ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μέγκιερι: "Καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο"

Μέγκιερι: "Καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο"

Ο Μέγκιερι αναφέρθηκε στα παιχνίδια απέναντι σε Κέρκυρα και Σάλκε, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο του.
Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγκιερι, μίλησε στη κάμερα της NOVA κάνοντας αναφορά στα παιχνίδια απέναντι σε Κέρκυρα και Σάλκε. "Πρέπει να παίξουμε και για τον κόσμο μας", επεσήμανε μεταξύ άλλων.
-Μπάλας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο την Κέρκυρα. Θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια για τον επόμενο αντίπαλό σας.

"Νομίζω πως στην έδρα μας θα πρέπει να πάρουμε άλλους τρεις πόντους. Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει ακόμη να παίξουμε και για τον κόσμο μας".

-Πόσο δύσκολο είναι να είστε αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, με την Σάλκε στη Γερμανία;

"Δεν νομίζω. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ξέρουμε πως κάθε εβδομάδα έχουμε αγώνα πρωταθλήματος και έχουμε επίσης το Τσάμπιονς Λιγκ και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να συγκεντρωθούμε πρώτα στο Σαββατοκύριακο. Και αμέσως μετά την Κέρκυρα, θα συγκεντρωθούμε στη Σάλκε".

-Οι εννέα νίκες και η μία ισοπαλία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τι δείχνουν για τις δυνατότητες της ομάδας σας;

"Νομίζω ότι αποδεικνύει πόσο ισχυροί είμαστε. Θέλουμε να διατηρήσουμε την περίοδο νικών για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε και άλλους αγώνες χωρίς να χάσουμε. Αυτή είναι το κίνητρό μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου