ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γερμανικές ματιές σε Χολέμπας-Μήτρογλου

Γερμανικές ματιές σε Χολέμπας-Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την 21η Νοεμβρίου την Σάλκε και στις εξέδρες του γηπέδου θα βρεθούν αρκετοί Γερμανοί σκάουτερ ώστε να τσεκάρουν τους Χολέμπας και Μήτρογλου.

Τόσο ο Χοσέ Χολέμπας, όσο και ο Κώστας Μήτρογλου, βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες ξένων ομάδων και κυρίως σε αυτές των γερμανικών συλλόγων.
Τόσο ο Χοσέ Χολέμπας, όσο και ο Κώστας Μήτρογλου, αν και έχουν ελληνική καταγωγή, έχουν μεγαλώσει στη Γερμανία, έχοντας πραγματοποιήσει εκεί τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Οι Γερμανοί, λοιπόν, τους γνωρίζουν και παρακολουθούν τις τελευταίες τους εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, όντας ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των δύο ποδοσφαιριστών σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς πραγματοποιούν μέχρι στιγμής εξαιρετική σεζόν.

Στο παιχνίδι, λοιπόν, της 21η Νοεμβρίου, στο οποίο η Σάλκε θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Champions League, στις εξέδρες της "Veltins-Arena" θα βρεθούν αρκετοί Γερμανοί σκάουτερ ώστε να δουν και από κοντά τους Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Μήτρογλου.

Και ειδικά για τον 28χρονο αριστερό μπακ το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο, από την στιγμή που το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας από τον Γενάρη το δικαίωμα να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Όσον αφορά το αντίστοιχο του Έλληνα επιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2014. Διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βέβαια, είναι το να διατηρήσει και τους δύο παίκτες στο ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου