπορία του Ταξιάρχη Φούντα σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας και κάποιες άλλες μικροκαθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν από άλλους παίκτες τις τελευταίες ημέρες, ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω να είστε επαγγελματίες. Έχω πει συγκεκριμένες ώρες για να είμαστε όλοι εδώ. Η προπόνηση ξεκινάει στις 11.00, αλλά θέλω να είστε όλοι εδώ στις 9.30 και να παίρνετε πρωινό. Δεν είναι επαγγελματικό να αργούμε. Μπορεί αυτά να είναι λεπτομέρειες, αλλά στις λεπτομέρειες φαίνεται ο επαγγελματισμός», ήταν τα λόγια του Λίνεν προς τους παίκτες.

Είναι κοινό μυστικό ότι η αργοπορία του Φούντα την περασμένη εβδομάδα έπαιξε ρόλο (σε συνδυασμό με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που είχε) για να μην ξεκινήσει βασικός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά πως οι ως επί το πλείστον νεαροί παίκτες του είναι εύκολο να παρασυρθούν και θέλει να «σφίξει» τα λουριά για να μην υπάρξει πρόβλημα απειθαρχίας.

Ήρθε, είδε και θα… ξανάρθει! 

15/11/2012

Ήρθε, είδε και θα… ξανάρθει!
Μάζεψε τις πληροφορίες του, άκουσε διάφορες γνώμες, είναι έτοιμος να γράψει την έκθεση του και να την παραδώσει στον Ιβάν Σαββίδη και να ξανάρθει, ίσως και με κάποιον ποδοσφαιριστή μαζί του! Ο λόγος για τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη και όλοι περιμένουν να δουν τις προθέσεις του και αν τελικά επιστρέψει. Κάτι τρέχει με Λούκας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ανζί βρέθηκε για ένα δεκαήμερο στην συμπρωτεύουσα και μάζεψε αρκετό υλικό σχετικά με την λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η έκθεση που θα παραδώσει στον Ιβάν Σαββίδη θα παίξει και σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Τσιστιακόφ άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με όσους συναντήθηκε και οι περισσότεροι έχουν να πουν πως ο 42χρονος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και ξέρει πολύ καλά να οργανώνει μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Από εδώ και στο εξής, αυτός που θα αποφασίσει τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον είναι ο Ιβάν Σαββίδης αφού διαβάσει την έκθεση του Τσιστιακόφ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αλλά και οι περισσότεροι στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Ανζί θα επιστρέψει και θα αναλάβει ως τζένεραλ μάνατζερ, σε μία θέση δηλαδή που θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες από -σχεδόν- όλους τους άλλους.

Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα επιστρέψει αλλά όχι μόνος του αλλά μαζί με ποδοσφαιριστή. Το όνομα αυτού, Λούκας Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι. Ο Τσιστιακόφ λόγω της προϋπηρεσίας του ξέρει καλά τις μεταγραφικές πιάτσες σε Ρωσία και Ουκρανία και σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να κάνει τα… κονέ με τον μεσοεπιθετικό της Καρπάτι. Στην θερινή μεταγραφική περίοδο ο Λούκας κόστιζε πάνω από 1 με 1,5 εκατομμύριο ευρώ και εκεί σταμάτησαν οι όποιες συζητήσεις. Τώρα όμως η υπόθεση του άνοιξε ξανά και ο Τσιστιακόφ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Σίριαλ με Μάχο 

15/11/2012

Σίριαλ με Μάχο
Υπάρχει θέμα και θα υπάρχει πιθανότατα για καιρό! Η υπόθεση του Γιούργκεν Μάχο άνοιξε ξανά στον Πανιώνιο με την απόρριψη της έφεσης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ αλλά στην Πλατεία υποστηρίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα φτάσουν ακόμα και στο CAS αν χρειαστεί.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ισχυρίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε πετύχει διακανονισμό με τον Μάχο για το οφειλόμενο ποσό και μάλιστα έχει έγγραφο με την υπογραφή του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε τότε, τον κύριο Παναγόπουλο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας όμως άλλαξε δικηγόρο και εδώ και λίγο καιρό δεν αναγνωρίζει τον διακανονισμό, με αποτέλεσμα να φτάσει το θέμα στην Επιτροπή Εφέσεων. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» στηριζόμενοι στον διακανονισμό τον οποίο -όπως υποστηρίζουν- έχουν υπογράψει, δεν κατέβαλαν καν το προβλεπόμενο παράβολο των 1.500 ευρώ για να υποστηρίξουν την έφεση, η οποία απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.

Από τον Πανιώνιο ακούγεται ότι το επόμενο βήμα, σε περίπτωση που ο Μάχο εξακολουθεί να μην αποδέχεται τον διακανονισμό και ζητήσει άμεσα όλο το ποσό (366.000 ευρώ), θα είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια ή ακόμα και στο CAS.

Κούδας: «Δεν υπήρξε καμία επαφή με Σαββίδη» 

15/11/2012

Κούδας: «Δεν υπήρξε καμία επαφή με Σαββίδη»
Αν και το όνομά του έχει ακουστεί για την ανάληψη επιτελικής θέσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με συνέντευξή του ο Γιώργος Κούδας τόνισε πως δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επαφή με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Παράλληλα, τονίζει ότι προτιμότερο θα ήταν ο ίδιος ο ομογενής επιχειρηματίας να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο προσεχή ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κούδας στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το ότι ακούγεται το όνομα του για το σχεδιασμό που κάνει ο Σαββίδης: «Πολλά ακούω, αλλά τίποτα δε βλέπω. Δεν έχω καμία επαφή από τη μέρα που έχει έρθει ο Σαββίδης στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για το αν προέκυπτε κάποια στιγμή αυτό το ενδεχόμενο: «Αυτά όλα μου ακούγονται ωραία, από τη στιγμή όμως που δεν τα βρήκε με το Γιώργο Λυσσαρίδη έναν εκλεκτό άνθρωπο, έναν γνώστη του ποδοσφαίρου με εμένα τι περισσότερο να συζητήσει. Προφανώς θα συζήτησαν και άλλα επιμέρους θέματα για να παίρνει αυτή τη θέση ο Γιώργος Λυσσαρίδης, οπότε και εμένα να φωνάξει πιστεύω ότι θα συμπίπτουν οι απόψεις μας».

Για το ότι ο Λυσσαρίδης επέμενε στο να είναι ο Σαββίδης πρόεδρος: «Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να είναι επικεφαλής σε ένα τέτοιο σχηματισμό, εγώ δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που συζήτησε ο κ. Σαββίδης με τον Λυσσαρίδη. Κάνουμε υποθέσεις τώρα και πάνω σε μελλοντικά σχέδια πρέπει να έχουμε μπροστά μας στοιχεία για να πάρουμε την απόφαση που πρέπει».

Για τα δεδομένα που θα τον έπειθαν να βρεθεί δίπλα στον Σαββίδη: «Όταν είναι πρόεδρος ο κ. Σαββίδης θα καθορίζει και το μπάτζετ και το οικονομικό θέμα γύρω από την ομάδα. Όταν εμείς θα λέμε ότι θέλουμε κάποια χρήματα για μια δουλειά η για μια μεταγραφή, να ξέρουμε ότι το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο. Από εκεί και πέρα, θα διαχειρίζεται Την κατάσταση ο εκάστοτε πρόεδρος βάσει των οικονομικών δεδομένων και όχι κάθε φορά που θα χρειάζεται μια κίνηση η ομάδα να παίρνει τον κ. Σαββίδη τηλέφωνο. Είναι προτιμότερο να είναι ο ίδιος πρόεδρος για να μπορεί να κινηθεί μια διοίκηση».

Για το ενδεχόμενο να είναι άλλος, πλην Σαββίδη, πρόεδρος: «Δεν ξέρω αν έγιναν τέτοιες συζητήσεις , γι' αυτό προέκυπτε το θέμα της ένστασης του Γιώργου να είναι πρόεδρος ο Σαββίδης. Θα πρέπει όλες οι προϋποθέσεις να συζητηθούν γιατί και άλλες τέτοιες υποθέσεις κατά καιρούς προέκυψαν και είδαμε ότι πήγαμε σε λάθος δρόμο. Νομίζω ο Σαββίδης θα δει τα πράγματα αναλυτικά καθώς έχει την εμπειρία, είναι έξυπνος άνθρωπος και θέλει να περάσει τις δικές του ιδέες στην ομάδα. Αυτή η διοίκηση θα είναι ξανά Πρωτοδικείου, όταν θα φτιάξει την επόμενη θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα έχουν προχωρήσει και ορισμένα θέματα τα οποία θα δούμε πως εξελίσσονται».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εμφανίζονται κάθε φορά θετικά στοιχεία, αλλά και αρνητικά. Ο χρόνος του Δώνη είναι λίγος για να τον κρίνουμε. Δυστυχώς έχουν προκύψει κάποια θέματα που εμένα με στεναχωρούν και αγωνιστικά και πειθαρχικά. Δεν θα ήθελα να έχει τόσες κόκκινες και κίτρινες κάρτες ο ΠΑΟΚ, Θέλω τους παίκτες περισσότερο πειθαρχημένους. Υπήρχαν και πολλοί σοβαροί τραυματισμοί και δεν έχει φανεί ακόμα στην ομάδα αυτό που θέλει να περάσει ο Δώνης».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Πιστεύω ότι ποδοσφαιριστές μπορούν να βγουν από τις ακαδημίες και μου αρέσει ο τρόπος που χειρίζεται ο Δώνης τους παίκτες. Δεν πρέπει να παίρνουμε παίκτες από έξω και να ξεχνάμε τους δικούς μας».

Για το αν μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ ή ακόμα και να κοντράρει τον Ολυμπιακό: «Αυτό θα είναι σίγουρα μια επιτυχία γιατί ο χρόνος είναι σύντομος. Παρόλο που έφυγαν πολλοί καλοί παίκτες, καταφέραμε να δείχνουμε ένα πρόσωπο, αν μη τι άλλο, ανταγωνιστικό. Μπορεί να μην ελκύει το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά βήμα-βήμα θα κάνει κάτι πολύ καλό».

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια: «Πρέπει να το παλέψει ο ΠΑΟΚ. Με τον Ολυμπιακό, δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες, λόγω έμψυχου δυναμικού και των χρημάτων που διαθέτει. Αν το παλέψουμε θα είναι κατόρθωμα. Πάντα πρέπει να βάζεις τον πήχη ψηλά απλά να μην δίνεις φρούδες ελπίδες».

Περιμένουν τρεις… 

15/11/2012

Περιμένουν τρεις… 
Ερωτηματικό παραμένει ακόμη η συμμετοχή των Ναπολεόνι, Ακόστα και Κουτσόπουλο για την αναμέτρηση της Κυριακής, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (18/11, 15:00).

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, θα περιμένει τους παραπάνω παίκτες μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν μπορεί να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Παρελθόν από την ομάδα των Βοιωτών αποτελεί ο Τιερί Ζαουί, ύστερα από την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών λύσης του συμβολαίου του.

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» 

15/11/2012

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» 
Να διευρύνουν το αήττητο σερί τους θέλουν στην Κέρκυρα, με τους Φαίακες ακόμη να σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, το εν λόγω αποτέλεσμα έχει ανεβάσει πολύ την ψυχολογία των παικτών της Κέρκυρας ενόψει της αναμέτρησης τους με τον Ολυμπιακό.

Την πεποίθηση ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ο οποίος τόνισε πως ότι καταφέρουν να κερδίσουν θα είναι πολύ σημαντικό.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε τίποτα. Ότι, κερδίσουμε, όπως καταφέραμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, θα είναι σημαντικό», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Κέρκυρας.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου