ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ

Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ και την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Τάσου Σιδηρόπουλου.
Πειθαρχική δίωξη άσκησε την Τετάρτη (14/11) ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόσο για τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ (έξω από το γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα) όσο και για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Τάσου Σιδηρόπουλου. Παράλληλα, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1,2 στοιχ. β’-γ΄, 3 παρ. 5, 14 και 15 παρ. 6 εδαφ. α) και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012, καθώς επίσης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 14, παρ. 2 και 3, και 25, παρ. 1, 4 και 5, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012.

Τέλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 14, παρ. 2 και 3, και 25, παρ. 1, 4 και 5, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου