ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Θέλει να "δέσει" στο λιμάνι τον Κάρολ

Θέλει να "δέσει" στο λιμάνι τον Κάρολ

Διάθεση του Ολυμπιακού είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Κάρολ. Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον έμπειρο τερματοφύλακα για συζητήσεις μετά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Βορειοϊρλανδός είχε κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Φράνκο Κοστάνσο και όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών και έγινε πρωταγωνιστής για την ομάδα.

Η απόκρουση πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο εκτός έδρας ματς με την Ρουμπίν Καζάν και ο ηρωισμός του στον επαναληπτικό που αγωνιζόταν τραυματίας στα τελευταία λεπτά, τον έκαναν αμέσως ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου του Ολυμπιακού.

Η αγάπη με τους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων" έγινε αμοιβαία, η εκτίμηση της διοίκησης όσο περνά ο καιρός τόσο και μεγαλώνει και πλέον αυτή η σχέση έχει βάλει στέρεες βάσεις και φαίνεται πως το μέλλον τους ανήκει.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο Ρόι Κάρολ είναι πολύ κοντά στην ανανέωση με τους Πειραιώτες, αφού ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να παραμείνει, ενώ και από την ΠΑΕ του ξεκαθάρισαν πως επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

"Ρόι μαζί σου θα συνεχίσουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από σένα. Μετά τις γιορτές θα τα πούμε από κοντά...", ήταν το μήνυμα που έστειλαν άνθρωποι της διοίκησης στον έμπειρο πορτιέρο και όλα μοιάζουν να έχουν πάρει το δρόμο τους....

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου