ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Καλύτεροι και πιο έτοιμοι"

Μπαρτζώκας: "Καλύτεροι και πιο έτοιμοι"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στη Βιτόρια περισσότερο έτοιμος και βελτιωμένος ώστε να κάνει ένα καλό παιχνίδι.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το "Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι (14:50) της Πέμπτης (15/11) με αρχικό προορισμό την Μαδρίτη, καθώς στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν από την ισπανική πρωτεύουσα για την Βιτόρια. Στην χώρα των Βάσκων την Παρασκευή (16/11) το βράδυ (21:30) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Κάχα Λαμποράλ για την 6η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, κυρίως για τους γηπεδούχους.
Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε για το παιχνίδι: "Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του γκρουπ. Πρόκειται για δύσκολο ματς γιατί η Κάχα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό ματς.

Οι Βάσκοι έχουν χάσει ήδη δύο εντός έδρας με Ζαλγκρίς Κάουνας και Εφές. Έδειξαν με την Βαλένθια πως είναι σε καλή κατάσταση, οπότε πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού γιατί είναι κλασική ισπανική ομάδα. Αν κερδίσουμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα εξασφαλίσουμε και την πρόκριση, κάτι που είναι ο αρχικός στόχος για εμάς φέτος.

Σε σχέση με το παιχνίδι στο ΣΕΦ, αυτοί έχουν +3 παίκτες ενώ εμείς έχουμε 1,5 μήνα δύσκολων αγώνων και έχουμε περάσει μέσα από πολλές διεργασίες και νομίζω θα εμφανιστούμε καλύτεροι, βελτιωμένοι και πιο έτοιμοι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου