ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

"Για εσάς, τον σύλλογο και την Ελλάδα"

"Για εσάς, τον σύλλογο και την Ελλάδα"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα και τους τόνισε πως μια νίκη στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε είναι σημαντική για τους ίδιους, τον σύλλογο αλλά και την Ελλάδα.
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", επικρατώντας με σκορ 2-0 των φιλοξενούμενων για την 11η αγωνιστική της Super League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων και μίλησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα είναι σημαντικό για τους ίδιους, τον σύλλογο και βέβαια την Ελλάδα.
"Θεωρώ ότι για εσάς, την ομάδα, τον σύλλογο, την Ελλάδα και τους οπαδούς μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην Σάλκε. Είναι ιδιάζουσας σημασίας να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση στη Γερμανία και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Επαναλαμβάνω είναι σημαντικό για εσάς, την ομάδα και τη χώρα μας. Θέλω να τα δώσετε όλα. Έχουμε δύο δύσκολα ματς με Σάλκε και ΠΑΟΚ και θέλω να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Είμαι εδώ για εσάς, βγάλτε σε αυτά δύο ματς αυτό που πρέπει...", τόνισε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου