ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 9-8

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 9-8

Ο εκπληκτικός Μπλάι Μάλιαρακ "χτύπησε" 18.5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και με το πέμπτο προσωπικό του τέρμα στο ματς έδωσε στον Ολυμπιακό μία πολύτιμη νίκη με 9-8 επί του Ερυθρού Αστέρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου του L.E.N. Champions League. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά!
Οι  Πειραιώτες, που την 3η αγωνιστική είχαν ρεπό, μετρούν πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη διοργάνωση και έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, καθώς προκρίνονται οι τρεις πρώτοι του γκρουπ.
Σε ένα γεμάτο γήπεδο, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 9-8, έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Ισπανό περιφερειακό Μπλάι Μάλιαρακ, ο οποίος σημείωσε πέντε γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 8-5, στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου, αλλά οι Σέρβοι ισοφάρισαν σε 8-8, κάνοντας αντεπίθεση διαρκείας.

Ωστόσο, ο Μάλιαρακ "μίλησε" στο τέλος, καθώς με αριστερό σουτ στον παίκτη παραπάνω, 18.5 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση.

Εξαιρετικός ήταν και ο Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε ουκ ολίγες καίριες επεμβάσεις.

Οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων είναι γνωστές και η ατμόσφαιρα στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά ήταν εντυπωσιακή. Στο Κολυμβητήριο έδωσαν το "παρών" τόσο φίλαθλοι του Ολυμπιακού όσο και του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός με δύο τέρματα του Μάλιαρακ προηγήθηκε με 2-0, για να ακολουθήσουν δύο αναπάντητα γκολ από τον Ράσοβιτς και τον Πρλαΐνοβιτς με τα οποία ο Ερυθρός Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το 2ο γκολ του Πρλαΐνοβιτς και η πειραϊκή ομάδα ισοφάρισε με τον Μπλάι Μάλιαρακ. Ο Γιάννης Φουντούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 4-3, ισοφάρισε ο Πιέτλοβιτς και ο Ντόσκας με γκολ από την περιφέρεια έκανε το 5-4 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην 3η περίοδο και με τέρματα των Μάζη και Μάλιαρακ ανέβασε τη διαφορά στο σκορ στα 3 γκολ (7-4), για να μειώσει ο Πιέτλοβιτς σε 7-5 λίγο πριν από το τέλος του οκταλέπτου.

Στο 4ο οκτάλεπτο η πειραϊκή ομάδα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ντόσκα προηγήθηκε με 8-5, για να ακολουθήσει η αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος με τους Ράσοβιτς, Αβράμοβιτς και Ράτζεν ισοφάρισε σε 8-8.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς και εντυπώσεις, ο διεθνής Ισπανός περιφερειακός Μπλάι Μάλιαρακ σκόραρε 18.5 δευτερόλεπτα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας, διαμορφώνοντας το τελικό 9-8.


 
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2,  2-1, 2-3.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μάλιαρακ 5, Ντόσκας 2, Φουντούλης 1,  Μάζης 1

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Σάβιτς): Πρλαΐνοβιτς 2, Ράσοβιτς 2, Πιέτλοβιτς 2, Αμπράμοβιτς 1, Ράτζεν 1.


 
Το live του αγώνα

Πρώτο οκτάλεπτο: 2-2.

Η βασική επτάδα του Ολυμπιακού: Δεληγιάννης, Δελακάς, Σχίζας, Μάλιαρακ, Φουντούλης, Μουρίκης.

1-0 Μάλιαρακ στον παίκτη παραπάνω. Με αριστερή... βολίδα του Ισπανού!

2-0 Μάλιαρακ. Νέο εκπληκτικό σουτ με το αριστερό.

2-1 Ράσοβιτς στον παίκτη παραπάνω.

2-2 Πρλαΐνοβιτς στον παίκτη παραπάνω.


 
Δεύτερο δεκάλεπτο: 3-2.

2-3 Πρλαΐνοβιτς στον παίκτη παραπάνω.

3-3 Μάλιαρακ στον παίκτη παραπάνω.

4-3 Φουντούλης με πέναλτι.

4-4 Πιέτλοβιτς στον παίκτη παραπάνω.

5-4 Ντόσκας με μακρινό σουτ.


 
Τρίτο οκτάλεπτο: 2-1.

6-4 Μάζης στον παίκτη παραπάνω.

7-4 Μάλιαρακ στον παίκτη παραπάνω.

7-5 Πιέτλοβιτς από θέση φουνταριστού.


 
Τέταρτο οκτάλεπτο:  2-3.

8-5 Ντόσκας στον παίκτη παραπάνω.

8-6 Ράσοβιτς στον παίκτη παραπάνω.

8-7 Αμπράμοβιτς στην κόντρα.

8-8 Ράτζεν στον παίκτη παραπάνω.

9-8 Μάλιαρακ στον παίκτη παραπάνω.

Τέλος αγώνα. Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό με 9-8!


 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου